Jiboia Odesláno Duben 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2012 Mám ps3 cechG04 (podporuje firmware min. 1.97) a chtěl bych jej downgradovat na min. na 3.15. Jde to nějak udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barthezz Odesláno Duben 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2012 Mám ps3 cechG04 (podporuje firmware min. 1.97) a chtěl bych jej downgradovat na min. na 3.15. Jde to nějak udělat? 3.55 pokud se nepletu jde downgradovat budto pres JailBreak, teensy nebo snad i tim ezflasherem, kazdopadne ja downgradoval 3.55 na 3.41 pres teensy a fungovalo to dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiboia Odesláno Duben 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 A nemáš někde postup?Jak to přes ten teesy udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Duben 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 ale ne, downgraduješ to pomocí QA flagu http://www.ps3hax.net/2011/06/qa-flag-downgrade-firmware-3-55-to-3-413-15-tutorial/ žádný HW neni potřeba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiboia Odesláno Duben 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 a podporuje ten CFW 3.55 OTHEROS Special PUP i moje console?cechg04 (nand paměť) abych ji nebricknul....?Když tam mám kmeaw tak z toho to nejspíš nepude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Duben 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 mělo by to fungovat na každý konzoli s FW 3.55 a míň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiboia Odesláno Květen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 nemumim moc anglicky. Takže jestli to chápu správně nainstaluju tam ten CFW 3.55 OTHEROS Special PUP přes recovery menu v ps3. Nainstaluju pkg a pak přes recovery menu OFW 3.14? a nevíš jestli nedude stačit nahrát kmeaw a pkg a pak už jen ten OFW 3.14? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 takže píše se tam, že se ti možná naformátuje HDD tak si ho radši zálohuj 1. Nainstaluj CFW355-OTHEROS++-SPECIAL.pup (Je jedno na jaký verzi FW si právě tet) 2. nainstaluj qa_flag_extra.pkg 3. spust qa_flag 4. Jestli uslyšíš pípnutí pokračuj. Jestli ho neuslyšíš tak začni znova. 5. restartuj PS3 6. dostaň se do recovery menu PS3 a nainstaluj jakejkoliv FW, v tvém případě 3.15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 silver Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 muzu se zeptat jenom k cemu to je dobrý ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 třeba k tomu aby si mohl downgradovat na jakýkoliv FW bez dalšího HW :D (limitovaný je to pouze FW který tam byl při prvním zapnutí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 silver Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 ale vzdfyt ma verzi na ktery muze hrat stezany hry :DD ... proc nizsi verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 má PS3 cechg04 takže po downgradu na 3.15 se mu obnoví funkce OtherOS.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiboia Odesláno Květen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 k tomuto http://psx-scene.com/forums/f6/finally-remarry-bd-drives-other-consoles-83352/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiboia Odesláno Květen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 jinak nevíš kde stáhnout ty soubory?ani jeden odkaz tam nefunguje?popřápadě jak to downgradovat přes ps3key? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiboia Odesláno Květen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 tak přes ten qa_flag to nefunguje. Jelikož mi nejede mechanika, tak to nespustí ten nainstalovaný soubor. Je nějaká cesta jak do downgradovat z 3.55 na 3.15 přes jailbreak, ps3key? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mir82 Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 tak přes ten qa_flag to nefunguje. Jelikož mi nejede mechanika, tak to nespustí ten nainstalovaný soubor. Je nějaká cesta jak do downgradovat z 3.55 na 3.15 přes jailbreak, ps3key? ta možnost je z 3.55 na 3.15 . no problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiboia Odesláno Květen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 a jak se to dělá? zatimmi nic nefungovalo, jelikož nemám funkční mechaniku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mir82 Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 a jak se to dělá? zatimmi nic nefungovalo, jelikož nemám funkční mechaniku..... downgradoval jsem taky ps3 s nefunkční mechanikou a šlo to,mam na to Teensy v1.1 (už s nahraným softem) a pak je potřeba flashka s patřičným firmwarem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiboia Odesláno Květen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 a nemůžeš mi prosim zaslat potřebný informace nebo odkazy na soubory kde to stáhnout? flshdisk mám a ps3Key by se dal tak nejspíš použit. Jen nevím jaký firmware tam dat: http://www.ps3key.com/en/news/ Popřípadě nespletl sis to?nedowngradoval si náhodou z FW 3.50? protože na 3,55 už tuším jailbreak žádný nefunguje..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jiboia
Mám ps3 cechG04 (podporuje firmware min. 1.97) a chtěl bych jej downgradovat na min. na 3.15. Jde to nějak udělat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.