Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

cervene svetlo


kandik

Otázka

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Prosim vas mam ten samej problem.Menil jsem HDD A delal postup podle navodu na internetu.Chtelo to po mne abych vlozil OFW3.55 tak jsem to dal na usb a dělal jak psal navod a na konci instalace se to mnelo zrestartovat což udělalo a už nenaběhlo.Od te chvile zapnu sviti zelene tak po 3 se♥♥♥♥♥ch blikne žlutě a potom blika červeně.A PS3 nenabehne.Nevi nekdo co s tim nebo jak to řešit??Diky moc za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

YLOD si můžeš opravit i sam....já sám jsem po YLODu...uvidíš jak ti to dlouho vydrží...pokud je konzole v záruce tak hned reklamace...pokud by ses chtěl do toho pustit tak tady je návod podle kterého jsem si konzoli opravil

. Není to vůbec těžký akorád budeš potřebovat horkovzdušnou pistoli a chladící pastu (arctic silver je asi best i když jsem dal jinou). Uvidíš jak dlouho ti oprava vydrží. Někomu dva roky, někomu rok, někomu půl roku.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
V 15. 5. 2012 at 16:58, Rubosu napsal:

Pokud sem konzoli zapnul a pak my ukazala nejaky text (2-3hours) vic sem si toho nevsiml a pak se vypla a blika to svetilko co to je ?

Zdravim lidi mam ten samy problem nevi nekdo co stim? normalne parim a najednou se ps3 vypl a heze to porad to same pls poradte diky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu