Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

dragons dogma

chipomil

Recommended Posts

Ne ne to byl prvni ukol. Donyst ji green neco... ale ted co sem psal je druhej a zaroven jedte treti... ja nevim ja tu hru mam nejakou poelanou. Ted sem se vratil treba do bluemoon tower. Meli by tam byt k zabiti 3 gargoyly a zaboha zas se tam.nemuzu dostat kdyz prejdu celou vez, tam co byl tencarodej, pak se jde dolu a je tam takova brana. Nejse mi otevrit... to sami na zacatku toho lvl jsou zelezny dvere opet mi nejdou otevrit. Pise mi to TIS SHUS TIGHT u nich... asi sem se nejak flakal s ukolama a ted nefungujou...

Já jsem tam ty byliny nesl několikrát různý. Ta bluemoontower mi nejde do hlavy proč se tam nedostaneš, když už máš po misi a zabil si toho Salometa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 227
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

To ani me. Kolikrat se mi i stalo, ze mi nejaka osoba dala nejakej ukol a hned po zadani mi to npsalo cancelled a ze ukol nemuze byt splnen...

Taky sem v nejakym videu videl ze na zacatku bluemoon tower sedi nejakej vojak azada o pomoc... ja ho tam nikdy nemel :(

Btw zabitim draka hra nekonci ne? Myslim pribeh? Dle trofeji mam jeste min.pulku pred sebou pribehu...

Odkaz ke komentáři

Nekonci, pak zacina docela brutalni cast :) jinak zabit draka s fighterem bylo maso...s lucisnikem a kouzelnikem je to o dost lehci.

To ani me. Kolikrat se mi i stalo, ze mi nejaka osoba dala nejakej ukol a hned po zadani mi to npsalo cancelled a ze ukol nemuze byt splnen...

Taky sem v nejakym videu videl ze na zacatku bluemoon tower sedi nejakej vojak azada o pomoc... ja ho tam nikdy nemel :(

Btw zabitim draka hra nekonci ne? Myslim pribeh? Dle trofeji mam jeste min.pulku pred sebou pribehu...

Odkaz ke komentáři

no ja hraju za mystic knighta, prislo mi to jako bezva povolani pro silnej meele a zaroven kouzleni, i kdyz to je pomalejsi... Ale ted sem prave pred drakem a zatim se mi k nemu nechce, chci dodelat vsechny okolni questy, ale jak je videt, zdrzovat se v tyhle hre se nevyplati, kdyz pak nejaky ukoly neni mozny splnit :(... taky sem nahlidnul do Dark Arisen dlc a to je pane jina obtiznost (mrzelo me, ze sem nezacal hru rovnou na hard mode, protoze mi na tu normalni obtiznost prijde hrozne lehka - za celou hru sem umrel zatim asi 5x a to vetsinou ze sem nekam spadl :D). A v DLC je to konecne i na tu normalni jiny challenge... viz ten prvni boss, kterej i kdyz mam pres 2000HP nyni (level 46) tak kdyz sem se nebranil me poslal k panu jednou ranou. Tak sem si predstavoval bosse i v puvodni hre, ale tam jsou fakt smesny... tak doufam, ze kdyz pises Mobaiii ze po zabiti draka prijde brutalni cast, mas na mysli tezkou :) :)

Odkaz ke komentáři

no ja hraju za mystic knighta, prislo mi to jako bezva povolani pro silnej meele a zaroven kouzleni, i kdyz to je pomalejsi... Ale ted sem prave pred drakem a zatim se mi k nemu nechce, chci dodelat vsechny okolni questy, ale jak je videt, zdrzovat se v tyhle hre se nevyplati, kdyz pak nejaky ukoly neni mozny splnit :(... taky sem nahlidnul do Dark Arisen dlc a to je pane jina obtiznost (mrzelo me, ze sem nezacal hru rovnou na hard mode, protoze mi na tu normalni obtiznost prijde hrozne lehka - za celou hru sem umrel zatim asi 5x a to vetsinou ze sem nekam spadl :D). A v DLC je to konecne i na tu normalni jiny challenge... viz ten prvni boss, kterej i kdyz mam pres 2000HP nyni (level 46) tak kdyz sem se nebranil me poslal k panu jednou ranou. Tak sem si predstavoval bosse i v puvodni hre, ale tam jsou fakt smesny... tak doufam, ze kdyz pises Mobaiii ze po zabiti draka prijde brutalni cast, mas na mysli tezkou :) :)

Post game je fakt maso., to sem sotva došel do gran sorenu :-D a v everfallu jsem musel vzdát souboj s hydrou, protože prostě nešlo.

Odkaz ke komentáři

Tak sem vcera udelal draka. Souboj nic moc, sice zdlouhavej, ale tezky to nebylo. Ale to po tom je fakt jiny kafe. Ale spis zas jen tim, ze uz hned odzacatku jsou silnejsi enemies, nesnasim hellhoundy, kikoti chytnou me za limec a tahnou me kus po zemi a ani jim nevadi, ze je tam utes, proste sup do more semnou :D:D ,...

No do gran sorenu sem dosel v pohode a jeste v noci. Takze ja nevim, proste Dark Souls mi dalo skolu a ted uz me nic moc neprekvapi :) Potesila ta palice pro mystic knighta co dava pres 1000dmg. Sem level 50. Pawn taky a summonuju pawny taky do 50. levelu. Akorad sem cekal ze se mapa treba trochu zmeni, aby bylo co novyho prozkoumavat. Ted zas 40 hodin zkoumat znova to same a delat vicemene stejny ukoly... ale jo to dam :) co jinyho vychvalovat kdyz ne tuhle hru :)

v everfallu me znova hydra nezastihla. Nebo ja ji ne. Jen sem tam dostal ukol porazit toho sera co tam trenuje, pak nejaky ukoly z tablu, a sel sem dal...

u gran sorenu me prekvapila nejaka Wyrm, Wyvern? Neboco to bylo.. to bylo prijemny, ale nevim proc, v cca pulce boje odletela jen tak pryc (coz neni poprvy, i pri prvni hre hydra v everfallu utekla, pak v gran sorenu takovej prerostlej krocan, taky utekl .... wtf...

to tmavy nebe taky pekne leze krkem, nepoznam kdy je noc :D

Upraveno uživatelem th0ca
Odkaz ke komentáři

ha, tak sem si vcera, co sem psal, spletl lokaci Everfall s tou druhou vesnici (kvuli ty hydre jak psal Marty5) :D Vcera sem smejdil v everfallu (ta dira v gran sorenu) a i tak teda, archhydru sem dal ve 3 v pohode, stacilo bejt porad u jejiho tela a mystic knight s kouzlem Stone forest (myslim, ze se tak jmenuje) a solidni holi na kouzleni je ultimatni, jen to kouzlo trva vyvolat vecnost... Pak sem dobil takovy to oko s chapadlama Evil eye a co naopak teda sem musel vzdat byl UDragon, i kdyz mel jen 2 zivoty a 3/4 (zbytek kupodivu jako ze vycerpanej), tak sem mu za pul hodiny ubral cca 3 cm zivota, takze to by byl souboj na celou noc :D a pak jednu mistnost kde byli 3 gorechimery + lich + respawnujici se hellhoundi v jedny velky mistnosti. A to teda bylo poprvy co sem musel boj vzdat, kdyz sem vypotreboval uplne vsechno na zdravi a musel sem utyct :D, protoze me tam asi 5x zabili a pawni chcipali jeden po druhym porad... (udragona sem vzdal spis z nedostatku damage).

jinak celkove ten svet se ztizil jen cestou z rodny vesnice do gran sorenu... jinak vsude kolem to je uplne to same jako predtim, stejni enemies (goblini, vlci, drake, banditi...) a se stejnou vydrzi, mozna o krapet vetsi. Takze si clovek uzije jen na hlavni ceste do gran sorenu.

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
zeptam se na pomoc pri vyreseni jednoho, resp. dvou ukolu. Ve Witchwoodu mam carodejnici donest 1ks King Bay Leaf a do mesta donyst 5ks tohoto neceho... tak nejak by to melo byt k nalezeni prave ve Witchwoodu, nicmene to tam nemohu nikde najit... U obydli carodejnice jsou nejaky stone golemove, kteri tam slouzej spis jak kvetinace :D a zaroven jeden brani do pruchodu k nejakym dverim... neni to tam to co potrebuju? Jak ale ty golemy "odsunout" ? Kdyz nijak nereagujou na utok... proste jak kus kameni tam lezej. Jinak sem level 44 a mam prakticky dohrano (mam nyni jit na draka v horach).

King Bay Leaf najdeš ve Witchwoodu za těmi dveřmi které střeží ten golem. Je to blízko toho hrobu. Ten golem se pohne až tam budeš plnit quest Witch hunt který dostaneš automaticky pokud jsi splnil quest Come to Court.

Odkaz ke komentáři

Některé úkoly se dají plnit jen v určití fázi hry.

Odkaz ke komentáři

ha, tak sem si vcera, co sem psal, spletl lokaci Everfall s tou druhou vesnici (kvuli ty hydre jak psal Marty5) :D Vcera sem smejdil v everfallu (ta dira v gran sorenu) a i tak teda, archhydru sem dal ve 3 v pohode, stacilo bejt porad u jejiho tela a mystic knight s kouzlem Stone forest (myslim, ze se tak jmenuje) a solidni holi na kouzleni je ultimatni, jen to kouzlo trva vyvolat vecnost... Pak sem dobil takovy to oko s chapadlama Evil eye a co naopak teda sem musel vzdat byl UDragon, i kdyz mel jen 2 zivoty a 3/4 (zbytek kupodivu jako ze vycerpanej), tak sem mu za pul hodiny ubral cca 3 cm zivota, takze to by byl souboj na celou noc :D a pak jednu mistnost kde byli 3 gorechimery + lich + respawnujici se hellhoundi v jedny velky mistnosti. A to teda bylo poprvy co sem musel boj vzdat, kdyz sem vypotreboval uplne vsechno na zdravi a musel sem utyct :D, protoze me tam asi 5x zabili a pawni chcipali jeden po druhym porad... (udragona sem vzdal spis z nedostatku damage).

jinak celkove ten svet se ztizil jen cestou z rodny vesnice do gran sorenu... jinak vsude kolem to je uplne to same jako predtim, stejni enemies (goblini, vlci, drake, banditi...) a se stejnou vydrzi, mozna o krapet vetsi. Takze si clovek uzije jen na hlavni ceste do gran sorenu.

Já hraju nejraději za Magick Archera nebo Stridera ale hrála jsem i za ostatní povolání. Na pekelný psi používám ohnivý štít a když se pejskové zakousnou, tak shoří dřív, než mě někam stačí odtáhnout. Pawni mě zas tak nechcípou a to ani při boji s Ur- dragounem na hard mod. Mí pawni jsou ale na maximálním levelu stejně jako já. Zabít Ur- draka offline je lehký, ale několik hodin zabere když je online. Ted mám už 270 generaci.

Odkaz ke komentáři

Já hraju nejraději za Magick Archera nebo Stridera ale hrála jsem i za ostatní povolání. Na pekelný psi používám ohnivý štít a když se pejskové zakousnou, tak shoří dřív, než mě někam stačí odtáhnout. Pawni mě zas tak nechcípou a to ani při boji s Ur- dragounem na hard mod. Mí pawni jsou ale na maximálním levelu stejně jako já. Zabít Ur- draka offline je lehký, ale několik hodin zabere když je online. Ted mám už 270 generaci.

Chtěl jsem se zeptat, jak to funguje s tím ur-dragonem? Hraju jen online a bojuju s ním jak blázen neuberu mu skoro nic (možná nic) a v určité chvíli odletí. Potom když se tam po čase vrátím mám tam vyskládané odměny ale žadný zázrak. Na netu jsem viděl jak z něj padají itemy přímo v boji ale nic podobného se mi nestalo. Jsem lvl něco přes 70

Odkaz ke komentáři

kuroneko diky za info. Ja sem bohuzel hru nestastne ukoncil driv nez sem planoval ( taky to mohli ve hre nejak upozornit) a tak sem smazal safe a hraju opet od zacatku na hardmode a to je zatim jina pecka. Chtel sem rozehrat za maga ale to se nedalo, tak hraju warriora a tolik smrti co sem uz zazil... haha paradni. Zatim sem lvl 40 a netroufnu si pomalu ani na chimeru. Co se ukolu tyka, snazim se aby mi uz zadnej neutekl a jefakt opruz jak treba clovek jeden neudela, jde delat jinej a hra ten predchozi ukonci... tak se tef snazim delat vse poporade a porad teleportuju do vesnice a mest aby mi neco neuteklo. Kazdopadne, hard mod je masakr a hra ma hned jinej nadech. Normal mod byl fakt moc lehkej ( az na urdragona a dlc), ale tam jeste nejsem a dlouho nebudu...

Odkaz ke komentáři

Chtěl jsem se zeptat, jak to funguje s tím ur-dragonem? Hraju jen online a bojuju s ním jak blázen neuberu mu skoro nic (možná nic) a v určité chvíli odletí. Potom když se tam po čase vrátím mám tam vyskládané odměny ale žadný zázrak. Na netu jsem viděl jak z něj padají itemy přímo v boji ale nic podobného se mi nestalo. Jsem lvl něco přes 70

Tak to se mi taky stalo že tam přijdu a on už je mrtvej. Itemy z něj padaj když dostane pořádnou ránu až spadne, ale někdy z něj i tak nic nevypadne. Asi záleží na síle úderu, nebo když zničíš tu červenou skvrnu na jeho těle. Hodně věcí z něj padá když jsi offline. Ono to jde opravdu pomalu když s ním bojuješ online. Ze začátku mu útočím na hlavu. Pak na ty ostatní červený fleky. Používám ten ohnivej štít + holy magic. Chvíli do nej mlátím přímo a pak zas střílím z hole takový světlý koule. Tvůj mág ti ji musí ale očarovat tím kouzlem. Holy magic ho nejvíc zranuje. Pak ještě používám Demon periapt na zvýšení magie a Conqueror periapt na zvýšení síly. Také postavě zvýšíš sílu a magii pomocí vehemence , cloud, acuity a dalších. Prostě vše co zvýší sílu jak magickou tak fyzickou. Jako pawna si sebou beru nějakýho silnýho stridera nebo rangera a mága kvůly holy magic.

Odkaz ke komentáři

kuroneko diky za info. Ja sem bohuzel hru nestastne ukoncil driv nez sem planoval ( taky to mohli ve hre nejak upozornit) a tak sem smazal safe a hraju opet od zacatku na hardmode a to je zatim jina pecka. Chtel sem rozehrat za maga ale to se nedalo, tak hraju warriora a tolik smrti co sem uz zazil... haha paradni. Zatim sem lvl 40 a netroufnu si pomalu ani na chimeru. Co se ukolu tyka, snazim se aby mi uz zadnej neutekl a jefakt opruz jak treba clovek jeden neudela, jde delat jinej a hra ten predchozi ukonci... tak se tef snazim delat vse poporade a porad teleportuju do vesnice a mest aby mi neco neuteklo. Kazdopadne, hard mod je masakr a hra ma hned jinej nadech. Normal mod byl fakt moc lehkej ( az na urdragona a dlc), ale tam jeste nejsem a dlouho nebudu...

Za mága se mi taky hrálo nejhůř. Když hraju od začátku, tak hraju za Stridera a pak když přijdu do Gran Sorenu tak si to změním zas na Magic Archera. Za toho se mi prostě hraje nejlíp. A vyhovuje mi u něj ten ohnivej štít. Je takovej všestranej. Může bojovat na blízko i na dálku a ještě používat magii.

K těm úkolům... Tak třeba když poprvé jdeš do Gran Sorenu když doprovázíš ten povoz co veze tu hydří hlavu, tak předtím si splň všechny ostatní úkoly. Pak už některé nebudeš moct plnit. Pak když jdeš do té propasti v Gran Sorenu tak si předtím taky všechno splň . Pak když jdeš za vévodou a nakonec když jdeš zabít draka. Po těchto úkolech se už nějaké nedají plnit.

Odkaz ke komentáři

Jj zatim se mi dari dobre. Uz sem "opet" u vevody a vse jsem do te doby splnil. Konecne i witch hunt i v cassandris ten ukol hledat 3x toho kluka, predtim najit ty kytky atp. Snad mi zadnej neutece. Ale zustanu jako warrior. Predtim sem hru dojel za mystic knighta a nejvic me v rpg bavi fyzickej utok a warrior.mi vyhovuje. Je to teda napikacu pri ukolech kdy se maj zabit vrany ci rackove, mozna to budu muset zmenit. Ten magic arxher nevypada taky zle...

Odkaz ke komentáři

Můžu doporučit rangera, hrál jsem ho docela slušnou chvíli než jsem přesedlal na mystic knighta. Pro tebe si myslím by byl vhodný assassin kombinuje meč a štít nebo luk a dýky. Takže by si bojoval na blízko a v případě potřeby vytáhnul luk.

Ten úkol zachraňovat toho kluka mě pěkně štval (slušně řečeno) pořád někam běhal blbec a jenom mě stahoval o greenwarish, probodnul bych ho sám kdyby to šlo. :-D

Jednou jsem ze srandy hodil z mola dítě co pořád běhá v casardisu, postavil se na dno začal se oprašovat objevili se takový ty červený chapadla, no a od té doby už tam neběhá nikdo. Musim se přiznat, že jsem měl asi 2 vteřiny výčitky svědomí. :-D

Th0ca jaký máš psn nick, jestli si tě můžu přidat?

Upraveno uživatelem Marty5
Odkaz ke komentáři

jo ja zas v gran sorenu chytnul to dite jak mu ma clovek delat chuvu kdyz jde do mesta (ten parchant v tom cervenym toho staryho plesatyho dedy jak pak musi clovek prokazat jeho vinu ci nevinu pri jednom ukolu (btw prvne sem prokazal nevinu, nyni zkusim vinu, az prijde ukol, uvidime co to udela na pribeh...)) a tak sem ho minule chytil protoze zacal utikat a byl tam straznej, a pekne sem putoval do basy... Takze sem byl asi za pedofila :D Nastesti nyni uz sem si dal pozor :)

no ten assassin je taky zajimava volba, to je pravda :D ale porad nevim, ten warrior mi vyhovuje nejvic, i kdyz do toho pocitam toho mystic knighta. Rikal sem si, ze zkusim i fightera, ale ten se mi nelibi ze nosi jen jednu zbran tezkou. Ale jestli ten assassin muze pouzivat i mece a stity a i luk vymenit, tak je to zajimava volba na dohrani hry.

urco muzes si me pridat, jsem pod id th0ca ne Th0ca ale th0ca :)

Odkaz ke komentáři

Dostal jsi pak od toho dítěte tu zlatou sošku? Mě ji dala jen jednou a pak už mi dávala jen zlatý vejce. Warrior nebyl špatnej, ale když jsem potřebovala sestřelit třeba ty svítící kužely, tak to prostě nešlo. Tam u toho metal golema. Jaké má váš pawn povolání? Já to občas měním ale nejčastěji mám Sorcerera nebo Stridera, občas i mága. Hrajete už někdo Dark Arisena?

Odkaz ke komentáři

Ee me dala jen peceny vejce. A to sem ji nechal vyhrat beh :D. Btw nechat jejiho otce v hledani dukazu shledat vinym nema smysl. Holku poslou do stok a jeho do basy a tim zmizi ze hry.

Btw ted delam ukol pro toho nesiku valmira ze chce sehnat odeme veci na vypluti za dobrodruzstvim. Chce po me nejakej kus pecenyho masa ale nemuzu ho nikde sehnat. Padlo mi sice z griffina, ale obyc a ne peceny... nema nekdo tip?

Zkusil sem assassina a ja nez zamiril a vystrelil, tak sem byl vzdy mrtvej. Tak sem se vratil k warriorovi. Dobry je,ze zustanou skilly,tak je clovek nemusi nahanet znova.

Muj pawn je nyni mag. Kvuli tomu aby umel uzdravovat ostatni. Predtim sem mel rangera. Ja sem dlc v minuly hre na normal obtiznost jen zkusil. Na 30lvl v normalni hre toto stacilo i na drakea v shadow fortr a v dlc me prvni boss sejmul na jednu ranu, tak sem odtamtud utekl. Ale nyni tesne pred prvnim ukoncenim hry tam pujdu. To bude na hard game, tesim se.

Odkaz ke komentáři

jo ja zas v gran sorenu chytnul to dite jak mu ma clovek delat chuvu kdyz jde do mesta (ten parchant v tom cervenym toho staryho plesatyho dedy jak pak musi clovek prokazat jeho vinu ci nevinu pri jednom ukolu (btw prvne sem prokazal nevinu, nyni zkusim vinu, az prijde ukol, uvidime co to udela na pribeh...)) a tak sem ho minule chytil protoze zacal utikat a byl tam straznej, a pekne sem putoval do basy... Takze sem byl asi za pedofila :D Nastesti nyni uz sem si dal pozor :)

no ten assassin je taky zajimava volba, to je pravda :D ale porad nevim, ten warrior mi vyhovuje nejvic, i kdyz do toho pocitam toho mystic knighta. Rikal sem si, ze zkusim i fightera, ale ten se mi nelibi ze nosi jen jednu zbran tezkou. Ale jestli ten assassin muze pouzivat i mece a stity a i luk vymenit, tak je to zajimava volba na dohrani hry.

urco muzes si me pridat, jsem pod id th0ca ne Th0ca ale th0ca :)

To dítě v tom červeným v Gran Sorenu je hrozný! :-D Viděl si jak chodí?:-DD Ta mise jak jí děláš tu chůvu je taky příšerná.

Jinak když Furnivala odsoudíš tak prostě zmizí když ho očistíš tak je tam pořád dál a máš u něj levnější ferrystone

Klidně bych ho odsoudil, protože od dark Arisena můžu kupovat ferrystone za nějaké 2000 což je rozdíl oproti 20000 předtím. Nejsem tak úplně zdatnej v angličtině zvlášť když jí člověk vůbec nepoužíva v práci ani jinde (jenom hry :-))) Ale myslim že je to docela parchant.

Dík za nick klidně si mě přidej nebo já tebe až přijdu domů. Můžeme si vypůjčit pawny (mám sorcerera), zase jsem dostal chuť podívat se do Gransysu, teď ale ujíždim na Borderlands 2

Dostal jsi pak od toho dítěte tu zlatou sošku? Mě ji dala jen jednou a pak už mi dávala jen zlatý vejce. Warrior nebyl špatnej, ale když jsem potřebovala sestřelit třeba ty svítící kužely, tak to prostě nešlo. Tam u toho metal golema. Jaké má váš pawn povolání? Já to občas měním ale nejčastěji mám Sorcerera nebo Stridera, občas i mága. Hrajete už někdo Dark Arisena?

