masterten Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 Crash of the Titans co vi na to ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
g00dFeLLa´z Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 No nic,co by... Když tu není info... A hledat se mi to nechce... Měl by jsi zakládat topicy s rozvahou... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDante1986 Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 právě to hraju mám to už pár dnů stažený....je to super hra.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDante1986 Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Tak a máme tu nový díl oranžového vačnatce Crashe:) co přináší? Je toho dost a dost. Ty, kteří čekají hopsačku z dob ps1 budu muset zklamat...jedná se o úplně nový díl, který je spíš bojově zasazen, Crash získá spoustu nových dovedností a jeho nepřítelem není všem známý N.Cortex. Ten byl vystřídán svou snachou Ninou, která ho přelstila a spolu s maskou Uka-Uka chtějí Crashe zničit. Po grafické stránce jsem čekal víc, ale i tak se jedná o velmi graficky povedenou hru, tedy nadprůměr co se týče achievments těch je ve hře celkem 47 a nechybí jim rozmanitost, takže to není jen typu projedu a mám plné Gamescore, což je určitě plus, dalším plusem je takzvané jackování, jedná se o to, že ve hře nejdříve omráčíte nějakou silnou příšeru, následně ji osedláte a budete tak moci využívat její schopnosti. Jedná se o nový díl, který je úplně nový. Pro někoho to asi bude zklamání pro někoho zas radost ze hry, sám za sebe musím říct, že mě nový crash dost překvapil a tak mu dávám 80-85%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiver Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Daji se porovnat nektere vlastnosti hry z psp a xboxu nebo se jedna uplne o jiny styl? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDante1986 Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 psp verzi jsem nehrál ale podle toho co jsem slyšel by měli být stejné i dle obrázků edit: rozdíl bude grafický, achievments a možná trochu po obsahové stránce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rune Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 psp verzi jsem nehrál ale podle toho co jsem slyšel by měli být stejné i dle obrázkůedit: rozdíl bude grafický, achievments a možná trochu po obsahové stránce jj je jasne ze PSP verze bude lepsi a propracovanejsi ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanchez Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Takhle Hra se fakt povedla.Hrozně rozmanitý prostředí a velké množství postav...DOPORUČUJI! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadow.wizard Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Akoze dohral som tu hru celu, ale zeby som z nej bol "paf" tak to povedat nemozem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDante1986 Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 sw: hrál jsi psp verzi já nevím proč ale psp hrám moc nemůžu přijít na chuť tohle je 360 verze a tu hodnotím to si uvědomte díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadow.wizard Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Myslim ze hlavne crty, ovladanie a hratelnost sa pri XBOXovej verzii nemenia... takze nevidim podstatny rozdiel v hratelnosti "multiplatformovych" hier na PSP a inych konzolach okrem rozdielu grafiky a rozlisenia... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brento Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 sw: hrál jsi psp verzi já nevím proč ale psp hrám moc nemůžu přijít na chuť tohle je 360 verze a tu hodnotím to si uvědomte díky To mame opacny problem :D ja si 100x radsi rozehraji (a dohraji) hru na PSP nez na PC ci PS2 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDante1986 Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 sw: transformers byla na 360 jiná než na psp, pokud vím :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadow.wizard Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 ^^ To bola jedna z mala vynimiek... Crash bol, pokial sa nemylim rovnako pribehovo, hratelne na PSP, PS2, XBOXe a Wii (tam to bola asi najvacsia zabava :) ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDante1986 Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 jo to máš pravdu :) no mě crash chytll, jak jsem řekl v recenzi...je to něco jiného.....ne crash tak jak začal....nicméně je to solidní zábava určitě....a byl jsem s ní spokojen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominick Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 ja by som dal tej gamese 95% oproti starym crashom z dob psx ozaj obrovsky pokrok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDante1986 Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Dominick: snažím se hru hodnotit co nejvíc objektivně to jde.....může být tvou oblíbenou ale jsou tam věci které jsou mínusové a hodnocení kazí a graficky to mohl být ještě větší nášup (bavím se o 360 verzi) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadow.wizard Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Stary Crash je jednoducho klasika... od CTR sa to zacalo do*ebavat a o Crash Bash ani nehovorim... toto je jedna z mala kvalitnych hopsaciek za tento rok (nepocitam R & C na PSP a PS3 :) ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominick Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 no ja se bavil o psp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDante1986 Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 to mi došlo, když nejsi vlastníkem x360 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts