kandik Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2012 konzola mi po zapnuti vypne a blika cervena ledka nevie niekto co to znmena dakujem no ta ktora signalizujje ze konzo je pod napetim pri zapnuti zelna po 2se♥♥♥♥♥ch zlta a potom vypne a blika cervena Citovat
0 Joska Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2012 Jo, ty myslíš napájecí zdroj..., ten když svítí červeně, je nutné ho vyměnit...podívej se sem: http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-360/console-power/check-power-supply Citovat
0 kandik Odesláno Květen 13, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Květen 13, 2012 to nieje XBOX360 ale PLAYSTATION3. Citovat
0 maxik 77 Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2012 Prosim vas mam ten samej problem.Menil jsem HDD A delal postup podle navodu na internetu.Chtelo to po mne abych vlozil OFW3.55 tak jsem to dal na usb a dělal jak psal navod a na konci instalace se to mnelo zrestartovat což udělalo a už nenaběhlo.Od te chvile zapnu sviti zelene tak po 3 se♥♥♥♥♥ch blikne žlutě a potom blika červeně.A PS3 nenabehne.Nevi nekdo co s tim nebo jak to řešit??Diky moc za rady. Citovat
0 Manoust Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2012 Tak to jste bohuzel asi chytili YLOD. Citovat
0 maxik 77 Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2012 A muzu to nejak odstranit?nebo to musi na servis?? Citovat
0 kandik Odesláno Květen 13, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Květen 13, 2012 mozem sa spitat co to je ten YLOD? Citovat
0 Manoust Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2012 http://console-forum.net/tema/112795-ylod Citovat
0 Lukasenko Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2012 YLOD si můžeš opravit i sam....já sám jsem po YLODu...uvidíš jak ti to dlouho vydrží...pokud je konzole v záruce tak hned reklamace...pokud by ses chtěl do toho pustit tak tady je návod podle kterého jsem si konzoli opravil . Není to vůbec těžký akorád budeš potřebovat horkovzdušnou pistoli a chladící pastu (arctic silver je asi best i když jsem dal jinou). Uvidíš jak dlouho ti oprava vydrží. Někomu dva roky, někomu rok, někomu půl roku. Citovat
0 Rubosu Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 15, 2012 Pokud sem konzoli zapnul a pak my ukazala nejaky text (2-3hours) vic sem si toho nevsiml a pak se vypla a blika to svetilko co to je ? Citovat
0 mimisak Odesláno Červenec 19, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2016 V 15. 5. 2012 at 16:58, Rubosu napsal: Pokud sem konzoli zapnul a pak my ukazala nejaky text (2-3hours) vic sem si toho nevsiml a pak se vypla a blika to svetilko co to je ? Zdravim lidi mam ten samy problem nevi nekdo co stim? normalne parim a najednou se ps3 vypl a heze to porad to same pls poradte diky Citovat
Otázka
kandik
konzola mi po zapnuti vypne a blika cervena ledka nevie niekto co to znmena
dakujem
no ta ktora signalizujje ze konzo je pod napetim
pri zapnuti zelna po 2se♥♥♥♥♥ch zlta a potom vypne a blika cervena
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.