th0ca Odesláno Květen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2013 Po zabití draka by ti ten úkol s tím Valmirem už plnit nešel. Taky u toho dědka kupuju různý věci. Je to u něj nejlevnější. Ferrystony v původní hře byly dražší. Ted jsou tuším za 2000. Ted už je ale nepoužívám když mám Eternal Ferryston který vydrží donekonečna. Našla jsem ho u toho portcrystalu na tom ostrově. Jo toho chlapa co bojuje s Mercedes jsem pak taky oživila a on mi pak dal svůj štít. Pak ho unesl ten drak a já ho musela zas zachranovat a nakonec mi zůstal v baráku. Pokud máš Dragons Gaze která vypadne z draka tak když to použiješ tak ti ukáže všechny lokace těch Wakestone shardu. Na mapě jich je asi 7 nebo 8. Jeden by měl být jak je Hillficure knock, tak nekde v tom okolí, pak v okolí miasmic haunt. Když tak ti můžu jednu tu věcičku poslat přez tvého pawna nebo kdyžtak ten wakestone. Mám jich přez 300, tak mi 1 chybět nebude. Toho Gryfa jsem parkrát zabila hned a žádný vliv na hru to nemělo. Do tý věže jsem se pak dostala normálně. Akorát když ho zabiješ ve věži tak tam je ten chlap co jsi mu sehnal tu knihu. no ja kdyz v prvni hre pri normal zabil griffina hned pri tom ukolu a fakt ze sem ho zabil, mozna kvuli tomu, ze sem na nej sel asi s lvl 60 a sorcerer co byl semnou tak pouzil kouzlo ze vsichni co meli meele meli utoky s bleskama a fakt griffin padl behen 2 minut, mozna jeste driv :D a kdyz sem pak sel za Salometem do Toweru, tak sem tam nemohl otevrit ty zelezny dvere, protoze vlastne sem nemohl delat ukol zabiti griffina ve vezi. Ale byl tam jen Salomet a ani ten s tou knihou. Ten tam ted byl taky kouzlil tam ohnivy kouzla na griffina. Prave na toho typa co bude bojovat s Mercedes chci pouzit ten wakestone, protoze ho chci zabit aby se chudak Mercedes necejtila tak provinile jako minule :D Tak to zkusim teda prosmejdit ty oblasti kvuli shardum. Urco muzeme zkusit predat s pawnem, bohuzel netusim jak pawna poslat do Riftu :D JJ bez dlc Dark arisen stály ferrystony 20000. :-/th0ca jak se ti povedlo zabít toho gryfa ještě u gran sorenu??? :-D Můj pawn do něj řezal meteority já mu nakládal jak blázen a moc života neměl ale stejně ještě hořící se sebral a zmizel :-D Jinak wakestone (jeden je i v truhle na střeše jednoho z domů v gran sorenu myslím) sem tam někde najdeš, ale právě Furnival prodává (nebo jukni jestli nemáš v inventáři) takovou červenou kouli tuším, že se to jmenuje jewels of něco a tam v popisu stojí že když jí použiješ ukáže ti to na mapě umístění nějakých wakestone nebo wakestone shard ale nemám to odzkoušené jak to funguje. Tak jsem vygooglil, že je to item s názvem dragons gaze, prodává to fournival nebo to máš třeba v inventáři. Dáš ho použít a zobazí se ti mapa gransysu kde jsou ikony wakstone shardů nastavíš si k nějakému waypoint a buď ti to po chvíli vyskočí a nebo když to zavřeš zmizí ti dragons gaze a na mapě už neuvidíš kde jsou. Takže buď fotografická paměť nebo foťák :-D ty cerveny koule sem od Furnivala koupil, myslim ze jich bylo 5, tak to zkusim, diky za tip. Nebo pockej, nejsou to takovy "noze" Stojej myslim 300 000 zlatych a u nich se neco o tom pise, ze kdyz si je vezmes ukazou neco na mape, ale jakmile hru ulozis a znova nahrajes, tak ti za prvy ta vec zmizi a zadruhy zmizej i ty body na mape. To bude asi spis ono ne? No griffina sem zabil jak pisu vys. Ja sem prvni hru jel tak, ze sem smejdil uplne vsude, a uplne vsechno zabijel, tak sem na nej sel asi uz s moc vysokym lvl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Květen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2013 (upraveno) th0ca To není problém každý pawn se dá najít podle id hráče ale pro jistotu mi napiš jeho jméno. Za hodinu budu doma tak ti to pak můžu poslat. Chceš teda poslat ten wakestone nebo Dragons gaze? Nevím jestli jde poslat obojí najednou. Na Gryfa je nejlepší ohen. S ohnivým štítem šel porazit asi za půl minuty. Nechtělo se mi za ním lítat do věže. Hrála jsem to na speedrun mod a tam šlo o čas. V té věži jsou tam dvoje dveře. Ty vpravo otevřít nešli ale ty vlevo ano. Ten s tou knihou se tam objeví jen když zabíjíš Gryfa ve věži. Pokud ho zabiješ předtím, tak se tam už neobjeví. Když je tam pak ten Salome tak se tam ten chlap s knihou už neobjeví a je jedno jestlis Gryfa zabil hned nebo až potom v té věži. Upraveno Květen 28, 2013 uživatelem kuroneko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Květen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2013 moje id th0ca a pawn se jmenuje Aimee a je to chlap, mag :D Ja jen ted tyden nebudu u ps3, tak to zjistim z pristi tyden a osaham zas. Stacit mi bude jen ten wakestone. T odragons gaze je cheatovina dle me :D jj s tim Salometem je mi to jasne a s tou vezi. V prvni hre sem to mel tak a ve druhe jinak. btw ten speedrun se hraje taky dle "pameti"? Nebo tam jsou jednotlivy ukoly nejak serazeny, aby clovek vedel ktery jen plnit kvuli pribehu atp ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Květen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2013 moje id th0ca a pawn se jmenuje Aimee a je to chlap, mag :DJa jen ted tyden nebudu u ps3, tak to zjistim z pristi tyden a osaham zas. Stacit mi bude jen ten wakestone. T odragons gaze je cheatovina dle me :D jj s tim Salometem je mi to jasne a s tou vezi. V prvni hre sem to mel tak a ve druhe jinak. btw ten speedrun se hraje taky dle "pameti"? Nebo tam jsou jednotlivy ukoly nejak serazeny, aby clovek vedel ktery jen plnit kvuli pribehu atp ? Tak kámen je poslanej, tak snad s ním pawn nikde nezabloudí:D Hra ve speedrun modu se trochu liší od normální hry. Všechny věci co jsi v normální hře nasbíral se ti tam přenesou, ale vše co získáš ve speedrun modu se ti do normální hry nepřenese. Úkoly jsou totožný jako v normální hře. Na začátku se ti tam začne odpočítávat čas a končí to až zabitím Seneschala. Určité úkoly se plnit musí, aby hra postupovala dál, ale jiné dělat nemusíš. Tady jde o to projít hru v co nejkratším čase. Na poprvé jsem měla něco přes hodinu a na podruhý za 47 minut. Mám z toho natočené i video. Kamarád se na to chtěl taky kouknout. Po dohrání dostaneš nějaké nové oblečení. Jedny šaty vypadaj jako ty co nosí ta čarodějka. Pak můžeš normálně začít tam kde si přestal, akorát v inventáři ti přibude několik nových oblečení. Save zůstane stejnej protože ve speedrun modu se nedá ukládat hra. Musíš to projít bez jediného uložení. Nevím co se stane pokud tě zabijou, mě se to naštěstí nestalo, nejspíš budeš muset začít zas od začátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Květen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2013 Tak kámen je poslanej, tak snad s ním pawn nikde nezabloudí:D Hra ve speedrun modu se trochu liší od normální hry. Všechny věci co jsi v normální hře nasbíral se ti tam přenesou, ale vše co získáš ve speedrun modu se ti do normální hry nepřenese. Úkoly jsou totožný jako v normální hře. Na začátku se ti tam začne odpočítávat čas a končí to až zabitím Seneschala. Určité úkoly se plnit musí, aby hra postupovala dál, ale jiné dělat nemusíš. Tady jde o to projít hru v co nejkratším čase. Na poprvé jsem měla něco přes hodinu a na podruhý za 47 minut. Mám z toho natočené i video. Kamarád se na to chtěl taky kouknout. Po dohrání dostaneš nějaké nové oblečení. Jedny šaty vypadaj jako ty co nosí ta čarodějka. Pak můžeš normálně začít tam kde si přestal, akorát v inventáři ti přibude několik nových oblečení. Save zůstane stejnej protože ve speedrun modu se nedá ukládat hra. Musíš to projít bez jediného uložení. Nevím co se stane pokud tě zabijou, mě se to naštěstí nestalo, nejspíš budeš muset začít zas od začátku. ty jsi rychla. dekuji. Ja se ted teda k PS3 nedostanu cca tyden, tak dam pak vedet. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2013 (upraveno) tak dekuji kuroneko za wakestone, ale bohuzel se mi nepodarilo toho typka co bojuje s Mercedes ozivit, protoze na jeho oziveni ma clovek asi jen 2 vteriny (skonci jedna animace, kde ten typ umira, pak je cca na 2 vteriny ingame a pak se hned prepne animace kde opet Mercedes breci ze je neschopna atp a pak kdyz se prepne zas ingame, tak typ uz tam nelezi :(...). :( Pfff takze snad pri dalsi hre to stihnu :D jinak diky i za RC body, asi uz si na max levelu ne? Pawn jich pritahl pres 20000 :D. Ty jsou na co konkretne? A ten metal golem ve witchwoodu bez luku fakt nejde, kvuli tem talismanum :( To nejak neporesili. Upraveno Červen 7, 2013 uživatelem th0ca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty5 Odesláno Červen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2013 tak dekuji kuroneko za wakestone, ale bohuzel se mi nepodarilo toho typka co bojuje s Mercedes ozivit, protoze na jeho oziveni ma clovek asi jen 2 vteriny (skonci jedna animace, kde ten typ umira, pak je cca na 2 vteriny ingame a pak se hned prepne animace kde opet Mercedes breci ze je neschopna atp a pak kdyz se prepne zas ingame, tak typ uz tam nelezi :(...). :( Pfff takze snad pri dalsi hre to stihnu :D jinak diky i za RC body, asi uz si na max levelu ne? Pawn jich pritahl pres 20000 :D. Ty jsou na co konkretne? A ten metal golem ve witchwoodu bez luku fakt nejde, kvuli tem talismanum :( To nejak neporesili. Nejde, ten na stromě mě fakt vytočil protože myslim, že celou tu hru můžeš projet jak chceš třeba mít 3 fightery a neměl bys být nějak omezenej třeba tímhle. Já běžel do casardisu, tam jsem vyměnil fightera za stridera a šel zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2013 (upraveno) tak dekuji kuroneko za wakestone, ale bohuzel se mi nepodarilo toho typka co bojuje s Mercedes ozivit, protoze na jeho oziveni ma clovek asi jen 2 vteriny (skonci jedna animace, kde ten typ umira, pak je cca na 2 vteriny ingame a pak se hned prepne animace kde opet Mercedes breci ze je neschopna atp a pak kdyz se prepne zas ingame, tak typ uz tam nelezi :(...). :( Pfff takze snad pri dalsi hre to stihnu :D jinak diky i za RC body, asi uz si na max levelu ne? Pawn jich pritahl pres 20000 :D. Ty jsou na co konkretne? A ten metal golem ve witchwoodu bez luku fakt nejde, kvuli tem talismanum :( To nejak neporesili. To mě mrzí, tak snad příště. Hned jak ho zabiješ, tak k němu běž a oživ ho, po té animaci tam už pak není. Škoda že sis hru předtím neuložil. Ten čas na to se mi zdá tak akorát. Nemáš zač, ale já jsem za tvého pawna nic neplatila. Asi jen to že jsem si ho vzala abych mu předala ten wakestone tak dostal ty rc krystaly. Nevím přesně jak to funguje , ale přímo posílat rc krystaly asi nejde. Akorát když si najímáš pawna na vyšším levelu, tak za něj musíš dát určitý počet rc krystalů které pak dostane jeho majitel. Já už jsem na max levelu takže už za pawny neplatím. Po pawnech můžeš posílat různé věci taky zbraně a zbroj. Rc krystaly budeš hlavně potřebovat až budeš hrát to dlc. Tam je to potřeba na očištování věcí. Na to jsem spotřebovala přez 3 miliony rc krystalů. A to jsem si říkala že už je na nic potřebovat nebudu dokud jsem nezačla hrát to dlc. A tady jich spotřebuješ spoustu. Jinak se dají použít na půjčování pawnů nebo kupování nějakých blbostí od jednoho chlápka ( na jméno si ted nevzpomenu). Na toho golema ve Witchwoodu je nejlepší být Strider nebo ranger. Pokud nejsi ty sám tak si nějakého vem sebou. Pokud chceš tak si půjč toho mého. Upraveno Červen 7, 2013 uživatelem kuroneko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamatunga Odesláno Červen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2013 Víte někdo jak sehnat díky heaven key?Vim že musim zabít ur dragona ale pokaždy dostanu ascalon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty5 Odesláno Červen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2013 Víte někdo jak sehnat díky heaven key?Vim že musim zabít ur dragona ale pokaždy dostanu ascalon. Jaký máš povolání? Já mystic knight a taky dostávám Ascalon :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamatunga Odesláno Červen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2013 Zrovna když jsem poslal ten příspěvek tak jsem ty díky dostal.Já mám taky mystic knight zkoušel jsem i magic archer ale taky jsem dostal ascalon .Pak jsem dostal ty díky a to jsem hral za myystic knight. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 Myslím že povolání na to vliv nemá. Já třeba se Striderem dostala štít a Ascalon a s Warriorem zase ty dýky. Ascalon a dýky jsem dostala skoro pokaždý a bylo jedno za co jsem hrála. Spíš záleží na tom jak rychle toho draka zabiješ. Jestli ho zabiješ hned nebo třeba až napodruhý. Podle toho pak dostaneš množství těch věcí. Taky je rozdíl jestli ho zabiješ online nebo offline. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamatunga Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 Myslím že povolání na to vliv nemá. Já třeba se Striderem dostala štít a Ascalon a s Warriorem zase ty dýky. Ascalon a dýky jsem dostala skoro pokaždý a bylo jedno za co jsem hrála. Spíš záleží na tom jak rychle toho draka zabiješ. Jestli ho zabiješ hned nebo třeba až napodruhý. Podle toho pak dostaneš množství těch věcí. Taky je rozdíl jestli ho zabiješ online nebo offline. offline ur-dragona dokážu porazit na poprvý bez problému a to dostáváš pokaždý 20 wakestonu a pak buď meč, díky nebo hůl.Ale online ur dragona toho nedam to je už nějaka 288 generace.Jsem chtěl dostat ten magický svatý štít ale skoro mu nic neubíram. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 offline ur-dragona dokážu porazit na poprvý bez problému a to dostáváš pokaždý 20 wakestonu a pak buď meč, díky nebo hůl.Ale online ur dragona toho nedam to je už nějaka 288 generace.Jsem chtěl dostat ten magický svatý štít ale skoro mu nic neubíram. Já už ted přesně nevím jestli to bylo online nebo offline, ale někdy jsem tam měla víc věcí než jen jednu. Štít jsem tam měla několikrát a taky pěknej meč pro warriora. Ty dýky jsem tam měla asi nejčastěji. Když to dáš online tak tam máš navíc zbroj propasti a pár masek. Je to dost těžký, zabralo mi to celý odpoledne. Kdyžtak mohu něco z toho vyměnit za něco co ještě nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamatunga Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 díky, meč a kouzelna hůl to můžeš dostat při offline .Těch víc věcí je při online ale já mu vůbec nic neubírám.Tak napiš pár věcí který nemaš se kounu jestli to nemam já.Mě jde teď zrovna o zbraně už mám komplet crimson armor a jsem spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 díky, meč a kouzelna hůl to můžeš dostat při offline .Těch víc věcí je při online ale já mu vůbec nic neubírám.Tak napiš pár věcí který nemaš se kounu jestli to nemam já.Mě jde teď zrovna o zbraně už mám komplet crimson armor a jsem spokojenej. Zbraně mám nejspíš všechny, takže ty nepotřebuju. Ze zbrojí mi chybí boty Hellfire zbroje, ale vyměním i za komplet oblivion protože tu mám jen jednu a tu jsem dala pawnovi takže bych měla druhou pro sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamatunga Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 dark arisen ještě nemám takže ani žadný brnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 dark arisen ještě nemám takže ani žadný brnění Aha, no z normální hry asi všechno už mám, tedy nevím o ničem co by mi chybělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 díky, meč a kouzelna hůl to můžeš dostat při offline .Těch víc věcí je při online ale já mu vůbec nic neubírám.Tak napiš pár věcí který nemaš se kounu jestli to nemam já.Mě jde teď zrovna o zbraně už mám komplet crimson armor a jsem spokojenej. A co by jsi chtěl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamatunga Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 Já hlavně hraju za mystic knight takže jsem chtěl jenomm ten svatý štít lustrous greatshield Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 Já hlavně hraju za mystic knight takže jsem chtěl jenomm ten svatý štít lustrous greatshield Věci pro smíšené třídy po pawnech posílat nejde. Tvůj pawn by totiž musel být Mystic knight aby se tou věcí dal vybavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 (upraveno) fiha, hrat to porad za jedno povolani to by me asi uz nebavilo. Preci jen, clovek najde solidni brneni/zbran vyupgraduje ji pres wyrm upgrade a v dlc jeste vic a co potom ? Sam sem prvni hru dojel za mystic knighta, pak sem rozehral novou hru za Fightera a nyni jsme Warrior (ten bez stitu :D). A uz i toho mam takto vyupgradovanyho na totalni masakr (pres 2000 dmg, pres 1000 def, pres 4000 HP na lvl 116), a uz myslim na to, ze zmenim opet povolani, hlavne i proto, ze hra timpadem bude opet tezsi o neco - kdyz clovek nema staty v novy pozici. Predevcirem sem dal DLC na hard, pak sem si sel v gransysu pro srdce draka a nyni v post game sem opet v DLC na druhym kole a zatim je to docela v pohode. Cekal sem, ze trochu stoupne vic narocnost, ale jen se zmenili enemies na silnejsi (ti co byli driv az dale jsou nyni uz zkraje), ale zatim si nemuzu stezovat, az na tu zapeklitou SMRTKU a GORE CYCLOPY - pfffff. Jo a Drake na tom nadvori je tuzsi jak ten v gransisu... No a v gransisu v Everfallu zatim vse bez problemu, i ta hloupa archhydra padla asi behem 3 minut, jsem zvedavej na Ur-Dragona jak to s nim pujde ... (kuroneko budu muset tveho pawna poslat do pryc zas :D - ale to ti vlastne pisu porad a jeste sem byl kolikrat rad za nej :) ) Predtim sem koketoval s rangerem, ale blbe se mi miri pri strileni, tak pujdu zkusit asi sorcerera nebo mozna dam sanci assassinovi, ten jeho Thousand Kisses combo je luxusni :) btw nema nekdo link kde najdu nutne ukoly pro trofej The Hero ? (jsou to ty co clovek musi udelat a nejsou z bilboardu). Chci je dojet pred NG+ a pak jeste asi 3 trofeje a platina je doma. Upraveno Červen 28, 2013 uživatelem th0ca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamatunga Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 http://dragonsdogma.wikia.com/wiki/Category:Sidequests tady by měli být všechni questy.Ten hard mode ten se musí koupit nebo je v dark arisen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 (upraveno) ja koupil az Dark Arisen na blucku, takze nvm, ale nejspis tedy az v nem... je tam mimojine i speedrun mod edit: tyhle vsechny ukoly se musej udelat na tu trofej jo? No, tak v tom se nezorientuju, tak snad mi zadnej neutekl, uvidim az to dohraju... v post game jsou nejaky skryty? (myslim na mistech, kam se clovek tam casto nepodiva...) ? edit2: sem slepej jak patrona, posledni odstavec jsou postgame... Upraveno Červen 28, 2013 uživatelem th0ca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamatunga Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 myslim kdyz nastane post game tak se vsechny tyhle questy ktery nejsou na tabuli zrusej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.