zuzy Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Ahoj, Mám 1GB kartu a na ní jsem hrál hru. Pak jsem pořídil 4GB kartu a nahrál jsem tam tu samou hru a save. Bohužel, když hru spustím a chci tam spustit uloženou pozici, tak se mi napíše CORRUPTED FILE. Save jsem samozřejmě přehrál :-) Je nějaký trik, jak udělat, abych mohl používat svoje Savy i na jiních kartách, kde je hra nahraná?? Díky ZUZY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadow.wizard Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Pravdepodobne si si zmenil FW... to sa stava pri niektorych hrach... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuzy Posted October 21, 2007 Author Report Share Posted October 21, 2007 Pravdepodobne si si zmenil FW... to sa stava pri niektorych hrach... To je možný. Hrál jsem to na jiným PSP, který jsem pak prodal. To mělo jiný FW. ZUZY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antabelus Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Jo tak to je tím. Je mi líto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts