codek Odesláno Květen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2012 Za kolik se dá nejlevněji sehnat bazarový iPhone 4S neblokovany na cz operatory ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jovan.tlaskal Odesláno Květen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2012 Aby byl ok ta 9000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jonny18 Odesláno Květen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 Ja ho sehnal za 7000 ale zalezi na stesti jakej kousek se k tobe dostane. Kazdopadne ti preju hodne zdaru a at se vyber povede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 codek Odesláno Květen 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 Za 7k ????? To jako vážně ? Byl v normálním stavu nebo byli potřeba další investice ? a Aukro nebo nějakej s.bazar / bazos atd. ? Já nemůžu sehnat ani 4 32GB do 8k :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jonny18 Odesláno Květen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 Hele mel jsem fakt stesti. Byl uplne novej akorat bez prislusenstvi. To mi ale nevadilo, protoze to mam. Byl kupovanej u CZ Applu v lednu takze je tam jeste pul roku zaruka. Jinak slape jak hodinky. Predtim jsem mel 3G, takze to byl docela skok :-D Jo a sehnal jsem ho na bazosi, ale bylo to s osobnim predanim. Davej na to hodne velkej bacha, protoze je tam strasna spousta podvodniku. Dokonce jsem si s jednim psal. Je to hnus. Kdyztak se ti po nejakym podivam jestli budes chtit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 codek Odesláno Květen 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 To by bylo fakt super, já se právě podvodníkům vyhýbám tak hledám jen na aukru, na Bazos, s.bazar atd. občas mrknu ale nějak moc se tím nezabývám, protože když tam někdo nabízí úplně nový iPhone 4S 64GB za 5.000,- tak to je snad jasné, ale když ten samý člověk vystaví iPhone 4S 32GB za 8500,- což už je reálnější cena, tak bych do toho šel a pořád by to byl ten samý podvodník no. To bys byl fakt hodný kdyby ses mi po něčem podíval, do iPhonu jdu 100% a rád bych co nejdříve, už jsem si porozvěšoval nějaké poptávky. Nejraději bych byl za 4 - 32GB nebo 4S - na velikosti nezáleží dal bych tak kolem 8.000,- +- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jonny18 Odesláno Květen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 Fajn podivam se ti. Pokud ti nekdo bude neco nabizet tak trvej na osobnim predani a hledej to spis v tvym okoli. Kdyby jsi chtel tak muzes napsat na ICQ nebo sem to je fuk. A odkud vlastne jsi (ptam se abych vedel kde mam hledat)? Mej se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 codek Odesláno Květen 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 @icq......;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
codek
Za kolik se dá nejlevněji sehnat bazarový iPhone 4S neblokovany na cz operatory ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.