S metal golemem jsem měl hroznej problém, mám partu fighter, mág, moje sorcereka a já mystic knight a jelikož ty svítící kužely jsou imuní vůči magickým útokům tak jsem nemohl sestřelit ten poslední na stromě, dvě hodiny jsem tam pobíhal a nakonec jsem zběhnul do casardisu vyměnit na chvíli fightera ze rangera aby to setřelil. :-D

Jinak tip pro Vás, když se chcete dostat rychle např z encampmentu nebo casardisu do witchwoodu, tak pro všechny co mají hůl a odemčenou levitaci tak se tam dá dostat z druhé strany, vyskočíte po pár pokusech na ten sráz a jste hned u domu čarodějky.

Odkaz ke komentáři

albertini diky za tip. Na netu sem nasel ze to pada z ur-dragona ale bojim se aby mi ten ukol do ty doby nezcanceloval. Takze to aspon udelam rovnou jeste pred prvnim dokoncenim hry.

Marty5 jj ta holka chodi jak prvni verze C3PO :D jojo to sem prave psal, ze odsoudit ho nema smysl. Myslel sem, ze to bude mit nejakej combo vliv na pribeh a ono prd. Jeste aby clovek dostal tu holku z tech stok, tak ji musi dat 100000 zlatych. Je to zid. Ten paprda byl dobrej kvuli wakestone shardu. A ferrystone nevim me u nej stoji 2000 a u Black cats 3000. 20000 za ne nikdo nechce o_O. Ze by mozna v puvodni hre bez dlc to tak bylo ?

Coz mi dava dalsi dotaz. Wakestone shardy se daji koupit po jednom kuse u Black Cats, pak ten obchodnik u Shadow Fort v tom odpocivadle a pak tenhle starej paprda. Jeden ks sem nasel jeste u jeptisek u Prayers Falls. Nevi nekdo kde jeste se daji sehnat? Kdyz nepocitam samozrejme Everfall po zabiti draka... myslim nynejsi hru. Jak sem nechal toho dedu odsoudil, tak mi chybi 1 shard na udelani kamenu a ten bych nyni potreboval na ukol s Mercedes. Predtim sem mel sice 2 kameny, ale oba sem pouzil na sve oziveni + toho syna kovare v gran sorenu.

A jeste Marty5 jak sem tu minule psal, ze mi hra nenabidla zabiti toho griffina v Bluemoon tower. Tak to bylo proto, ze sem ho v normal game zabil hned jak sem dostal ukol pomoc tem dobrovolnikum zabit ho u gran sorenu. Tam se nesmi zabit. On pak odleti a automaticky clovek dostane ukol pronasledovat ho do bluemooon tower jeste predtim nez se tam ma vydat za Salometem.

Takze nyni se mi fakt dari co se ukolu tyka. Snad mi zadny do konce hry neutece, kvuli trofeji :)

Odkaz ke komentáři

albertini diky za tip. Na netu sem nasel ze to pada z ur-dragona ale bojim se aby mi ten ukol do ty doby nezcanceloval. Takze to aspon udelam rovnou jeste pred prvnim dokoncenim hry.

Marty5 jj ta holka chodi jak prvni verze C3PO :D jojo to sem prave psal, ze odsoudit ho nema smysl. Myslel sem, ze to bude mit nejakej combo vliv na pribeh a ono prd. Jeste aby clovek dostal tu holku z tech stok, tak ji musi dat 100000 zlatych. Je to zid. Ten paprda byl dobrej kvuli wakestone shardu. A ferrystone nevim me u nej stoji 2000 a u Black cats 3000. 20000 za ne nikdo nechce o_O. Ze by mozna v puvodni hre bez dlc to tak bylo ?

