Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Platformy: PS3, Xbox 360, PC

Datum vydání: 2013 (česko)

Výrobce:EA, Crytek http://www.mycrysis.com/

Na internetu se úkazal první trailer na pokračování úspěšné akční střílečky Crysis 2. Podle mě byla Crysis 2 v té době, nejlépe vypadající hra, a nano oblek...Z jungle v 1. dílu do New Yorku z 2.dílu a teď ve 3.dílu se máme podívat do zalesněného New Yorku a do výběru zbraní nám přijde skládací luk a mnohé nové zbraně...Mimozemšťani třeste se! Já se na Crysis 3 těším hodně a doufám že vyjde brzy... :D

Odesláno

Araym: Tak máš pravdu v tom, že trochu prohodili časový posun. Doba (čas) se posunula hodně dopředu, výstroj a výzbroj zase dozadu, ale je to prostě kombinace, kterou každej chce mít doma :wohow: nicméně ve dvojce to bylo trošku přehnané s pulznímy děly atd atd. Každopádně na trojku se těším a doufám, že bude minimálně stejně těžká jako předchozí díl ;)

Odesláno

No tak po celodení škole už mi trochu hrabe :D jasně že jsem myslel dobrá jako dvojka, dík za upozornění :D... jak tady někdo psal těch málo inovací, tak má vyjít v roce 2013... Ještě o tom skoro nic nevíme. Co vy víte, třeba přijde nějaká EPIC inovace... :D Ale ten luk vypadá zajímavě...

To Lacodekany: Jo, ke konci, jak si byl v tý restauraci na střeše...hrůza :D málo nabojů, silněj robot, a navíc Cephové :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu