Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Max Payne 3

Pietro Fofista

Recommended Posts

• Odpovědi 147
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

myslis jeste jak je v obleku z vlasama? protoze ja sem ve 12 kapitole z holou siskou kde rozmistuju bomby tak abys nebyl dal :D

Tak to jsem kousek dál...ono to pak odpálíš a potkáš tam Nevese(hlava toho ''divnýho'' gangu(zapomněl jsem jméno :D) s ním pokecáš a odpálíš ten barák a pak tam budeš klasicky procházet a střílet a po chvilce tam bude ten týpek...vypadá normálně jen je to blbá lokace...uvidím později až se k tomu dostanu :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo uz vim :D tedka tam jsem :D rozmistujes bomby, ted sem to odpalil a pak tam byl na strese tak sem ho pokropil zasobnikem a hotovo.. vetsinou kdyz jsou tezsi tak jdu po nohach protoze tam nemaj vestu ani chranice ;)

Tak hru jsem akorát dohrál, je to paráda. Doporučuju všem, ten závěr je taky dobrej ;)

Jen škoda že tam není víc těch retro misí. jinak moc dobrá hra

a když dohrajete hru a pak to arcade tak si muzete zapnout neomezeny naboje, bullettime, painkillers atd :) kdyz chcete zopaknout misi

Odkaz ke komentáři

Tak já hraju na normal s FREE-lock i když jsem odjakživa konzolista a přijde mi to ideál.. i s lehčim doměřovánim (soft aim) to je jednoduchý natož hard lock to musí bejt trapnost :)

A co říkam já "když má někdo v ruce analog, dá se s nim hrát stejně rychle a přesně jako s myší"

Odkaz ke komentáři

Tak já hraju na normal s FREE-lock i když jsem odjakživa konzolista a přijde mi to ideál.. i s lehčim doměřovánim (soft aim) to je jednoduchý natož hard lock to musí bejt trapnost :) A co říkam já "když má někdo v ruce analog, dá se s nim hrát stejně rychle a přesně jako s myší"
To je pravda, já jsem hodně zvyklej jak na PC tak na konzole a z free aimem by se mi taky hrálo perfektně, ale takový casual hráči - to nevim no...
Odkaz ke komentáři

Můžu jen,kdokoliv kdo to dohrál mohli by jstemi poslat PM jak jste pochopily příběh?..rád bych si to nějak utřídil a doplnil co nevím(ačkoliv ani nevím co nevím :D proto potřebuju aby mi to někdo sepsal :D)

Odkaz ke komentáři

chci se zeptat jakou jsem udelal chybu kdyz dam do mechaniky disk 1 max payne 3 a napise me to pri spusteni Unsupported Disc This disc is not supported dekuji za opdoved :)

Jestli jsi udělal aktualizaci DB z dvd a napsalo ti to toto, tak restartuj xbox a zkus to znova, apoň mně to pomohlo

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu