Joska Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Platformy: PS3, Xbox 360, PC Datum vydání: 2013 (česko) Výrobce:EA, Crytek http://www.mycrysis.com/ Na internetu se úkazal první trailer na pokračování úspěšné akční střílečky Crysis 2. Podle mě byla Crysis 2 v té době, nejlépe vypadající hra, a nano oblek...Z jungle v 1. dílu do New Yorku z 2.dílu a teď ve 3.dílu se máme podívat do zalesněného New Yorku a do výběru zbraní nám přijde skládací luk a mnohé nové zbraně...Mimozemšťani třeste se! Já se na Crysis 3 těším hodně a doufám že vyjde brzy... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pankrejro Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 Bude to pecka ;) hrál jsem dlouho dvojku, akorád mě zlobil online, tak doufám, že to ve trojce bude všechno OK. Jinak si myslím, že mohli změnit prostředí, resp. místo, ale zase bude vidět "jak jde čas". Určitě do ní půjdu a těšim se ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Araym Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 Spíš to vypadá na Crysis 2.5... kde jsou ty doby, kdy pokračování znamenala nějaký posun vpřed nebo inovaci - teda, když nepočítám ten luk. Předpokládám, že konvenční palné zbraně a jiná hypermoderní udělátka nebyla proti emzákům účinná a tak se přešlo na staletími osvědčené šípy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 žádný crysis jsem nikdy nehrál, ani jsem mu nevěnoval pozornost.. ale po shlédnutí tohoto traileru, si musím na prázdniny pořídit všechny díly :flexion: líbí se mi tam ty mechy, doufám že si je zařídíme aspoň v kampani.. v multiplayeru by to ale každopádně byla bomba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pankrejro Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 Araym: Tak máš pravdu v tom, že trochu prohodili časový posun. Doba (čas) se posunula hodně dopředu, výstroj a výzbroj zase dozadu, ale je to prostě kombinace, kterou každej chce mít doma :wohow: nicméně ve dvojce to bylo trošku přehnané s pulznímy děly atd atd. Každopádně na trojku se těším a doufám, že bude minimálně stejně těžká jako předchozí díl ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Květen 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 No já se na trojku taky těším jak pes :D Dvojka nebyla těžká, ale hodně dobrá, takže jak už psal pankrejro, doufám že bude alespoň stejně dobrá jako trojka...Každopádně za vyzkoušení stojí, a jestli bude i MP tak...vynikající :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pankrejro Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 Tak jde o to, na jakou obtížnost jsi to hrál, já se občas zapotil :D jinak jsi asi myslel "dobrá jako dvojka", že? Nicméně pochybuju, že bude beta a jestli, tak to bude určitě supr a MP bude 100% jen mi jde o to, jak stabilní bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 Dvojka je proti jedničce kafíčko, jediný, kdy sem se zapotil byl souboj s tím jedním největším "robotem" na tom otevřeném prostranství. Na trojku se strašně těším bez ohledu na to, jaká to bude inovace. Crysis mám strašně rád a doufám, že budou peníze na limitku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Květen 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 No tak po celodení škole už mi trochu hrabe :D jasně že jsem myslel dobrá jako dvojka, dík za upozornění :D... jak tady někdo psal těch málo inovací, tak má vyjít v roce 2013... Ještě o tom skoro nic nevíme. Co vy víte, třeba přijde nějaká EPIC inovace... :D Ale ten luk vypadá zajímavě... To Lacodekany: Jo, ke konci, jak si byl v tý restauraci na střeše...hrůza :D málo nabojů, silněj robot, a navíc Cephové :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pankrejro Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 Stejně bude konec světa, nevim proč se řešej hry na rok 2013 :D ale rozhodně se taky těšim, ke Crysis jsem se dostal náhodou a jsem za to do dnes rád ;) je to peckovní hra a doufám, že o trojce budeme vědět co nejvíc, aby bylo na co se těšit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Květen 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 No jo :D konec světa :D Pojďte, jdem si zahrát Crysis 2, ať máme nějakou radost :D Nevíte kde jsou ve dvojce nějaký sniperky? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pankrejro Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 Sniperky? V singlu jich je dost a v MP si jí vybereš, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Květen 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 Já ji v singlu nenašel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 Je tam určitě jedna, na ní sem narazil po tom , co ho to vylivlo z tý potvory a jedna je ještě určitě o dost dřív, ale to už si nevzpomenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pankrejro Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 Já měl snipu v singlu teda víckrát než jen 2x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.