mkenya Odesláno Duben 29, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 29, 2012 Predne bych chtel rict,ze jsem skoro vsechny vygooglovany moznosti vyzkousel.:cry: ale proc se nezeptat.Pri hrani napr CoDMW3 online je minimalni zpozdeni prenosu pohybu na obrazovku tudiz nemate sanci neco uhrat..Posledni dva roky jsem jel na slim 80 a tv Hyundai a vse klapalo.PS odesla,poridil jsem si slim 320 a od te doby si nezahraju..poradte dik.Verim ze chyba je nekde v nastaveni,ale uz mi jde s tech milionu pokusu hlava kolem :cheesygrin: Citovat
mkenya Odesláno Duben 29, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Duben 29, 2012 Zkusil jsem:nastavit na tv herni mod,snizit rozliseni u ps3 na 720,vypnout sum,restartovat dualshock i konzoli(je 5 dni nova),nastavit tv na PC full mode HDMI,vymenit HDMI za scart,restartovat pripojeni k netu.Na stejne tv nebyl se starou konzoli nikdy problem.Napr.pri hrani online nemam sanci joypadem zamirit na velkou vzdalenst vcas a presne,packa reaguje pozde,nebo po pulcentimetrovym vykyvu nebo strilim na blizko nekam kde uz vlastne protihrac neni(zpozdeni)Citlivost nastavit taky nepomaha(i u jinych her,ne online)TAK UZ NEVIM.Aby to zas nebyla nejaka blbost jak uz to bejva :-) Citovat
Paris1984 Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2012 no ja vzal kdysi ps3 k mlade na jinou tv a mel sem stejny problem, vyresil to ale herni rezim, a ten si zkusil,tak nevim, napada me jeste jestli nehrajes killzone 2 (ale pises mw3), tam ty packy maji trochu zpozdeni...dela ti i offline nebo jen online? Citovat
mkenya Odesláno Květen 1, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Květen 1, 2012 off i on,zkusil jsem treba Deus Ex a nejaka dema z PSN a stale to blbne.U offline si i zvyknes :-) ,ale u online jses akorat nastvanej(vystrilim nekomu na zada pul zasobniku a on se staci otocit a dostat me :-D )Chytlo me pred par lety online(v mym veku :)) atreba MW3 mam solidni prestige ale ted holt stop......asi nova tv,ale zas proc kdyz to na stare konzoli bezelo v pohode...je treba nejaky rozdil mezi slim 80GB(koupeno 2008 ) a 320GB(nova) ? Citovat
Paris1984 Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2012 zkus to vzit k nejakemu znamemu na jinou tv jestli to bude delat Citovat
mkenya Odesláno Květen 1, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Květen 1, 2012 zrovna to mam v planu jako posledni pokus...vecer...:-D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.