dany_ Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 (upraveno) ano po update šlape vše parádně.. a zatím jsem na začátku ale uvidím jaky to bude v pozdějším průběhu kariéry ale není to špatný. edit: tak první postřehy, není žádná vylepšená grafika, nebo sem si aspoň žadnejch efektů nevšiml, ale celkově mi grafika cod sedí už od cod 4 víc jak frostbite engine.. mise jsou fajn, zbraně taky, před každou misí si vyberete zbraně, a upravíte. uvidím jak to bude pokračovat dál ;) celkově mě to baví víc jak medal of honour a to nejsem zastáncem COD. Upraveno Listopad 7, 2012 uživatelem dany_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mpik Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 Dá se hra něják spustit, když nemám RGH? Ale jen klasický flash LT 3.0? Ikdyž, asi očividně né, co tam je za problém? Nějáká nová ochrana, nebo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 To asi fakt nejak funguje ze podle vasi hry sami ovlivnujete singla?? No ja hral tu misi jak je trening na tutorial z hora jak umistujete ty vojaky atd pak dam preskocit tutorial a nevedel co mam delat,tak jsem to ukoncil.Pak dam do menu a ze chci pokracovat kde jsem zkoncil v singlu a to me tam nechtelo pustit a pustilo mi to nejakou uplne jinou misi jak tam lezi ta moje nebo neci sestra v posteli a ja ji jdu pak zachranit...... Stalo se to taky nekomu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 (upraveno) no mise si prepinas.. bud hrajes pribehovy a kdyz das sipku doprava tak tam mas ty jak branis ty zakladny nebo co. ale zjistil sem ze kdyz sem preskakoval ty branici mise tak uz se k nim nemuzu vratit? ukazujou se mi jako failed.. predtim mi to dalo na vyber jestli pribeh nebo zakladny nejaky a ted nic.. :/ co to jako je Upraveno Listopad 9, 2012 uživatelem dany_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 No psane bylo od tvurcu hry ze si sam ovlivnis pribeh hry podle sebe,tak jsem zvedavy :D Divej: V Black Ops 2 by hráči měli mít možnost rozhodování. Tato rozhodnutí pak budou mít důsledky jako například vývoj politické situace. Zdroj: http://bonusweb.idnes.cz/call-of-duty-black-ops-2-preview-dm0-/Preview.aspx?c=A120505_111156_bw-preview_das Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLERS Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 neporadil byste me nekdo jak updatovat dash lunch 3.04 mam strach abych neco nepokazil dekuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 aha tak to abych to začal hrát odznovu no a dělal každou misi kterou mi to nabídne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 neporadil byste me nekdo jak updatovat dash lunch 3.04 mam strach abych neco nepokazildekuji moc stáhni si ho, rozbal dej na flesku, ve FSD file manageru najed na flesku do slozky installer a dej default.xex . ukaze ti to update tak to potvrdis, vypnes a zapnes xbox a hotovo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle88 Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 Kdyz se naucite cist tak o tom update je tady skoro celi tema.Proboha to je tak moc podivat se par stranek naspatek:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 stáhni si ho, rozbal dej na flesku, ve FSD file manageru najed na flesku do slozky installer a dej default.xex . ukaze ti to update tak to potvrdis, vypnes a zapnes xbox a hotovo..... Kdyby to bylo tak jednoduchý tak by to bylo fajn, mě to pořád nejde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 jakto? furt stejná chyba? vsem to jde kdyz ten dashlaunch upgradujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 je to tak jednoduchy co ti na tom nejde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 Já to nevim proč mi ten upgrade nefunguje, zkoušel jsem to už možná 20x a pořád mám 3.02. A asi bych už to neměl víckrát zkoušet abych tím vypínáním a zapínáním neodpravil xko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 (upraveno) nechápu jak furt mužeš mít 3.02... ukazalo mi to update, pak jeste cosi update, pak se mi ukazala zprava ze se xko potvrzenim vypne a hotovo.. a jinak kampan dohrana.. nechali jste menendeze na konci zit nebo ste ho zastrelili? Upraveno Listopad 10, 2012 uživatelem dany_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 nespoustis nahodou default.xex verze 3.02? pro jistotu v tom novym odklikni polozku instal this na hdd na kterym to mas a taky uloz na disk pomoci tlacitka x na vypisu hdd launch.ini Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dallasek Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 mě to šlape bezvadně po update na 3.04 a udělal jsem to přes flešku rozbalil a udělal update :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 Já to nevim proč mi ten upgrade nefunguje, zkoušel jsem to už možná 20x a pořád mám 3.02. A asi bych už to neměl víckrát zkoušet abych tím vypínáním a zapínáním neodpravil xko. Mně to taky nešlo klasickou cestou, tak sem ve správci souborů vymazal složku se starym DL a nakopíroval tam 3.04. a funguje to taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 cus mam dotaz ohledne xbslinku, kdyz dohraju multak tak me to vykopne do hlavniho menu a nikam se mi neuklada score je to normali? dík za info.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ENT3R-CZ Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 zkoušel jste někdo na LT+3.0? Teda jde mi hlavně o multiplayer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 Zdravim, tak jsem na ten update 3.04 šel po zlém. Udělal jsem novou instalaci FSD3 a na flashku dal instalačku update DashLaunch 3.04, v adresáři Hdd1:Apps/DL/ vymazal default.xex a na flashce jsem spustil Installer/default.xex update a po vypnutí a zapnutí jsem do adresáře Hdd1:Apps/ zkopíroval ze složky Installer default.xex a po zapnutí se to tváří jako DashLaunch 3.04. Call of Duty Black Ops 2 mám v ISO2GOD tak ho spustím přes Launch a mise se spustí, ale na konci se nenačte další mise (xko zatuhne). To se mi stalo také jak update DL 3.04 ještě nebyl a spouštělo se to přes xexmenu. Je to mise nazačátku kampaně Asi je špatně ten update, tak jestli někdo máte zájem tak mi pošlete PM s návodem krok po kroku jak ten update udělat správně. Já to už lépe nezvládnu. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 Ty vogo když to taday čtu co všechno s tím musíš udělat aby jsi rozjel staženou hru, tak to už se fakt vyplatí koupit origoš. Já bych na to ty nervy neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 Co je na tom složitého? Stačí mít pouze nejnovější DashLaunch, FSD a vše je bez problémů. Ale sám s tím zkušenosti nemám teprve se na to chystám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 Jak vidíš tak to asi tak jednoduchý zase nebude, ono všechno mít ještě nezbamená že to jdme bez problémů, stačí když si vzpomenu na instalci voken XP, ale to už trochu odbočuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 Nevim mě to šlo hned, na flashku jsem prdnul novější dashlaunch, otevřel ho přez správce souborů sám se naupdatoval a hra hned fungovala bez problémů. Dohráno přez noc, zombies fungujou, MP s botama funguje, split-screen funguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 Jak vidíš tak to asi tak jednoduchý zase nebude, ono všechno mít ještě nezbamená že to jdme bez problémů, stačí když si vzpomenu na instalci voken XP, ale to už trochu odbočuju. Zatím jsem nepostřehl, že by někdo měl problém se samotnou hrou. Pokud někdo nemá nejnovější DashLaunch a FSD tak se není divit nefunkčnosti a musí se to upravit, jak tu již někdo zmiňoval default.xex, ale potom vše šlape bez problémů. Je to stejné jako s flashem, pokud chceš hrát nejnovější hry, musíš mít nejnovější flash. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.