narliza Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Jelikož sem velkým fanouškem Porsche, tak sem se musel podělit o tento skvělý volant který bude použitelný jak pro PS3, tak pro PC. Ještě není na trhu snad se to brzo změní. Tak co na to říkáte, ještě je stále králem volantů Logitech G25 Racing Wheel. Těším se na něj až vyjde tak nejspíš hned kupuju :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 videl jsem ho v computeru ted jak vysel tak tam byl a stoji asi kolem 7 tisic ale mazany volant edit: necitovat příspěvek ........................... díky narliza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Říjen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 videl jsem ho v computeru ted jak vysel tak tam byl a stoji asi kolem 7 tisic ale mazany volantedit: necitovat příspěvek ........................... díky narliza nechci ti kazit radost ale tenhle volant ještě neni na trhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Moc pěknej volant ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bzuk Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Krása,ale škoda že se ještě naprodává :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Jestli seš velkej fanoušek Porsche pak určitě musíš hrát NFS 5 a to bychom mohli někdy změřit síly ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 nechci ti kazit radost ale tenhle volant ještě neni na trhu no treba neni v prodeji ale myslim ze tam pisou predpokladanou cenu nebo cenu ktera je uz oficialni jak vyjde ja vim ze neni v prodeji ale asi tak nejak bvude cena az vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Říjen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 no treba neni v prodeji ale myslim ze tam pisou predpokladanou cenu nebo cenu ktera je uz oficialni jak vyjde ja vim ze neni v prodeji ale asi tak nejak bvude cena az vyjde když tak pošli odkaz kdes to našel a pochybuju že volant od porsche bude stát jen 7000 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 narliza a cekal bys 20 litru? nebo kolik prosimte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Říjen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 narliza a cekal bys 20 litru? nebo kolik prosimte? 1. příště používej quote 2. je to porsche ne logitech porsche vyrábí auta jejich cena by mohla bejt menší než za kolik je prodávaj , ale jelikož je to značka sportovníc ověřených aut tak bych se nedivil že ten volant bude stáýt 20000 kč asi tak, kdo má ten má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 líbí se mi ten spojkovej pedál + řadící páka (a tlak do pedálů + 900stupnů samozřejmě) ... jinak mi vyhovuje ten můj logitech formula force gp :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 Tenhle volant je exlusivní... Za exklusivitu se platí... Takže si připravte pěknej balík :D .. Viděl bych to asi tak že to bude určitě dražší než PS3 :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 Bude stát $350 = něco kolem 6000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black1468622690 Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 bude mi fungovat volant logitech momo který je primárně určen pro PC i na PS3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luigilui Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Ano funguje skvele , a vsak musi to podporovat hra napriklad na Burnout Paradise to nefunguje ale na Sega Rally uplne super , Dokonca funguje ten volant ako ovladanie menu PS3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black1468622690 Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 dík aspoň nemusím kupovat zase další volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aca1 Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Jaky volant pro PS3 a PC pouzivate. Ktery doporucite koupit? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 Jedine G25 :lol: 100% spokojnost naveky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 Kdyz nechces investovat do G25 (prece jen je to docela suma :D) tak kup Logitech Driving Force Pro, nebo Driving Force GT (spec. vyvijen pro Gran Turismo 5) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aca1 Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 Diky moc, jeste bych se chtel zeptat jestli jdou oba pripojit na PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aca1 Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Co rikate tomuhle volantu http://www.speed-link.com/?p=2&cat=3319&pid=17338&paus=1 ma ho nekdo? (Speed Link SL-4493-SBK) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sarnia Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Nevíte někdo, jak přimět PS3 aby bylo možno hru ovládat volantem a pedály? Volant je starý asi 3 roky a na PC funguje spolehlivě. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
togregor Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 cau jde mi to normalne s logitechem kterej je starej tak 6 let normalne napojenej do usb a po zapnuti ti musi jit hejbat v XMB tak poznas jestli jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matry22 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Rozhodně G25 a pokud nemáš dost penízků tak Logitech Driving force gt, s ničím jiným nemá cenu experimentovat, toto je to nejlepší pro PS3.S PC pracují bez problému, nevím jestli u Driving Force GT bude fungovat feedback na PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schumi007 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 mám volant logitech formula a chtěl bych se zeptat zda mi pujde na mem ps3 zkoušel jsem ho zatáčet mi jde ale nejdou mi pedály nevíte kde je chyba nebo kde se to nastavuje nebo zda se musí dát nějaké ovladače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.