Millo_CZ Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 Ahoj, jak si tak procházím zbozi.cz, zjistil jsem celkem zvláštní věc: PSP GO je v ceně zhruba od 4300 do 6000 kč PS VITA se prodává v ceně od 5 555 do 9 138,- Kč Takže tyhle 2 konzole se cenově protínají! Neuvěřitelné!:blejt: Je možné že tu bude nějaká slevová vlna PspGo, není liž pravda? btw: šunt PSP E1000 už od nějakých 2300, což je zase cena přehnaně nízká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 Ono se totiž už PSP Go nejméně rok nevyrábí, takže to bude nejspíše jen nějaký doprodej skladů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millo_CZ Odesláno Duben 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 No jo. Skrblíci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 No spis kritzuji napr. Postoj CZC. V nabidce jiz nemaj PSP 3004, ale nahradili ho E-1004. Takovym hnusem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 Páč se 3004 už taky nevyrábí :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 Páč se 3004 už taky nevyrábí :( Fakt?! OMG SONY odteď tvojí politiku PLAYSTATION odsuzuji k záhubě a vysílám na tebe Anonymous !!! :D (To nebyl vtip, teda až naty Anonymous) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 Promiň,ale měl jsem hlad,a když mám hlad tak lžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 Promiň,ale měl jsem hlad,a když mám hlad tak lžu. No googlil jsem, a myslím že si až tak úplně nelhal :ziped: Do ČR ho už nedovážej, takže taky výprodeje, popř taky nějací fakánci vyčuraní to prodávají dráž (podobně jako PSP go) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.