Pr3dator Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Ja keď som mal 4 som s bratrancom hrával na PS1 novinku Tekken 3 :D, takže môžeš skúsiť novú multiplatformovú 6-ku. Ak mu dáš šancu, bude ho to baviť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARKSiDEPENGUIN Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 A co Hexagon? To je jednoduchý a myslim že v Xku je to už od výrobce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 twl ve 4 letech hrat tak to mu zadelavas na degena tahni s nim ven nebo mu kup merkur Nevím proč by ve 4 letech nemohl něco hrát. Pokud u toho nebude sedět 3 hodiny, tak mu to naopak prospěje na postřeh a vnímání. Hry nejsou žádná zkáza lidstva jak někteří "odborníci" tvrdí, ale samozřejmě se to nesmí přehánět. Mimochodem, zdrž se takových urážlivých slov jako je "táhni", na to tady nejsme zvědaví ;) A co Hexagon? To je jednoduchý a myslim že v Xku je to už od výrobce. Xbox neobsahuje žádné hry, ty se musí kupovat na DVD, nebo stahovat na xbox Live. Nevím jak jsi na takovou věc přišel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Každý si muže vychovávat svoje dítě, jak uzná za vhodné, nepište se m příspěvky typu "běž s ním ven", apod. Kdo nechce poradit vhodné hry, ať se zdrží komentáře. Ravendhi: v určitých edicích Xboxu podobné hry byly. K mému starému Arcade Xboxu bylo přibalené DVD s nějakými hrami. Stejně tak když jsem si kupoval HDD, neco tam bylo také. Ale jestli to dávají i teď, netuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 nanaki nedavaji, ale melo by to byt primo na disku.. ;) jako to bylo tenkrat u elite.. (u arcade se to davalo s dvd :-) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Květen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Hodně návrhů to je super, mám z čeho vybírat :-) díky... hexagon je logická hra, a docela nezáživná Ravendhi: má pravdu, je to ve slimu už předinstalovaný, je to XBLA blbůstka na odzkoušení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARKSiDEPENGUIN Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Xbox neobsahuje žádné hry, ty se musí kupovat na DVD, nebo stahovat na xbox Live. Nevím jak jsi na takovou věc přišel... No vidíš, já jí nekupoval ani nestahoval a přesto tam byla. Asi Ninja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Tak to se omlouvám, já jsem si xbox kupoval použitý, takže jsem nic nedostal :( a hdd byl taktéž použitý, navíc neoriginální, takže na něm taktéž nic nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 muj bracha hraje forzu :chef: tak zkus,treba ho to chytne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Já mám na xboxu phatku taky hexagon (která je pro něj celkem vhodná :)) a ještě nějaké demo, byli na disku který ale byl s xboxem bundle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARKSiDEPENGUIN Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Ještě mě napadlo Poopocalypse a Avatar Cannon, obě jsou to indie hry z US storu. Pokud si to dobře pamatuju tak se obě ovládaj jenom jednim tlačítkem. A možná když projedeš ty Indie hry tak najdeš něco ještě vhodnějšího. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 jestli máš kinect tak bych sehnal Fruit Ninja :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twinky1605 Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 nebo hra rattatoulie nebo uzasnakovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 Teraz ma napadlo - Rayman raving rabbids - urcite s tym bude uspech mojho 6 rocneho bratranka to zabavilo na dost dlho ked bol umna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 Kung Fu panda 1, Madagaskar, všechny lego hry, Harry Potter nebo úplně jednoduchý: [h=1]Banjo Kazooie: Nuts and Bolts :)[/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 Call of Duty SÉRIE :) nejlepší bude WAW :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tawnos Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 boože co to je za dobu že už 4lety děti seděj u xboxu, vyžen ho ven za kamaradama a neser se s vybiranim hry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon kennedy Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 přesně tak ať jde raději na vzduch než s těch her zmagoří vždyť má teprv 4 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 boože co to je za dobu že už 4lety děti seděj u xboxu, vyžen ho ven za kamaradama a neser se s vybiranim hry :D přesně tak ať jde raději na vzduch než s těch her zmagoří vždyť má teprv 4 roky. a vam je kolik ze mate cas ve 23:40 cas sedet u kompu na CFku? ;)... tim chci rict najdete si pritelkyni a nepoucujte tu jak si ma kdo vychovavat deti ;) :lol: (nebo kdo chce s kym a jak travit cas) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon kennedy Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 36 a mam dvě děti.:cheesygrin: tak si myslím že vím co jsem napsal !!! ale nakonec každého věc no ni kurňa :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tawnos Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 ja přitelkyni mam kamarade takže takovy trapny rečičky si strč viš kam ;) a jenom sem napsal svuj nazor, pokud vim neni to jeho děcko ale bratr a ja mit brachu ve 4letech tak mu do ruky v životě nedam ovladač, snad každej uzna že ve 4 letech by se přecejenom měl bavit něčim jinym než sedět u xboxu nebo počitače ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twinky1605 Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 nebo treba pokud je tvuj bracha blazen do fotbalu tak Fifu nebo PES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Červen 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 to asi ne hele :D víš co je to 4 roky ? to jsou ti caparti co už skoro umí plynule mluvit :D nejlepší by bylo něco kde celou hru ovládáš třeba jen 1 analogem proste neco tak triviálního, zatím co jste sem házeli tak je pro něj docela složitý, takový Rayman je sice na dětskou tématiku ale mám s ním občas problémy i já. jinak díky za dosavadní rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 Doba je taka, ze uz 4 rocne deti treba ucit na hranie video hier...aby vedeli, co je to zavislost a potom aby rodicia pochopili, kde urobili chybu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twinky1605 Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 Madagascar 2 nebo Spiderman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.