Patrik008 Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 Ahoj, nainstaloval jsem na interní HDD DLC balíčky pro fifu 2012 a Mafii 2. Hry po mně ale chtějí title update. Na jednom z odkazů z fora jsem jich našel mraky, nevím ale jak zjistit, který konkrétně je na mojí verzi hry, třeba mafia 2 Cz. Je možné to z něčeho vyčíst? FSD nemám a netroufám si instalovat, pokud se nedá spustit jako aplikace jen na použítí pro update her. díky za rady Pat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 instalovat fsd ani nemusis staci nakopirovat na hdd nebo flesku bez instalace fsd a launch.ini soubor pro jeho spusteni a nastaveni funkcnosti z dash launch nehledej v tom nic slozityho pak se ti uz stahnou updaty nebo si je stahnes manualne ale nemusis resit kterej najde si ho samo za predpokladu ze mas pripojeni na net na konzoli rozhodne lepsi nez koumat kterej podle id verze regionu u kazdy zjistis id bud v iso2god nebo v abgx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 chtel bych se zeptat pokud napr. stahnu pro hru TU ze stranek, http://www.xbuc.net/?details=MoH%20Warfighter , jak s nim konkretne nakladat. jou k tomu potreba dalsi utilitky, nebo je nejaka slozka kam s nima centralne nakladat. Zajimavy je, ze kdyz chci v menu fsd stahnout u hry TUcka, pise mi to ze nic, nebo by to nacitalo moc moc dlouho :( ale tady vidim pak na klasickem webu, ze updaty jsou k dispozici. Sit mi pritom funguje , i pripojeni k netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 chtel bych se zeptat pokud napr. stahnu pro hru TU ze stranek, http://www.xbuc.net/?details=MoH%20Warfighter , jak s nim konkretne nakladat. jou k tomu potreba dalsi utilitky, nebo je nejaka slozka kam s nima centralne nakladat. Zajimavy je, ze kdyz chci v menu fsd stahnout u hry TUcka, pise mi to ze nic, nebo by to nacitalo moc moc dlouho :( ale tady vidim pak na klasickem webu, ze updaty jsou k dispozici. Sit mi pritom funguje , i pripojeni k netu. jednodušší máš ve FSD najet na hru -> Y -> Manage Title updates (nebo tak nějak)-> otevře se tabulka a dole je napsaný, co jaký tlačítko dělá -> vyber Download TU's -> Onboard cache nebo usb cache a potvrď -> dole se ukáže, že se stahuje a zachvilku ho tam máš-> jen ho nastavíš jako aktivní a hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 ano, ano, to je prave ten postup ktery jsem zkousel a divim se, ze t zadny update nevidelo, ale rozhodne uz vysel..jedine me napada, ze mam verzi hry, pro kterou to zkratka neni..i tak je nejaka divna, bohuzel mi pada v jednom miste a nemuzu se dostat po jedne animaci dal v prubehu hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.