Mušák Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Ahoj, mám takovej blbej dotaz. Mám doma full hd televizi a v paneláku je společný rozvod televizní antény. Rozlišení obrazu je 576i. Je nějaký "přechodník" nebo něco, abych se na to mohl dívat v 1080p nebo 1080i ? Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 A odkial by to záhadne nabralo tie chýbajúce pixle? Takže nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Nevím jestli by to bylo efektivní ale je tu možnost upscalingu. Kvalita se tolik nezlepší, ale něco málo to udělá. Stejně na to, na co ty to potřebuješ bych si to já nekoupil. Já ho mám na Wii. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
avedre Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 upscaling dle zkušeností známých skoro nepomůže. Takže bohužel tu svou bednu si na plnej kotel neužiješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 este aj ten spolocny tv rozvod je hadam analogovy? To akoze tam nechytite DVB-T aj na izbove anteny? Satelitnu parabolu nie je mozne vycapit von z okna/balkona (napr. pre Skylink 23,5°E)? Na spolocne nekvalitne rozvody analogovej TV sa vykaslite, ved mate HD TV!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 Trezzor : Nechce se mi platit :) Myslím, že je to diditální, ale nechce se mi platit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 "Myslim, ze je to digitalne"...tak je alebo nie je? Som presvedceny, ze to mate tam analog, pretoze by si musel ist cez set top box! Digital je aj v SD lepsi ako SD analog!!! Potom uz je lepsie fungovat po vlastnom - v DVB-T, resp. na satelite (napr. Skylink, ktory ma v gratis ponuke aj HD kanaly). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 jj, tak to mám analog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 Ještě se chci zeptat, když zapojím žehličku, která má 2600W, tak tv píše : není signál nebo je to kostičkovaný. Co s tím mám dělat ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 Jak koukám tak bydlíš v nějakém squatu ne? :lol: Ne sranda, předpokládám. že to je příkon. Zkus žehlit v jiné místnosti, asi máš zaplněné zásuvky "až až" a už není dostatek proudu pro tu danou proudovou jednotku (místnost).Divím se, že nevyletěli pojistky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 Bydlím ve spraveném paneláku 1. třídy, ale v noci neteče teplá voda, strasně mě to s*re. :lol: To jsem si taky myslel, i když natáhnu prodlužku z jiné místnosti, tak to dělá to samé. Když propojím s tv set top box, tak to jde. Asi koupím ten malej set top box do scartu a když budu žehlit, tak se budu dívat přes to. Tv taky není nějak kvalitní, dal jsem za ni 17k a za 4 měsíce jsem ji reklamoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Set top box k comu? K tomu signalu zo spolocneho antenneho rozvodu? Ake tam mate stanice? Ty sam nechytis na izbovu antenu DVB-T? Aky mas TV (model)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.