kuba741 Odesláno Květen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 nase hokejisty neposili zbynek michalek :( je to velka skoda ale co se da delat obranci z khl extraligy svedsky finsky ligy atd to urcite ubranej ! btw co rikate na 1.lajnu krejci michalek hemsky? :) up:tabulky aktualizovany ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony111468626620 Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 No ta první lajna vypadá dost našlapaně :) snad si dobře sednou a budou dávat gól za gólem :!: Ale i ta Nedvědova nevypadá vůbec špatně a jsem zvědavej jak se předvede Petružálek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Květen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 doufam ze to tak bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 Petružálek tam šupne nějakou tu petrželku a vyhrajem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Květen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 petruzalek je borec ta 4. lajna bude super ve slozeni petruzalek novotny kaspar akorat nechapu proc nesoupne pruchu misto tenkrata do 2.lajny bylo by to lepsi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony111468626620 Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 Tak zase ty lajny jsou takhle aspoň vyrovnanější :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Květen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 ja jsem hlavne zvedavej na vondrku no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Květen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 tabulky kompletne aktualizovany+pridany vysledky ceskych zapasu nekdy o pulnoci cekejte sestrih z dnesniho zapasu cesko dansko :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Květen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 tady je sestrih ze zapasu cesko dansko bude pridan i na prvni stranu :) http://www.youtube.com/watch?v=uyrkiUWyac4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Květen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 tabulky kompletne aktualizovany,btw jak tipujete dnesni vecerni bitvu se svedama? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 tipuju tak 4:2 pro Švédy ale jak Francie vedla nad USA tak jsem čuměl a doufal aby to skončilo :D edit: český výběr posílí obránce Tomáš Mojžíš, který nahradí zraněného Zdeňka Kutláka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Já tipuju bohužel tak 3:2 pro švédy, už teď vedou 1:0. Mohli bysme udělat třeba sekci tipování nebo to psát sem a kuba by to mohl přidát do svého příspěvku a ten kdo nejlíp typne může být třeba v kolonce slávy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Květen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 podle me vyhrajem 4:1 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony111468626620 Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Dobrej tip na výsledek, škoda že to bylo naopak :roll: Ale pořád je to začátek turnaje, nezbývá než věřit, že se kluci zvednou... Stačí si vzpomenout na MS dva roky z5, jakej tam měli začátek turnaje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Květen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 presne tak ten tym na to ma navic je dobre dostat facku v zakladni skupine a jit nahoru nez ji dostat v semifinale a 1 zapasem ♥♥♥♥♥♥ celej turnaj ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Květen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 tak tabulky aktualizovany ale asi nikdo nechce sestrih z vcerejsiho zapasu co? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Se ani nedivím, že jsem prohráli se švédama, zápas s dánama jsem hráli jak ponocní. Měli by zapracovat na přihrávkách, neboť to je někdy katastrofa, a taky by nemuseli zbytečně vyhazovat puk z obrany. Nejvíc mě dostali švedí, když jsme měli přesilovku a oni skoro celou dobu kontrolovali puk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Květen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 musej se sehrat a pak to bude dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Jaký tipujete výsledek ČR vs. Norsko, já si myslím že bychom to mohli v pohodě vyhrát. Mám ale dotaz začínáme v 16:15, v kolik to asi cca skončí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony111468626620 Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 v 7 řekl bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 ČR Norsko to bude podle mě 1:2 pro Noráky...ne že bych ČR nevěřil ale přece jenom jistá pochybnost tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Květen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 jojo presne tak jinak si myslim ze nad norama vyhrajeme ale bude to hodne tezkej zapas btw:perry delas si srandu??? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 kubo nebudu si nic nalhávat...ikdyž to klukům přeju, ale prostě jen to že jim fandim nezmění můj tip no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Při zítřejším utkání proti týmu Norska se do brány postaví Jakub Kovář. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Květen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 tak je tu cerstva zprava z treninku ceskeho tymu ktery ted prave skoncil:golman jakub kovar zitra nastoupi proti norum nasi hokejiste trenovali na treninku hlavne presilovky,v obou dvou presilovkovych formacich budou dva obranci jinak se lajny nemeni ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.