kuroneko Odesláno Červenec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2013 Zbraní mám plno takže je taky rozesílám. Ale ne vždy to dojde. Někdy dojde jen šutr. Mě by se ted hodily jen oblivionský boty a prsten pro stridera kde je Skull Splitter/Downpour Volley na jednom prstenu. Já mám jen každý zvlášt. Ale ono stejně dojde něco jinýho, něž bys poslal. Já třeba th0ca poslala prsten kde bylo High Anodyne/High Brontide a on tam to Anodyne vůbec neměl a měl tam něco jiného. Nebo kamarádka mi poslala boty oblivionu jenže já s toho měla rukavice. Ale často chodí místo hroznu jen kameny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamatunga Odesláno Červenec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2013 vite o nejaky podobny hre jako dragon dogma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 (upraveno) primo jako Dogma, tzn pawni, tolik trid kdy se body meni automaticky, styl hrani, takova asi neni, ale hodne "podobne" se urco tvari moje srdcovka Dark Souls a pripadne Demons Souls. Docela luxusni je i Darksiders II. Minimalne Dark Souls je ale o mnoho tezsi hra, mozna se da srovnat s Dragons Dogma na hard, ale ani to moc ne, jelikoz v DD se clovek vyleveluje a kolem lvl 150 i na hard je uz hra relativne jednoducha, az na vyjimky... , v Dark Souls je max lvl postavy kolem 700. S tim, ze ja dosahl maximalne asi lvl 380 a i tak bossove davaji cloveku vedet, ze je stale prd... Takze jestli hledas vyzvu tak doporucuju. Upraveno Červenec 8, 2013 uživatelem th0ca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.