xDante1986 Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 právě hraju tuhle hru a jsem s ní docela spokojen, předčila má očekávání, jedná se o FPS click-point adventuru, asi jedinou na x360, graficky bych to shodnotil slovem průměr....možná lehounký podprůměr ale dívat se na to dá, jedná se o hru s licencí dle seriálové předlohy...nicméně seriál nesleduju a tak je těžké říci jestli se jedná o nové originální případy nebo případy, které byli v seriálu, dále je nutné podotknout, že hra má celkem 5 případu, které budete muset rozluštit. V tuto chvíli jsem asi uprostřed čtvrté kapitoly a dá se říct, že jsem se zatím nezasekl, je pravda že dobrá znalost angličtiny je velké plus....ale clinck-point adventury mě baví....ale většinou jsem aspoń jednou za hru použil návod kvůli nějakému záseku....tady když nevíte zeptáte se vašeho partnera na nějaké rady, což vám ve finále jen zhorší hodnocení za danou misi, dalším mínusem hry jsou achievments, kterých je ve hře 5 a každý získáte za úspěšně dohranou misi (žádná výzva), hru bych zhodntil tak 60-65%, přičemž pro clickpoint adventuristy se jedná o jasnou volbu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadow.wizard Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Dnes som to rozohral a 6 hodin v kuse som sa od toho nevedel odtrhnut... anglictina je tam "primitivna" (pre koho ako) a hratelnost je skvela... zatial som presiel 2 pripady a fakt, niekedy si myslite, ze pachatel je niekto iny a iny... pekne graficky spracovane (urcite nie vrchol), pozerat sa na to da... 7/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jindrous Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Jak tu hru vůbec spustím přes to PDA? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukDM Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 jak to myslíš? pda máš na průzkum důkazů a na přemistování Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jindrous Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 ze začátku jde spustit jen pda anebo kamerou doleva a doprava... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukDM Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 jo jestli myslíš v tréninku tak tam musíš dělat co ti říkaj,zapnout ho a pak zase vypnout myslim(nebo možná dát evidence),jestli tomu nerozumíš tak tu hru rovnou vypni :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDante1986 Posted January 29, 2008 Author Report Share Posted January 29, 2008 jj asi tak chce to aspoň trochu umět anglicky nebo si zkus někde vyštrachat návod step-by-step :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadow.wizard Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Pokial tu hru hras iba koli GS (na Xku) tak to je fakt strata casu... potom z tej hry nic nemas (ako vacsina ktora hra iba pre GS) ... tu mas kompletny navod s obrazkami: http://guides.gamepressure.com/crimesceneinvestigationhardevidence/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts