toro Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 (upraveno) Protože se zde množí dotazy jak opravit případné vyskytnuvší se chyby ve FSD , tak jsem napsal krátký návod . Doufám že bude srozumitelný : Pokud se jedná jen o chybné zobrazování her a obalů v knihovně her tak většinou postačí jen ve FSD smazat složku data ( SETTINGS – GENERAL SETTINGS – RESET SETTINGS – CLEAR DATA ). FSD restartujeme a hry se znova načtou do knihovny . Když chceme přeinstalovat a nebo nainstalovat novější FSD : Potřebujeme k tomu flešku na kterou si nakopírujeme v PC verzi FSD kterou chceme instalovat a vložíme do xboxu . Xbox zapneme a najede nám starý FSD z HDD . Přes správce souborů spustíme FSD z flešky . Potom přes správce souborů smažeme FSD který máme na HDD a nakopírujeme FSD z flešky . Musí souhlasit název FSD jako máme v launch.ini . Xbox restartujeme – spustí se čistý FSD zase z HDD , proto musíme vše znova nastavit . Případné chyby v programu by tímto měly být odstraněny . Upraveno Březen 13, 2013 uživatelem toro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 A ten novy FSD se na HDD nakopiruje/nainstaluje sam jen tim, ze se spusti z flashky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Květen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 A ten novy FSD se na HDD nakopiruje/nainstaluje sam jen tim, ze se spusti z flashky? Žádný nový není potřeba nikam kopírovat . Jen se odstraní z toho původního data v kterých je chyba a po restartu se spustí znova ten původní . Složka data se vytvoří zase sama spuštěním a nastavením . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 Aha, myslel jsem, ze je to navod na instalaci nove verze. Beru zpet ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 A jak je to s dash-launch-v2.32 ten postup je je ten samej ? Bohužel pořád mám problém s hrou Max Payne 3 druhé dvd a už mi psal i jeden že má stejnej problem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Květen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 Aha, myslel jsem, ze je to navod na instalaci nove verze. Beru zpet ;) Doplnil jsem o možnost instalace nové verze . Tonylee : Launch.ini samozřejmě zůstává stejný . Pokud ale myslíš instalaci nové verze Dashlaunch , tak po nainstalování musíš flešnout spuštěním default.xex instalátoru . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 Chtěl bych i nově nainstalovat dash launch v2.32 třeba se pak dvd přehoděj automaticky jak to má dělat..ale nevím postup ten fsd už jsem udělal ale nepomohlo to.. Jinak v launch.ini mám toto : [QuickLaunchButtons] Default = IntMu:\FSD2\default.xex [Plugins] [settings] fakelive = False xhttp = False remotenxe = True liveblock = True exchandler = True noupdater = True xblaexitdash = True regionspoof = True fatalreboot = True pingpatch = True nxemini = True Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 použij dashlaunch 3.00beta a převáděj hry v iso2god. program sám vytvoří jednu id složku hry a do ní vloží obě dvd, kterou pak zkopíruje přes ftp do xboxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laschik Odesláno Květen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2012 tak jsem se dneska pustil do instalace dashlaunche 3.0 beta a trochu jsem se zasekl, stary jsem smazal, nový už mám nakopírovaný, ale tady jsem se už trochu sekl :( ted kdyz v HDD1 spustím default.xex tak to hodí chybu a skončil jsem :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.