Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Max Payne 3

Pietro Fofista

Recommended Posts

• Odpovědi 147
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

ja vubec nevim jen rikam co sem slysel a videl .. jo neco kolem 2tis. ale vydel jsem aj za 7 stovek uz nevim kde ale bazarovej + sem slysel ze to ma pomalou odezvu mozna ty novejsi verze to uz spravily .

A je to aj trochu nespravedlive oproti druhym kdyz hrajes a nekdo je proti tobe u konzole s mysi a klavesnicou .. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja vubec nevim jen rikam co sem slysel a videl .. jo neco kolem 2tis. ale vydel jsem aj za 7 stovek uz nevim kde ale bazarovej + sem slysel ze to ma pomalou odezvu mozna ty novejsi verze to uz spravily .

A je to aj trochu nespravedlive oproti druhym kdyz hrajes a nekdo je proti tobe u konzole s mysi a klavesnicou .. :)

Pokud vím, dají se koupit různé varianty na toto: http://www.playcentrum.cz/aimon-xb-elite-controller-xbox-360-887701.htm

Klávesnici (jakoukoliv) lze pripojit k Xboxu pres USB, ale nefunguje ve hrách, je pouze na psaní. Že by se dala namapovat i přímo na hraní přes nějakej konvertor nevím, nepídil jsem se potom. Každopádně hrát s tímhle (viz výše) mi příjde mimo.

A jsme dost offtopic imho...

Odkaz ke komentáři

Dobrý den, mám xbox 360 slim 4gb. Když si koupím originál hru jak je to s druhým dvd musím ho instalovat, nebo stačí vložit druhý disk a hra bude pokračovat?

Už si se ptal jinde, že? Stačí vložit druhý dvd a hra pokračuje. Instalace je na tobě, ale 4Gb je málo.

Odkaz ke komentáři

Nevím proč si dobíráte hamsterkocz, vždyť toho max payna 3 musí nainstalovat na HDD, neboť se to přesně v půlce neuloží takže když ukončí 1 disk a přehodí na druhý disk, tak ho to zase hodí na konec mise, která je na prvním disku a tak stále dokola, takže bude potřebovat koupit HDD.

Odkaz ke komentáři

Nedávno jsem začal Maxe a jsem u konce třetí mise teprve. Ale já de*il jsem si nazačátku chtěl nastavit bez podpory míření a ja si dal tu nejvyšší, pak mi to napsalo že nedostanu žadne ajchy a hrál jsem dál. U druhé mise jsem si uvědomil že to je s nejvyšší podporou a já to začal hrát znovu. A ted jsem u konce třetí mise a zatím žádný ajch. V několika hrách to bylo 1 mise=1 ajch. Jak je to tu s ajchama? Obtížnost mám normální.

Jinak super hra ;)

Odkaz ke komentáři

Nedávno jsem začal Maxe a jsem u konce třetí mise teprve. Ale já de*il jsem si nazačátku chtěl nastavit bez podpory míření a ja si dal tu nejvyšší, pak mi to napsalo že nedostanu žadne ajchy a hrál jsem dál. U druhé mise jsem si uvědomil že to je s nejvyšší podporou a já to začal hrát znovu. A ted jsem u konce třetí mise a zatím žádný ajch. V několika hrách to bylo 1 mise=1 ajch. Jak je to tu s ajchama? Obtížnost mám normální.

Jinak super hra ;)

ve hre nejsou skoro zadne ajchy za postup pribehu. Ale az dokoncis prvni cast (asi 5-6 misi, uz si to nepamatuju), tak dostanes prvni. Ja to dohral na normal a mam 14 ajchu :). A to jich je skoro pulka z multiplayeru.

Odkaz ke komentáři

Nedávno jsem začal Maxe a jsem u konce třetí mise teprve. Ale já de*il jsem si nazačátku chtěl nastavit bez podpory míření a ja si dal tu nejvyšší, pak mi to napsalo že nedostanu žadne ajchy a hrál jsem dál. U druhé mise jsem si uvědomil že to je s nejvyšší podporou a já to začal hrát znovu. A ted jsem u konce třetí mise a zatím žádný ajch. V několika hrách to bylo 1 mise=1 ajch. Jak je to tu s ajchama? Obtížnost mám normální. Jinak super hra ;)
Omg, www.xbox360achievements.org
Odkaz ke komentáři

Tam jsou takove divne ajchy vetsinou v misich jak tam skaces v bullet time a pod tebou jsou enemies a ty je vsechny mosis zabit nez spadnes na zem a skoncis bullet time .

Napr ta v tom baru jak skases tym sklem tak tam vsechny zabij a mas ajch a tam je dalsich 10 takovych asi ..

Odkaz ke komentáři

vím že existují takové výpisu achivementu, i na Xboxu je. Já si to právě číst nechci a projet to. Nemám rád, když si přečtu: Zabijte 2 nepřátele 1 ranou. A vím co mám dělat. Podle mě by všechny achivementy měly být secret. Ale to je moje vcelku nepodstatna věc :D :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu