Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

dragons dogma

chipomil

Recommended Posts

• Odpovědi 227
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

kdyz nekdo pouzije tveho pawna a ma DLC, tak treba za pul dne kdyz ti ho vrati, pawn pritahne treba 500 000 RC bodu, kdyz s nim hraje v DLC... pokud s nim hraje v normalni hre, tak tech RC bodu bude mnohem, mnohem mene, protoze v Gransisu RC body nejsou predmetem hry...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja sem lvl 116, nebo 119 ted uz nvm...

jinak doporucuju sehnat Dark Arisen, to je vyzva jak svina. Sel sem tam na hard obtiznost kolem lvl 60, coz na normal staci na dohrani puvodni hry. A v DLC ani omylem... kolem lvl 90 teprv clovek ma sanci jakztakz ustat zapasy s minibossama a bossama a s bossama jeste jak kteryma. :D

Odkaz ke komentáři

fiha, hrat to porad za jedno povolani to by me asi uz nebavilo. Preci jen, clovek najde solidni brneni/zbran vyupgraduje ji pres wyrm upgrade a v dlc jeste vic a co potom ? Sam sem prvni hru dojel za mystic knighta, pak sem rozehral novou hru za Fightera a nyni jsme Warrior (ten bez stitu :D). A uz i toho mam takto vyupgradovanyho na totalni masakr (pres 2000 dmg, pres 1000 def, pres 4000 HP na lvl 116), a uz myslim na to, ze zmenim opet povolani, hlavne i proto, ze hra timpadem bude opet tezsi o neco - kdyz clovek nema staty v novy pozici. Predevcirem sem dal DLC na hard, pak sem si sel v gransysu pro srdce draka a nyni v post game sem opet v DLC na druhym kole a zatim je to docela v pohode. Cekal sem, ze trochu stoupne vic narocnost, ale jen se zmenili enemies na silnejsi (ti co byli driv az dale jsou nyni uz zkraje), ale zatim si nemuzu stezovat, az na tu zapeklitou SMRTKU a GORE CYCLOPY - pfffff. Jo a Drake na tom nadvori je tuzsi jak ten v gransisu... No a v gransisu v Everfallu zatim vse bez problemu, i ta hloupa archhydra padla asi behem 3 minut, jsem zvedavej na Ur-Dragona jak to s nim pujde ... (kuroneko budu muset tveho pawna poslat do pryc zas :D - ale to ti vlastne pisu porad a jeste sem byl kolikrat rad za nej :) )

Predtim sem koketoval s rangerem, ale blbe se mi miri pri strileni, tak pujdu zkusit asi sorcerera nebo mozna dam sanci assassinovi, ten jeho Thousand Kisses combo je luxusni :)

btw nema nekdo link kde najdu nutne ukoly pro trofej The Hero ? (jsou to ty co clovek musi udelat a nejsou z bilboardu). Chci je dojet pred NG+ a pak jeste asi 3 trofeje a platina je doma.

Magic Archer ma taky myslím Thousand Kisses, ale k tomu je zapotřebí prsten z těch hroznů. S těmi úkoly ti poradím. Myslím že ti jich chybí 7. Střílení z luku je taky jednodušší. Ten drak na nádvoří ještě není nejhorší, jsou tam mnohem horší.

Upraveno uživatelem kuroneko
Odkaz ke komentáři

jo tak knezku si urco pujcim :)

ja mel puvodne pawna holku taky, se stejnym jmenem, pak kdyz sem zacal hrat znova, sem chtel chlapa udelat, ale nvm proc dal sem mu holcici jmeno :D

Sam hraju za zenskou postavu :) a ta ma zas chlapsky jmeno, tak je to asi putna :)

kuroneko jak vis kolik ukolu mi chybi o_O ?

Odkaz ke komentáři

ja mel puvodne pawna holku taky, se stejnym jmenem, pak kdyz sem zacal hrat znova, sem chtel chlapa udelat, ale nvm proc dal sem mu holcici jmeno :D

Sam hraju za zenskou postavu :) a ta ma zas chlapsky jmeno, tak je to asi putna :)

Je to vidět u tvého i mého pawna.

Odkaz ke komentáři

Měnit pawna od zakladu můžeš i během hry. Já měla nejdřív kluka pak holku a ted už mám nastálo kluka.

Odkaz ke komentáři

jo pres store jo? Tak to sem nekoukal, mrknu k typce do DLC zda to nenabizi pres online store... ale mas pravdu, ze to musi porad jit, protoze Shironeko mela pawnku sorcererku a nyni ma pawna sorcerera, takze to jit porad musi.

utekl? Kde sakra? Achjo a to jsem se tak snazil abych mel vsechny :(

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu