Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nový PC - Nejdou hry LOCK

killer15688

Otázka

Ahoj,

nedávno jsem si koupil tento PC: http://screenshot.cz/67N8R/

PC jsem skládal sám, jsem si zcela jistý že vše je zapojeno správně a tak jak má, nýbrž mám jeden vcelku zásadní problém. Nejdou mi spustit skoro žádné hry, při spuštění MW3 se mi restartuje PC, nebo je Blue screen. Při spuštění BF3 mi to píše že jsem to špatně nainstaloval (3x reinstal), při Crysis warhead mi to spadne do 'program neodpovídá', při spuštění Syndicate mi to píše že mi chybí d3dx9_42.dll (directx mám nainstalován správně, dokonce několikrát reinstal + restart PC), jediné co mi jede je Minecraft na 250+fps. Ještě zmiňuji že uvedené hry jsou všechny originální.

Ovladače mám nainstalovány všechny aktuální, Windows 7 Home Premium 64bit (zkoušel jsem i ultimate 32bit a to samé).

Při zátěžovém testu GPU = 25min = 89°

Při zátěžovém testu CPU = 25min = okolo 60° všechny jádra

Ani strýček Google mi neporadil, když jsem chtěl dát PC reklamovat tak po mě chtějí 700,- kč za diagnostiku, bohužel tyto peníze nyní nemám k dispozici. Poradíte mi prosím někdo? Případné další dotazy k PC rád zodpovím + mohu dodat nahrávku zapojení PC.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

20 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Zkousels preinstalovat? aktualizovat BIOS, ovladace na desku (tyhle ty FX procesorry to je ZLO...kor jestli mas starsi BIOS, hlavne sou delany na win8, popr. si musis stahnout na win7 FIX na buldozery, kvuli tomu ze windows neumej spravne "parkovat" jadra) mit vsechny aktualni ovladace, atd. atd. ale spis bych vsadil bud na processor, nebo zkusit memtest na ramky, popr. stahni si program BurnIn a odzkousej stabilitu.

Odkaz ke komentáři

• 0

první problém bych hledal v biosu, pak pokud ti něco hodí chybu d3dx9 je skutečně chyba v directu, zkus ho nainstalovat přímo z nějaké hry, postupně se tam ještě dostahují potřebné knihovny... GPU i CPU takové teploty vydrží ale i tak jsou trochu větší... zkusil bych možná stáhnout OCCT, a udělat zvlášt test na CPU, GPU a RAM... nechat běžet alespon 10-20 minut...

Odkaz ke komentáři

• 0

Ten procesor je opravdu extrém, ale ty teploty grafiky je v dnešní době normálka, mám 560 Ti Twin Frozn a v zátěži mi jde taky přes 80° a to mám ve skříni 3 větráky 120mm. Akualizovat bios, přeinstalovat systém a nainstalovat nejnovější ovladače.

Odkaz ke komentáři

• 0
Tri vetraky na CPU ??? Staci jeden poradny Zalman, dobre navrhnute proudeni vzduchu a budes s teplotou kolem 38 stupnu.

asi tak...

---

pro ostatni.. vsimnete si ze ty teploty byly po 25 min zateze, jsou trochu vyssi.. ale kdyz mu to schazujou 3d aplikace hned - bez jakekoliv zateze, tak bych videl problem jinde..

Odkaz ke komentáři

• 0
Tri vetraky na CPU ??? Staci jeden poradny Zalman, dobre navrhnute proudeni vzduchu a budes s teplotou kolem 38 stupnu.

Chtělo by is nejpve pořádně přečíst co jsem napsal. Nikde jsem nepsal, že mám na procesoru 3 větráky :ziped:

Na procesoru mám CM 212 Plus a teploty nejdou v zátěži přes 40°.

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak chybu d3dx11_43.dll mi to píše i u NFS The Run, je to celkem na nic. RAM se tedy pokusím otestovat. Bios mám aktuální, ale neumím se v něm hrabat, tak tam radši moc nelezu, jen základní věci.

Edit: Hry co mi jdou jsou: Mirrors Edge, GTA IV, Men of War, Minecraft, COD 4.

Odkaz ke komentáři

• 0
Tak chybu d3dx11_43.dll mi to píše i u NFS The Run, je to celkem na nic. RAM se tedy pokusím otestovat. Bios mám aktuální, ale neumím se v něm hrabat, tak tam radši moc nelezu, jen základní věci.

Edit: Hry co mi jdou jsou: Mirrors Edge, GTA IV, Men of War, Minecraft, COD 4.

a proto se znova ptam ( a nikde jsem tu nevidel odpoved..) instaloval jsi to na cistej system? zkousel jsi to na jinem systemu? tohle mi spis sedi na rozesrany winy nez na chybu v HW..

Odkaz ke komentáři

• 0
a proto se znova ptam ( a nikde jsem tu nevidel odpoved..) instaloval jsi to na cistej system? zkousel jsi to na jinem systemu? tohle mi spis sedi na rozesrany winy nez na chybu v HW..

Cituji mě: Windows 7 Home Premium 64bit (zkoušel jsem i ultimate 32bit a to samé)

Windows Home jsem reinstalovat 3x, ultimate jsem zkoušel instalovat jen jednou, vždy na čistý hadr (PC mám asi 10 dní).

Odkaz ke komentáři

• 0
zkousel jsi i jine instalace? nebo furt ze stejneho cd... ?

kazdopadne bych se asi zameril na reinstall DX11 (to jsi zkousel?) jak tu bylo receno, zkus nainstalovat od nejake z her popr. zkus najit nejnovejsi nekde na netu :-)

To vše jsem zkoušel, dokonce, i když nevím proč tak mi steam instaluje directx pokaždé, to asi nějáká chyba bude. Jinak zkoušel jsem i z netu, i z her a stále nic. Windows jsem instaloval ze 2 DVD (Jiných).

Odkaz ke komentáři

• 0

Jen otázka jestli je to vše uspěšně doinstalovaný Každopádně reinstall A neaktualizovat nahodit Drivery od Základovky,grafiky No to co máš na cdčkach bych ani nepoužíval Jinak taky jsem si koupil 560ti hawk a v poho zapojil a jede krásně Každopádně bych se přiklonil k tomu jestli to fakt dobře nainstaloval a k tomu reinstalu bez aktualizací s novýma Ovladačema

Odkaz ke komentáři

• 0
zkoušel jsi to OCCT? Chceš poradit ale nezkoušíš co ti kdo píše, tak co potom chceš?
tjn, to me taky ted napadlo... ja bych kazdopadne zkusil memtest, burn cpu, burnin, nejakej ten S.M.A.R.T test... atd. popr bych zkusil diagnostiku pres desku (jestli to umi) nebo stah, vypalil a nabootoval z hirensboot, zkusil bych jinej OS...ovladace pres DriverGenius aktualni. atd. atd.
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu