Headvin Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 Čau, potřeboval bych se zeptat. Kdybych si pořídil televizi např. se čtyřma HDMI, a zapojil bych do něho PC, tak jestli bych mohl přepínat mezi PC a televizí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 Jistě, proč bys nemohl?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Headvin Odesláno Duben 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 V tomhle jsem nevzdělaný, takže jsem se potřeboval zeptat. Jinak díky za odpověď. :) Ještě bych se chtěl zeptat, je nějaký rozdíl kvality mezi televizí a monitorem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pr3dator Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 Monitor má menšiu uhlopriečku a nemá integrovaný DVB-T, alebo iný tunner. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 Tak jsou monitory i s DVB-T tunerem ale to už jsme mimo :). Ještě bych doplnil, že obraz můžeš rozdělit na dvě obrazovky takže budeš moci používat monitor od notesu i tv zároveň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 Samozřejmě že to jde, všechny novější televize to mají, tato funkce se nazývá PIP. Stejně to mám udělané já, na mojem Samsungu. Samozřejmě kvalikou bude televize horší než třeba nějáký kvalitnější monitor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Headvin
Čau, potřeboval bych se zeptat. Kdybych si pořídil televizi např. se čtyřma HDMI, a zapojil bych do něho PC, tak jestli bych mohl přepínat mezi PC a televizí?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.