Myth Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2012 Pokud o tom ještě někdo neví, tak PlayStation Access nyní nabízí 2 minis hry úplně zdarma. Jsou to hry Urbanix a Jewel Keepers: Easter Island. Jediné, co musíte udělat je like-nout jejich facebook stránku. ZDE Po like-nutí se vám vygeneruje kód, který zadáte do PS Store a máte to. Dvě hry úplně zdarma. Funguje to i na PSP a PS3, co jsem četl. Zdroj: psvita.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2012 Díky a prosím tě jak to funguje? Kod už mám, ale když si na store najdu ty dvě minis kod to po me nechce jen 125 kč takže jak to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2012 Na storu dej Redeem codes a kód tam naťukej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ctttn Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 Skoda ze to nejde na US store, skusal som (ci nahodou) a nenabehlo to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 ty hry jsou nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ctttn Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 Nestojja za Motorstorm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenka Skočka Odesláno Leden 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2013 Já mám mnohem raději pořádné flash hry zdarma. Třeba zrovna tady jsem si našla neuvěřitelné množství super her, vřele doporučuji! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.