Hyna Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 Zdá se, že Nintendo se začalo bránit wii čipům. Mám tady další kousek na instalaci čipu ale nestačím se divit. U DVD obvodu (D2B) jsou odstraněny 3 nožky, takže nejde wii čip nainstalovat :blink: Setkal se s tím už někdo? Na netu jsem něco našel, ale spočívá to v ořezávání pouzdra DVD integráču. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 moc se v elektronice nevyznam ale slysel jsem ze nintendo ma nove desky kde nejdou napajet ty cipy ktere ted jsou na trhu ... ale podle mne prijdou jine :) takze dont worry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 masakr :D ato si chci pořídit wii doufám že do té doby bude vyřešeno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyna Odesláno Říjen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 No moc bych se neradoval. Jakejkoliv čip má prostě smůlu, protože nebude kam připojit... Už hodinu tady škrabu pouzdro toho integráče, tak snad to pak nějak propojím no. Serial wiička je ve tvaru LEH1265... takže bacha na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 Ještě že mě chip vůbec nezajímá. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Hyna: vždycky něco přijde třeby čip s jednou nebo dvěma nožkama....nějak to někdo vyřeší věř mi ...vždycky to tak bylo, je a bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyna Odesláno Říjen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Pro lepší představu to vypadá takhle: Dá se to teda zatím vyřešit jedině odškrabáním pouzdra IO. Dá to sice dost práce a je potřeba potom velice precizní pájení, ale jde to! :cheesygrin: Tady je obrázek jak na to. Já jsem to dělal tím druhým způsobem, protože ty nožky byly fakt uřezány těsně u integráče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 přesně jak říkáš....jde to a to je to podstatné :) za kolik čipuješ? a jak se zárukou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyna Odesláno Říjen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 přesně jak říkáš....jde to a to je to podstatné :) za kolik čipuješ? a jak se zárukou? Normálně čipuju za 700 i s čipem. Ale tohle je trochu víc hardcore, takže jestli to tak bude u víc konzol, tak asi zdražím. Záruku, no to je složitý. Dělám to doma a dávám protizálohu 5 tisíc. Pokud to poseru, tak moje chyba no. Ale u tohodle, když už musím řezat integráč, tak to budu muset už dělat bez záruky, aby to nebylo za dobrotu na žebrotu, kdyby se to náhodou nepovedlo. Jinak očipovávám BRNO Takže kdo má zájem :wohow: Jediný co ještě neočipuju, tak je D2C, protože nevím jakej bude zájem. Moc se totiž nevyplatí ty čipy objednávat po jednom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 hm ... tak to jsem z tech obrazku docela pochopil... dost krkolomne reseni :D :D ale hlavne ze funguje :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 kua tak to je mazec.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 Normálně čipuju za 700 i s čipem. Ale tohle je trochu víc hardcore, takže jestli to tak bude u víc konzol, tak asi zdražím.Záruku, no to je složitý. Dělám to doma a dávám protizálohu 5 tisíc. Pokud to poseru, tak moje chyba no. Ale u tohodle, když už musím řezat integráč, tak to budu muset už dělat bez záruky, aby to nebylo za dobrotu na žebrotu, kdyby se to náhodou nepovedlo. Jinak očipovávám BRNO Takže kdo má zájem :wohow: Jediný co ještě neočipuju, tak je D2C, protože nevím jakej bude zájem. Moc se totiž nevyplatí ty čipy objednávat po jednom. zájem mám, psal jsem ti na email a nic 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyna Odesláno Říjen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 Už jsem odpověděl na emaily, tak snad došlo i na tebe :!: Byl jsem pár dní mimo na odpočinku :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 Už jsem odpověděl na emaily, tak snad došlo i na tebe :!:Byl jsem pár dní mimo na odpočinku :bash: v poho, email jsem dostal :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.