dany_ Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 myslis jeste jak je v obleku z vlasama? protoze ja sem ve 12 kapitole z holou siskou kde rozmistuju bomby tak abys nebyl dal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 myslis jeste jak je v obleku z vlasama? protoze ja sem ve 12 kapitole z holou siskou kde rozmistuju bomby tak abys nebyl dal :D Tak to jsem kousek dál...ono to pak odpálíš a potkáš tam Nevese(hlava toho ''divnýho'' gangu(zapomněl jsem jméno :D) s ním pokecáš a odpálíš ten barák a pak tam budeš klasicky procházet a střílet a po chvilce tam bude ten týpek...vypadá normálně jen je to blbá lokace...uvidím později až se k tomu dostanu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 jo uz vim :D tedka tam jsem :D rozmistujes bomby, ted sem to odpalil a pak tam byl na strese tak sem ho pokropil zasobnikem a hotovo.. vetsinou kdyz jsou tezsi tak jdu po nohach protoze tam nemaj vestu ani chranice ;) Tak hru jsem akorát dohrál, je to paráda. Doporučuju všem, ten závěr je taky dobrej ;) Jen škoda že tam není víc těch retro misí. jinak moc dobrá hra a když dohrajete hru a pak to arcade tak si muzete zapnout neomezeny naboje, bullettime, painkillers atd :) kdyz chcete zopaknout misi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 Tak já hraju na normal s FREE-lock i když jsem odjakživa konzolista a přijde mi to ideál.. i s lehčim doměřovánim (soft aim) to je jednoduchý natož hard lock to musí bejt trapnost :) A co říkam já "když má někdo v ruce analog, dá se s nim hrát stejně rychle a přesně jako s myší" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 hra je super, ale asi jsem ji neměl začít hrát na hard. Je teda fakt, že mně to baví víc když umřu víckrát a pak si uvědomím jak je sejmout a hlavně, že se musím i krýt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 Tak já hraju na normal s FREE-lock i když jsem odjakživa konzolista a přijde mi to ideál.. i s lehčim doměřovánim (soft aim) to je jednoduchý natož hard lock to musí bejt trapnost :) A co říkam já "když má někdo v ruce analog, dá se s nim hrát stejně rychle a přesně jako s myší" To je pravda, já jsem hodně zvyklej jak na PC tak na konzole a z free aimem by se mi taky hrálo perfektně, ale takový casual hráči - to nevim no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevox Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 adioflip Cez XBC injektuj do ISO "Topology data for LT 2.0.Po injektovaní už cez ABGX nepreháňaj.Návod je tu: http://xboxpirate.com/how-to-convert-lt-3-0-iso-to-lt-2-0-compatible-iso/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 Ano LT+2.0 s pecnutyma topo data je asi zatim nej metoda. Co jsem tak procital zahranicni fora, tak i s iHAS mechanikama je to horsi jak s touto metodou. Vetsinou to lidem jde a zacinaji mit problemy pouze s iHAS vypalenyma hrama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil001 Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 hoši potřebuju radu, mám LT+3.0 a dash s koncem 604, na flashxbox.sk je ale dalších 5 dashboardů a nevím kterej mám nahodit abych si taky konečně zahrál max payna, nerad bych něco pokazil špatným dashboardem. Díky za rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 http://www.xbox.com/system-update-usb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 Hoši hoši, v dnešní době jedině RGH a je po problémech :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 mám otázku na ten multiplayer... jak tam vlastně funguje to zpomalování času ?? bullettime tuším.. PS: hard lock a soft lock jsou pro lamy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 mám otázku na ten multiplayer... jak tam vlastně funguje to zpomalování času ?? bullettime tuším.. PS: hard lock a soft lock jsou pro lamy :D Tak, pro lamy.... to taky, ale i pro začátečníky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 proč pro lamy? bože.. na xku mám odehratejch strilecek a stejne sem si dal soft lock.. neni to o tom jaka je kdo lama ale jak se na co cítí..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 okej no.. odpoví mi už někdo na mojí otázku ? :D zajímá mě jak to chodí když v MP dáte bullettime.. přece se všem hráčům ve hře nezpomalí čas :) jak to teda funguje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 Zpomalí se čas jen v tvojim nejbližším okolí, nevím kolik to přesně je metrů a další údaje, ale prostě jen v tvém okolí se to zpomalí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 Můžu jen,kdokoliv kdo to dohrál mohli by jstemi poslat PM jak jste pochopily příběh?..rád bych si to nějak utřídil a doplnil co nevím(ačkoliv ani nevím co nevím :D proto potřebuju aby mi to někdo sepsal :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolza Odesláno Květen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2012 chci se zeptat jakou jsem udelal chybu kdyz dam do mechaniky disk 1 max payne 3 a napise me to pri spusteni Unsupported Disc This disc is not supported dekuji za opdoved :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Květen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2012 Lidi nevíte jestli už se pracuje na českých titulkách do hry ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Květen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2012 mám otázku, nestalo se někomu, že se mu nepřipisují ajchy? .. ani se mi nezobrazí nic :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdase Odesláno Květen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2012 ahoj lidi mám dotaz můžu sosnout 2DVD o někoho jinéhe než od koho mám 1 DVD ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Odesláno Květen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2012 chci se zeptat jakou jsem udelal chybu kdyz dam do mechaniky disk 1 max payne 3 a napise me to pri spusteni Unsupported Disc This disc is not supported dekuji za opdoved :) Jestli jsi udělal aktualizaci DB z dvd a napsalo ti to toto, tak restartuj xbox a zkus to znova, apoň mně to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Odesláno Květen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2012 mám otázku, nestalo se někomu, že se mu nepřipisují ajchy? .. ani se mi nezobrazí nic :X Mně se zatím připsal jen ten z té 4 kapitoly nebo ve které to bylo, jak jsem vyčistil celou střechu od sniperů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Květen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2012 no, mám to přes wasabi a DB mám aktuální. Přes live hraji originálky. Hry zkouším na wasabi .) Zkusím to pak zapnout co to udělá, zatím sem to měl zaplé jendou a dostal sme se do páté kapitoly ... bez ajchu teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolza Odesláno Květen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2012 ano udelal jsem aktualizaci DB z dvd ale pokud treba mam vyply xbox a dam tam to dvd 1 tak to napise to same takze prave nwm kde je chyba a jestli me muzete nejak pomoct ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.