Mám takovej problém po 4letech hraní Battlefield Bad Company mi najednou začala hra v hlavním menu zamrzat. Jistě si ted řikáte že to jste četli 1000x jenže tohle je trošku zajímavější. Z následujících důvodů které dám do bodů.
1. Pod mojim gamertagem začla zamrzávat jen tato hra po 4letech
2. Udělal jsem recovery kámošova nicku a hra se nesekne
3. Kámoš udělal recovery mojeho gamertagu a Battefield se mu sekne jako mě
4. Vyčistil jsem cache, smazal jsem dlcčka přeinstaloval hru smazal save ale nic..
5. Další kámoš udělal recovery mojeho gamertagu a taky se mu seknu v menu
6. Podpora samozřejmě nic neví ani česká ani americká
7. Diskem to teda logicky není ale i tak jsem zkusil jiný a nic.
Takže jedna velká záhada. Samozřejmě mluvim o originálech xko je slimko a flashnutý nikdy ani nebylo. Mechanikou to neni vše jede jak má jen tohle ne.
Stalo se to někomu nebo neví někdo co s tim? nechce se mi opustit tahle hra hraju jí 4roky a prostě je to moje srdcovka.
Otázka
Bad.Mr.Frosty
Mám takovej problém po 4letech hraní Battlefield Bad Company mi najednou začala hra v hlavním menu zamrzat. Jistě si ted řikáte že to jste četli 1000x jenže tohle je trošku zajímavější. Z následujících důvodů které dám do bodů.
1. Pod mojim gamertagem začla zamrzávat jen tato hra po 4letech
2. Udělal jsem recovery kámošova nicku a hra se nesekne
3. Kámoš udělal recovery mojeho gamertagu a Battefield se mu sekne jako mě
4. Vyčistil jsem cache, smazal jsem dlcčka přeinstaloval hru smazal save ale nic..
5. Další kámoš udělal recovery mojeho gamertagu a taky se mu seknu v menu
6. Podpora samozřejmě nic neví ani česká ani americká
7. Diskem to teda logicky není ale i tak jsem zkusil jiný a nic.
Takže jedna velká záhada. Samozřejmě mluvim o originálech xko je slimko a flashnutý nikdy ani nebylo. Mechanikou to neni vše jede jak má jen tohle ne.
Stalo se to někomu nebo neví někdo co s tim? nechce se mi opustit tahle hra hraju jí 4roky a prostě je to moje srdcovka.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
0 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.