kubaoooo Odesláno Duben 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 Mohl by mi někdo prosím nahrát fmcb (včetně přehrávání her z USB a HDD) na paměťovou kartu...nemám swap magic ani čip..takže mi to samotnýmu nejde Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotyz85 Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 A kartu máš? Jestli jo, tak mi jí můžeš poslat s bublinkovou obálkou s tvojí adresu a známkama v potřebný hodnotě (20 až 30 korun by snad mohlo stačit), já to nahraju a pošlu ti to zpátky (jenom obyčejně, abych s tim nemusel přes celý město na poštu a vypisovat podací lístek). Jestli to bereš, tak mi napiš PM o adresu kam to máš poslat a jaký přesně programy a úpravy (jako třeba češtiny do SMS a OPL) tam budeš chtít, na pozdější reklamace nebude brán zřetel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM74 Odesláno Červen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2012 Ahoj kotyz85, taky bych potřeboval nahrát FMCB na MC. Nejsi náhodou přímo z Plzně, to by jsme to mohli řešit i osobně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotyz85 Odesláno Červen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2012 Z Plzně ne, ale z okolí. Občas tam jezdim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotyz85 Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 Jeden člověk tu prodává 64MB karty s nahranym FMCB. Zkus to tam: http://console-forum.net/tema/143411-fmcb-s-memory-kartou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.