Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

XBOX flash, otazky...


Ca3saR

Otázka

Caute, mam tu par otazek ohledne flashe na x360 ;) Do teto doby (asi je to ten necely rok) sem byl velkym zastancem originalnich her (az sem tem piratum nadaval...) az do ted. Nejsem tak bohaty abych si porad kupoval nove hry, tak sem se rozhodl na flash. A konecne otazky :D:

1. kdyz si necham zrobit flash, a kdyz si to budu kontrolovat tak, ze budu mit flash aktualni, kazda hra bude v abx vsude zelene... atd... BUDE NEJAKA MOZNOST ZE BYCH DOSTAL BAN ?

2. potreboval bych nejaky dobry navod na TO paleni, vim ze jich je hodne ale nejaky dobry kde se to dobre naucim (jako novacek...)

3. ptal sem se kamose (protoze on flash uz ma asi rok) jestli to kontroluje v abx a on ze ne(live nehraje), ze to ma od nejakeho borca kde ma screen a uz ma vse zelene... kdyz to ma treba rok, ale ma to zelene, je nutnost to kontrolovat v abx ? nebo staci palit (bojim ze to spatne zkontroluju v abx...) (chtel bych aspon ten pul rok hrat bez banu... dokud mi neskonci gold)

4. mohly by jeste mi poradit nejakeho dobre flashera z ostravy ? (hlavne levneho... tak do 500,-)

Zatim je to vse co bych potreboval vedet, jeste se ozvu kdyz si vzpomenu. DEKUJI.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Hádám, že ten člověk ale LIVE vyžaduje ;) ! A je to určitě jedna z věcí proč si kupoval originální disky.

Teď k odpovědím:

1) nikdo ti nezaručí, že nemůžeš dostat BAN a na jakém základě ho dostaneš. MS nikde nerozšiřuje politiku jejich systému BANování a jejich BAN vlny. Ano, pokud budeš používat poslední verzi iXtreme CFW ( nyní 3.0 ), disky budeš pálit na mechanice IHAS a budeš dávat pozor, jestli s novým dashboardem ( než ho aktualizuješ) nedostaneš do Xka nějakou další vertifikační vrstvu - pak se dá říci, že je zde minimální pravděpodobnost, že dostaneš BAN.

2) Tutoriálu na vypalování je zde spousta, případně si jej vygoogli na jednom slovenskem webu, ktery nabízí flash a RGH konzoli (najdi si na webu, nemůžu linkovat ven - je to proti pravidlu) najdeš krásný manuál na vypalování disků. Tu případně v tutorialech taky...

3) ABGX stačí zkontrolovat disk jenom jednou, po té už nemusíš. V současné době již MS využil téměř všech trumfů ( AP 2.5, XGD 3 formátu které měl) a tudíž je nepravděpobné, že by do budoucna bylo třeba vypalovat opakovaně stejnou hru po xLIVE.

4) Mrkni na flashery do topicu, v duležitých jejich spousta aj z Ostravy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

zatim ti dekuji, a zatim mam z flashe lepsi a lepsi pocit ;) (kdybych nehral live, teda MP hry [ja sem spise na MP nez SP] tak uz mam davno RGH, ale je tam to mp no) jinak,... za rok (+ neco) by mel byt ten novej xbox ni ? tak risknu a kdyz dostanu ban, tak uz si ten rok pak pockam ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Když si počkáš, nevím jak dlouho, tak vydají RGH kde budeš moct přepínat mezi NAND pamětí a budeš moct hrát jak pálenky, tak Live bez rizika banu. Pokud si budeš chtít nechat udělat flash, tak ještě počítej s nákupem mechaniky Liteon, kterou budeš muset upravit, dále všechny hry budeš muset projíždět přes ABGX a patchovat topology data. Flasheři z Ostravy, se kterýma mám zkušenosti: Mazik, Hrejte.cz, pak bych možná zkusil ještě http://www.playduo.cz/. U Mazíka si můžeš počkat na fleš - do 20 min., v hrejte.cz ti to udělají do jednoho dne, podle toho kolik mají práce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Ahoj , já si myslím (teda nemám odzkoušeno ) , že s RGH hrát live můžeš pokud si přepneš do Metra, pokud ne prosím o ujasnění někoho kdo víc ví :-) (možná se to hodí i majiteli topicu).

V současnosti s RGH nemůžeš žádným způsobem hrát na live . Ale jak píše Dupenka pracuje se na tom .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Když si počkáš, nevím jak dlouho, tak vydají RGH kde budeš moct přepínat mezi NAND pamětí a budeš moct hrát jak pálenky, tak Live bez rizika banu.

Wow, tak to je neco... to myslis jakoze si hry budu moct nahravat rovnou do hdd bez paleni na dvd a abx to vse pres live a dokonce bez rizika banu ? jestli jo, tak to si pockam... jinak, asi nwis kdy to tak planuji ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Špatně jsi to pochopil . Bude se to moci přepínat do modu originálního xboxu - t.j. hrát na live s originálkami bez rizika banu a do modu RGH s hraním z HDD . V tom modu ale bez live .

aha :/ ale bylo by to fajne :D furt se rozhoduju estli si mam ted nechat udelat flash, nebo si pockat na tu novu vychytavku... ale zas muzu cekat mesic/2...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

tak se na to vykaslu a jdu do FLASHe ! ted jen sem tady stahl kinect star wars a abx360 a kdyz zapnu abx, najdu si tu hru v ISO a pak staci jen nastavit level3, launch a to staci ?

edit: inak mi to napsalo vse zelene jen 1 vec zlute (neco ze failed...) a kdyz to budu palit, tak musim i ten soubor co je .dvd ? nebo iso i .dvd

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu