mkenya Odesláno Duben 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 Predne bych chtel rict,ze jsem skoro vsechny vygooglovany moznosti vyzkousel.:cry: ale proc se nezeptat.Pri hrani napr CoDMW3 online je minimalni zpozdeni prenosu pohybu na obrazovku tudiz nemate sanci neco uhrat..Posledni dva roky jsem jel na slim 80 a tv Hyundai a vse klapalo.PS odesla,poridil jsem si slim 320 a od te doby si nezahraju..poradte dik.Verim ze chyba je nekde v nastaveni,ale uz mi jde s tech milionu pokusu hlava kolem :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkenya Odesláno Duben 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 Zkusil jsem:nastavit na tv herni mod,snizit rozliseni u ps3 na 720,vypnout sum,restartovat dualshock i konzoli(je 5 dni nova),nastavit tv na PC full mode HDMI,vymenit HDMI za scart,restartovat pripojeni k netu.Na stejne tv nebyl se starou konzoli nikdy problem.Napr.pri hrani online nemam sanci joypadem zamirit na velkou vzdalenst vcas a presne,packa reaguje pozde,nebo po pulcentimetrovym vykyvu nebo strilim na blizko nekam kde uz vlastne protihrac neni(zpozdeni)Citlivost nastavit taky nepomaha(i u jinych her,ne online)TAK UZ NEVIM.Aby to zas nebyla nejaka blbost jak uz to bejva :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 no ja vzal kdysi ps3 k mlade na jinou tv a mel sem stejny problem, vyresil to ale herni rezim, a ten si zkusil,tak nevim, napada me jeste jestli nehrajes killzone 2 (ale pises mw3), tam ty packy maji trochu zpozdeni...dela ti i offline nebo jen online? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkenya Odesláno Květen 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 off i on,zkusil jsem treba Deus Ex a nejaka dema z PSN a stale to blbne.U offline si i zvyknes :-) ,ale u online jses akorat nastvanej(vystrilim nekomu na zada pul zasobniku a on se staci otocit a dostat me :-D )Chytlo me pred par lety online(v mym veku :)) atreba MW3 mam solidni prestige ale ted holt stop......asi nova tv,ale zas proc kdyz to na stare konzoli bezelo v pohode...je treba nejaky rozdil mezi slim 80GB(koupeno 2008 ) a 320GB(nova) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 zkus to vzit k nejakemu znamemu na jinou tv jestli to bude delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkenya Odesláno Květen 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 zrovna to mam v planu jako posledni pokus...vecer...:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Květen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2012 jakou má TV odezvu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.