Coz mi dava dalsi dotaz. Wakestone shardy se daji koupit po jednom kuse u Black Cats, pak ten obchodnik u Shadow Fort v tom odpocivadle a pak tenhle starej paprda. Jeden ks sem nasel jeste u jeptisek u Prayers Falls. Nevi nekdo kde jeste se daji sehnat? Kdyz nepocitam samozrejme Everfall po zabiti draka... myslim nynejsi hru. Jak sem nechal toho dedu odsoudil, tak mi chybi 1 shard na udelani kamenu a ten bych nyni potreboval na ukol s Mercedes. Predtim sem mel sice 2 kameny, ale oba sem pouzil na sve oziveni + toho syna kovare v gran sorenu.

A jeste Marty5 jak sem tu minule psal, ze mi hra nenabidla zabiti toho griffina v Bluemoon tower. Tak to bylo proto, ze sem ho v normal game zabil hned jak sem dostal ukol pomoc tem dobrovolnikum zabit ho u gran sorenu. Tam se nesmi zabit. On pak odleti a automaticky clovek dostane ukol pronasledovat ho do bluemooon tower jeste predtim nez se tam ma vydat za Salometem.

Takze nyni se mi fakt dari co se ukolu tyka. Snad mi zadny do konce hry neutece, kvuli trofeji :)

Po zabití draka by ti ten úkol s tím Valmirem už plnit nešel.

Taky u toho dědka kupuju různý věci. Je to u něj nejlevnější. Ferrystony v původní hře byly dražší. Ted jsou tuším za 2000. Ted už je ale nepoužívám když mám Eternal Ferryston který vydrží donekonečna. Našla jsem ho u toho portcrystalu na tom ostrově.

Jo toho chlapa co bojuje s Mercedes jsem pak taky oživila a on mi pak dal svůj štít. Pak ho unesl ten drak a já ho musela zas zachranovat a nakonec mi zůstal v baráku. Pokud máš Dragons Gaze která vypadne z draka tak když to použiješ tak ti ukáže všechny lokace těch Wakestone shardu. Na mapě jich je asi 7 nebo 8. Jeden by měl být jak je Hillficure knock, tak nekde v tom okolí, pak v okolí miasmic haunt. Když tak ti můžu jednu tu věcičku poslat přez tvého pawna nebo kdyžtak ten wakestone. Mám jich přez 300, tak mi 1 chybět nebude.

Toho Gryfa jsem parkrát zabila hned a žádný vliv na hru to nemělo. Do tý věže jsem se pak dostala normálně. Akorát když ho zabiješ ve věži tak tam je ten chlap co jsi mu sehnal tu knihu.

Odkaz ke komentáři

JJ bez dlc Dark arisen stály ferrystony 20000. :-/

th0ca jak se ti povedlo zabít toho gryfa ještě u gran sorenu??? :-D Můj pawn do něj řezal meteority já mu nakládal jak blázen a moc života neměl ale stejně ještě hořící se sebral a zmizel :-D

Jinak wakestone (jeden je i v truhle na střeše jednoho z domů v gran sorenu myslím) sem tam někde najdeš, ale právě Furnival prodává (nebo jukni jestli nemáš v inventáři) takovou červenou kouli tuším, že se to jmenuje jewels of něco a tam v popisu stojí že když jí použiješ ukáže ti to na mapě umístění nějakých wakestone nebo wakestone shard ale nemám to odzkoušené jak to funguje.

Tak jsem vygooglil, že je to item s názvem dragons gaze, prodává to fournival nebo to máš třeba v inventáři. Dáš ho použít a zobazí se ti mapa gransysu kde jsou ikony wakstone shardů nastavíš si k nějakému waypoint a buď ti to po chvíli vyskočí a nebo když to zavřeš zmizí ti dragons gaze a na mapě už neuvidíš kde jsou. Takže buď fotografická paměť nebo foťák :-D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu