xxmarsimxx Odesláno Červen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2012 Rendy, a cena se pohybuje kolem 2 tisíc viď? a je to těžko nastavitelný? možná bych to koupil, ale jestli s tím bude víc starostí než užitku tak na to peču. Na toho Maxe by to bylo úplně suprový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Červen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2012 ja vubec nevim jen rikam co sem slysel a videl .. jo neco kolem 2tis. ale vydel jsem aj za 7 stovek uz nevim kde ale bazarovej + sem slysel ze to ma pomalou odezvu mozna ty novejsi verze to uz spravily . A je to aj trochu nespravedlive oproti druhym kdyz hrajes a nekdo je proti tobe u konzole s mysi a klavesnicou .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Červen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2012 ja vubec nevim jen rikam co sem slysel a videl .. jo neco kolem 2tis. ale vydel jsem aj za 7 stovek uz nevim kde ale bazarovej + sem slysel ze to ma pomalou odezvu mozna ty novejsi verze to uz spravily .A je to aj trochu nespravedlive oproti druhym kdyz hrajes a nekdo je proti tobe u konzole s mysi a klavesnicou .. :) Pokud vím, dají se koupit různé varianty na toto: http://www.playcentrum.cz/aimon-xb-elite-controller-xbox-360-887701.htm Klávesnici (jakoukoliv) lze pripojit k Xboxu pres USB, ale nefunguje ve hrách, je pouze na psaní. Že by se dala namapovat i přímo na hraní přes nějakej konvertor nevím, nepídil jsem se potom. Každopádně hrát s tímhle (viz výše) mi příjde mimo. A jsme dost offtopic imho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitipitipa Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 Potrebuji pomoc. mam fleš 3.0 s dašem 2.0.14699 a hra vyzaduje novy updat. muzu aktualizovat daš anepřijíto fles 3.0 ? diky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kynel Odesláno Červen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2012 Dobrý den, mám xbox 360 slim 4gb. Když si koupím originál hru jak je to s druhým dvd musím ho instalovat, nebo stačí vložit druhý disk a hra bude pokračovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Odesláno Červen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2012 Dobrý den, mám xbox 360 slim 4gb. Když si koupím originál hru jak je to s druhým dvd musím ho instalovat, nebo stačí vložit druhý disk a hra bude pokračovat? Už si se ptal jinde, že? Stačí vložit druhý dvd a hra pokračuje. Instalace je na tobě, ale 4Gb je málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VUAB Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2012 Stačí vložit druhý disk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Červen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2012 Ahoj hoši rozjedu maxe na 4gb slimejšovi ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Červen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2012 Proč ne?Všechny xbox hry,rozjedeš na všech modelech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2012 Ahoj hoši rozjedu maxe na 4gb slimejšovi ??? Omfg, level: ultra začátečník,... :D Fakt jinak odpověděd nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2012 Ahoj hoši rozjedu maxe na 4gb slimejšovi ??? zkus se podivat na minimalni herni pozadavky xboxu.. jestli treba nemas slabsi CPU, a nainstaluj si spravnej direct ;) achjo jasne ze jo! disky normalne prehazujes v prubehu hrani.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pan Psychousek Odesláno Červen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2012 Zdrarec lidi, hrajete nekdo multiplayer??Hledal sem nejakou ceskou crew,ale neuspesne....no kdyby byl nekdo ze slezska,muze se pridat do SILESIAN KILLERS :-D gamertag Pan Psychousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Červen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2012 Tak maxe sem dohral ke konci pribehu me to uz nebavilo a multak to je takove pro me ... proste takove blbe mireni vsechno ani me to moc nechytlo udelal jsem 6 lvl a vetsinou mam skore 5/20 apod. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Červen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2012 hoši já to myslel tak jako že jestli není je nutná instalace jako u některých her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2012 Nevím proč si dobíráte hamsterkocz, vždyť toho max payna 3 musí nainstalovat na HDD, neboť se to přesně v půlce neuloží takže když ukončí 1 disk a přehodí na druhý disk, tak ho to zase hodí na konec mise, která je na prvním disku a tak stále dokola, takže bude potřebovat koupit HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Červen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2012 Díky Dupenka to jsem potřeboval slyšet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pan Psychousek Odesláno Červenec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2012 Dupenka:Nevim jak u tveho xboxu,ale ja hral normalne a kdyz to chtelo druhy disk,jen sem je vymenil a pokracoval.Hra se ulozila pri pristim autosave a priste uz sem vkladal jen disk č.2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2012 Však na ten 4GB se uložej jen savy, nebo nějaké takové data (to snad nebude mít ani 100mb) a né celá data z prvního disku, takže novej HDD opravdu nepotřebuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KLadivko1468626520 Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Nedávno jsem začal Maxe a jsem u konce třetí mise teprve. Ale já de*il jsem si nazačátku chtěl nastavit bez podpory míření a ja si dal tu nejvyšší, pak mi to napsalo že nedostanu žadne ajchy a hrál jsem dál. U druhé mise jsem si uvědomil že to je s nejvyšší podporou a já to začal hrát znovu. A ted jsem u konce třetí mise a zatím žádný ajch. V několika hrách to bylo 1 mise=1 ajch. Jak je to tu s ajchama? Obtížnost mám normální. Jinak super hra ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Nedávno jsem začal Maxe a jsem u konce třetí mise teprve. Ale já de*il jsem si nazačátku chtěl nastavit bez podpory míření a ja si dal tu nejvyšší, pak mi to napsalo že nedostanu žadne ajchy a hrál jsem dál. U druhé mise jsem si uvědomil že to je s nejvyšší podporou a já to začal hrát znovu. A ted jsem u konce třetí mise a zatím žádný ajch. V několika hrách to bylo 1 mise=1 ajch. Jak je to tu s ajchama? Obtížnost mám normální. Jinak super hra ;) ve hre nejsou skoro zadne ajchy za postup pribehu. Ale az dokoncis prvni cast (asi 5-6 misi, uz si to nepamatuju), tak dostanes prvni. Ja to dohral na normal a mam 14 ajchu :). A to jich je skoro pulka z multiplayeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Nedávno jsem začal Maxe a jsem u konce třetí mise teprve. Ale já de*il jsem si nazačátku chtěl nastavit bez podpory míření a ja si dal tu nejvyšší, pak mi to napsalo že nedostanu žadne ajchy a hrál jsem dál. U druhé mise jsem si uvědomil že to je s nejvyšší podporou a já to začal hrát znovu. A ted jsem u konce třetí mise a zatím žádný ajch. V několika hrách to bylo 1 mise=1 ajch. Jak je to tu s ajchama? Obtížnost mám normální. Jinak super hra ;) Omg, www.xbox360achievements.org Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Tam jsou takove divne ajchy vetsinou v misich jak tam skaces v bullet time a pod tebou jsou enemies a ty je vsechny mosis zabit nez spadnes na zem a skoncis bullet time . Napr ta v tom baru jak skases tym sklem tak tam vsechny zabij a mas ajch a tam je dalsich 10 takovych asi .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KLadivko1468626520 Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Omg, www.xbox360achievements.org vím že existují takové výpisu achivementu, i na Xboxu je. Já si to právě číst nechci a projet to. Nemám rád, když si přečtu: Zabijte 2 nepřátele 1 ranou. A vím co mám dělat. Podle mě by všechny achivementy měly být secret. Ale to je moje vcelku nepodstatna věc :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Tak proč se ptáš, když to nechceš vědět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Přesně, navíc tam si můžeš zaškrnout že secret ajchy nechceš ukazovat, a nebo to můžeš ignorovat protože jsou až tam úplně dole, tady ti nikdo jako imbecil žadnej seznam vypisovat nebude, to si uvědom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.