DJFONZIIIK Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 Ahoj,stáhl jsem si hry Fruit ninja a Rise of nightmares... nespustím je bez online profilu. Dá se to nějak obejít ? Chce to na mým profilu, abych se přihlasil na LIVE. Bez toho mi nejde ani do Menu hry. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2012 ano, pres program horizon si muzes zmenit profil na online. samozrejmne napred udelat zalohu, a zablokovat pristup na live v NXE.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 na tyhle hry rozhodne online profil nepotrebujes zrejme nemas udelany kinect id proto te to nechce pustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Přesně tak, obě hry mám, fungujou a online profil nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dex88 Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 A jaky mas DB? Pokud mas DB 14717 nebo DB 14719 tak odpoved viz zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.