Krabbio Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Dohráno - super. Na co jsou vubec ty branici mise?? Ja ty branici mise nehral a myslim ze to nejak nemelo vliv na hru,nebo se pletu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Můžu se zeptat, jak zjistím jakou verzi DashLaunche mám? A kde stáhnu novější verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Dohráno - super. Na co jsou vubec ty branici mise?? Ja ty branici mise nehral a myslim ze to nejak nemelo vliv na hru,nebo se pletu?? ty branici mise nevím jestli na to měly vliv.. ale vliv na hru mělo jen to tvoje rozhodování.. taky se mi líbílo jak je ta mise jak ujizdis tim autem tema troskama tak nakonci mijis plameny.. poprve sem tomu svyho vojakovy spalil xicht a mel ho celou hru, ale po druhe sem dostal gamebody ze mu ten rypak nezhořel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 i special ops mise měli vliv... buď jste toho arcizlouna odstřelil nebo ne, zachránili Karmu nebo nezachránili atd. Podle mě jedno z nej COD co vyšlo.. A hlavně příjemný překvapení .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 čau včera jsem hrál v Black Ops 2 misi jak si můžu vybrat koho zastřelím jestli Mendeze nebo Harpra zkusil jsem zabít Mendeze ale nevyšlo to Mendez mě popravil.Chci se zeptat jestli někdo zkusil druhou možnost Harpra?jestli to má vliv na příběh koho zvolím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 jo zkoušel sem to a normálně harpra zastřelíš.. ale vypl sem to a hrál tu misi znovu aby přežil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 Já mám s touto hrou problémy jako nikdy. S DashLaunch 3.04 mi hra fungovala, ale na konci 2 mise mi zůstala černá obrazovka a další mise se nenačetla a nešlo s tím hnout, tak jsem nahodil Title Update a hnedka to šlo. To samé už se mi i s TU stalo 2x v misi 6 a 10, a pomůže už jen vypnout xko a misi znovu opakovat. Mám release Call.of.Duty.Black.Ops.2.RF.XBOX360-P2P můžete potvrdit 100% funkčnost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 Já mám s touto hrou problémy jako nikdy. S DashLaunch 3.04 mi hra fungovala, ale na konci 2 mise mi zůstala černá obrazovka a další mise se nenačetla a nešlo s tím hnout, tak jsem nahodil Title Update a hnedka to šlo. To samé už se mi i s TU stalo 2x v misi 6 a 10, a pomůže už jen vypnout xko a misi znovu opakovat. Mám release Call.of.Duty.Black.Ops.2.RF.XBOX360-P2P můžete potvrdit 100% funkčnost ? mám ten stejnej release a dohráno naprosto v pořádku, za celou kampaň ani jedno seknutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomet Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Po dosažení prestige level se otevře prestige award, co znamená ta druhá odměna "Token refund" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jameson Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 Neměl někdo problémy s nefungujícími dialogy ve hře? Všechny zvuky jdou, kromě hlasů. Našel jsem jen řešení pro ps3 ohledně xboxu nic... http://www.callofduty.com/message/413516415 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Listopad 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2012 Cau kluci...!! Chci se zeptat z console-poweru jsem stahnul obe verze black ops 2..a mam stejnej problem. Mam xko s RGH a pokazde se me hra spusti,najede menu a kdyz dam zahajit 1.misi tak me zcerna obrazovka a nic se nedeje dal...xko ale dal raguje a vyskocim hned hlavniho menu a nemusim tvrde vypinat?..Nemate nekdo tuseni proc to dela? Diky a hezkej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supapley Odesláno Listopad 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2012 Cau kluci...!! Chci se zeptat z console-poweru jsem stahnul obe verze black ops 2..a mam stejnej problem. Mam xko s RGH a pokazde se me hra spusti,najede menu a kdyz dam zahajit 1.misi tak me zcerna obrazovka a nic se nedeje dal...xko ale dal raguje a vyskocim hned hlavniho menu a nemusim tvrde vypinat?..Nemate nekdo tuseni proc to dela? Diky a hezkej den http://www.youtube.com/watch?v=Nuz-ZmwV-rg&feature=fvwrel bud' jak je ukázáno na videu nebo spustit DashLaunch zvolit unloadDashLaunch a LAUNCH vyhledat COD BOII a jede to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Listopad 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2012 Berbi 86- a nebo prostě a jednoduše updatovat dashlaunch na verzi 3.04 pak nemusíš nic vypínat atd. a hra funguje přímo z FSD bez problémů. Návod je o pár stránek zpět.. Jednoduché ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 (upraveno) Jaký byste řekly že je nejlepší submachin a assault gun ? zatím furt jen hraju s MP7 A co Attachments teď mám Suppressor , FMJ náboje průrazné a Foregrip Jak vidím tak ty děcka z USA jsou dobří gembleři takovou chvilku je na trhu a už sem vyděl lvl 3 prestige lvl 50 Upraveno Listopad 21, 2012 uživatelem Rendy93 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Listopad 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 Parmeni,tak jsem strahnul update dashlaunch na verzi 3.04 nainstaloval a spustil COD rozjelo se mi prvotní intro před misi a tam se to seklo..zcernala obrazovka a napsalo at vycistim CD..i kdyz mam RGH..tak uz nevim kde je zakopanej pes:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Listopad 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 Asi jsi nenaupdatoval dashlaunch správně :-) Mě to taky takhle jednou udělalo protože jsem to špatně naupdatoval, udělal jsem to znovu a už to frčí v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Listopad 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 (upraveno) Jak poznám , jestli mám nejaktuálnější FSD ? Upraveno Listopad 23, 2012 uživatelem Rest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Listopad 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 Hraje někdo přes XBSlink? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Listopad 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 Tak už mi to jde spustit, ale pokaždé si to musím znova nastavovat (obrazovku , titulky ). Máte to tak stejně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 houba139: multak prez xbslink mastim tak az se budes nudit napis pm ,) jinak mam problem s MULTAKEM vubec se mi nedari odemknout novy zbrane, kdyz dohraju nikde se mi neuklada score jako v MW3 nekdo nejaka rada jak na to???? dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3mon3k-CZ Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 chci se zeptat, hral jsem nejtezsi obtinost a u mise KARMA jsem to nedaval u konce, tak jsem to sundal na hardened, ale da se to tedka nejak zase dat zpatky ? mam tam jen lower to regular, ale nic o zvednuti zpet, diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scotty1468627555 Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Nazdar, nevíte jestli na Ops 2 bude česká lokace titulků, xbox verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Nazdar,nevíte jestli na Ops 2 bude česká lokace titulků, xbox verze? ne nebude. žádný cod nebylo na xbox v češtině.. a navíc myslím že u takovejch her je to zbytečny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 ne nebude. žádný cod nebylo na xbox v češtině.. a navíc myslím že u takovejch her je to zbytečny. Zbytecny?? Ten kdo neumi anglicky a chce dobre pochopit pribeh by to rad cetl cesky, nemyslis?? Ja osobne bych si to klidne rozjel znova kdyby k tomu cestina byla... Ale asi nebude, tak bohuzel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 Zbytecny?? Ten kdo neumi anglicky a chce dobre pochopit pribeh by to rad cetl cesky, nemyslis?? Ja osobne bych si to klidne rozjel znova kdyby k tomu cestina byla... Ale asi nebude, tak bohuzel.. myslim ze v takovejch hrach kde je ta anglictina jednoducha tak je to fakt zbytecny.. nereknu nejaky RPG, nebo neco s delsi herni dobou kde je aspon nejakej pribeh... ale tohle? no nevim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.