-.Eagle.- Odesláno Duben 24, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2012 Zdravím, přemýšlím o koupi PS3 na druhou stranu má to smysl, když za "chvilku" bude na světě PS4? Bude to výhodné do toho jít? Ať nekoupím a za pár let na to skončí hry, bude tam málo online hráčů a musel bych se toho zbavit a rád bych aby to dlouho k něčemu bylo když už to mám kupovat :cheesygrin: Díky za každý názor Citovat
canava Odesláno Duben 24, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2012 už po několikáté..... Ps4 jen tak nebude !! Ps3 je už levný a pořád se vyplatí, takže jestli chceš tak do toho jdi a žádnou Ps4 neřeš... stejně až výjde bude stát 17tisíc a bude to mít málo kdo, a hry taky budou stát ze začátku asi za prd.. podle mě Ps4 výjde nejdřív 2014 Citovat
-.Eagle.- Odesláno Duben 24, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Duben 24, 2012 Díky, viděl jsem někde odpočet že má vyjít už za 7 měsíců ale zřejmě to byl fake :D. Bude to asi OT tak se omlouvám ale dá se nějak na ps3 zakládat něco jako malé lanky v případě, že má určitá hra vyplé oficiální servery a tím vlastně hrát aspoň se členem (členy) dané LAN? Samozřejmě s legálně zakoupenýma hrama :) Jinak sorry jestli taková otázka někomu přijde hodně blbá jsem v úplných konzolových začátcích :D Citovat
DeSmond Odesláno Duben 24, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2012 Jo to je trosku dost OT, doporucuju tlacitko hledat dotazu typu ps3 vs. ps4 je tu habakuk a ta rada je vzdycky stejna, necekat..... Souhlasim s Canavou ze se dockame nejdrive 2013, PS4 nebylo jeste ani ohlaseno a Sony se nekolikrat vyjadrilo, ze nikam nespecha, ikdyz kdo vi, mozna to byl jen zpusob, jak potopit microsoft a vydat to driv :D Citovat
canava Odesláno Duben 24, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2012 a něco jako LAN v určitých hrách funguje.. jsou to privátní matche Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.