Wind Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 Zdravim, nějakým nedopatřetím jsem v životě něco vyhrál. Pro mou smůlu to je vstup na Mobile DevCamp 2012, který mě opravdu moc neláká a účasnil jsem se té soutěže jen proto, že jsem neměl nic lepšího na práci, než odpovídat na soutěžní otázku... :D Takže, pokud máte někdo zájem, napište a já vám daruji muj kupon na vstup zdarma v hodnotě asi 600kč. Já bych to nevyužil, popravdě mě to ani nezajímá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Květen 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2012 Sakra! To tam nikdo nechcete? Žrádlo + pití celej den zadara, kde jinde to máte...? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Květen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 Ahoj ... no, já bych do toho šel. Jestli nabídka ještě platí ... Díky Tonda Sakra! To tam nikdo nechcete? Žrádlo + pití celej den zadara, kde jinde to máte...? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Květen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 Platí, máš PM :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.