zuzy Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Ahoj, Mám 1GB kartu a na ní jsem hrál hru. Pak jsem pořídil 4GB kartu a nahrál jsem tam tu samou hru a save. Bohužel, když hru spustím a chci tam spustit uloženou pozici, tak se mi napíše CORRUPTED FILE. Save jsem samozřejmě přehrál :-) Je nějaký trik, jak udělat, abych mohl používat svoje Savy i na jiních kartách, kde je hra nahraná?? Díky ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Pravdepodobne si si zmenil FW... to sa stava pri niektorych hrach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Říjen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Pravdepodobne si si zmenil FW... to sa stava pri niektorych hrach... To je možný. Hrál jsem to na jiným PSP, který jsem pak prodal. To mělo jiný FW. ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antabelus Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 Jo tak to je tím. Je mi líto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.