kandik Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 konzola mi po zapnuti vypne a blika cervena ledka nevie niekto co to znmena dakujem no ta ktora signalizujje ze konzo je pod napetim pri zapnuti zelna po 2se♥♥♥♥♥ch zlta a potom vypne a blika cervena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Joska Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 kolik ti jich svítí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Joska Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 Jo, ty myslíš napájecí zdroj..., ten když svítí červeně, je nutné ho vyměnit...podívej se sem: http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-360/console-power/check-power-supply Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kandik Odesláno Květen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 to nieje XBOX360 ale PLAYSTATION3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maxik 77 Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 Prosim vas mam ten samej problem.Menil jsem HDD A delal postup podle navodu na internetu.Chtelo to po mne abych vlozil OFW3.55 tak jsem to dal na usb a dělal jak psal navod a na konci instalace se to mnelo zrestartovat což udělalo a už nenaběhlo.Od te chvile zapnu sviti zelene tak po 3 se♥♥♥♥♥ch blikne žlutě a potom blika červeně.A PS3 nenabehne.Nevi nekdo co s tim nebo jak to řešit??Diky moc za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 Tak to jste bohuzel asi chytili YLOD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maxik 77 Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 A muzu to nejak odstranit?nebo to musi na servis?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kandik Odesláno Květen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 mozem sa spitat co to je ten YLOD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 http://console-forum.net/tema/112795-ylod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukasenko Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 YLOD si můžeš opravit i sam....já sám jsem po YLODu...uvidíš jak ti to dlouho vydrží...pokud je konzole v záruce tak hned reklamace...pokud by ses chtěl do toho pustit tak tady je návod podle kterého jsem si konzoli opravil . Není to vůbec těžký akorád budeš potřebovat horkovzdušnou pistoli a chladící pastu (arctic silver je asi best i když jsem dal jinou). Uvidíš jak dlouho ti oprava vydrží. Někomu dva roky, někomu rok, někomu půl roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rubosu Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 Pokud sem konzoli zapnul a pak my ukazala nejaky text (2-3hours) vic sem si toho nevsiml a pak se vypla a blika to svetilko co to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mimisak Odesláno Červenec 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2016 V 15. 5. 2012 at 16:58, Rubosu napsal: Pokud sem konzoli zapnul a pak my ukazala nejaky text (2-3hours) vic sem si toho nevsiml a pak se vypla a blika to svetilko co to je ? Zdravim lidi mam ten samy problem nevi nekdo co stim? normalne parim a najednou se ps3 vypl a heze to porad to same pls poradte diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kandik
konzola mi po zapnuti vypne a blika cervena ledka nevie niekto co to znmena
dakujem
no ta ktora signalizujje ze konzo je pod napetim
pri zapnuti zelna po 2se♥♥♥♥♥ch zlta a potom vypne a blika cervena
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.