Rogusu Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 Zdar a sílu, potřeboval bych poradit s JTAGem Xenonu. Updatnul jsem JTAG na dash 14719. Předchozí update mi prosvištěl bez potíží, ale teď během bootovaní najede rotující logo xka, tam to ale zamrzne a po chvilce zahlásí Fatal Crash Intercepted. Do Xellu se dostanu, zkoušel jsem i zálohy, vždycky to flashne v pohodě, ale výsledek je stejný. Update jsem vytvořil pomocí xeBuildu 2.03 Při flashování najde 2 bad bloky na 1D9 a 1DA, nicméně tak to bylo i u minulého updatu a xko najelo v pohodě. Každá rada je vítána :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xGrany Odesláno Květen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2012 Zkus se podívat jestli nemáš dva soubry launch.ini...Já sem měl ten stejný problém...updatem se jeden launch.ini vytvořil do nand paměti a druhý sem měl na ext. hdd...stačilo ten hdd odpojit a vše fungovalo...pak sem ho jen smazal...už sem to tady na foru řešil taky... edit:řešil sem to tady:http://console-forum.net/tema/139053-dashlaunch-2-30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rogusu Odesláno Květen 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 Díky za radu. Nakonec se zdá, že je potíž v NXE. Když mám odpojený disk, tak to nenajede a hází chybu uvedenou výše. Když použiju zálohu a nepřipojím disk, tak to samé. Ale na zálohu a připojený disk najede FSD. Nicméně pokud se chci dostat např. do nastavení (toho v NXE), tak to opět vytuhne. Tož teď netuším, jestli se to dá někde sehnat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.