th0ca Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 prave z toho vychazim, ze mi snad zadnej neutekl, protoze se nic nezrusilo, pri kazdy moznosti sem teleportoval do ruznych mist atp... tak snad ji dostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamatunga Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 jak se rychle ziskavaj RC body, kdyz nekdo pouzije tveho pawna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 kdyz nekdo pouzije tveho pawna a ma DLC, tak treba za pul dne kdyz ti ho vrati, pawn pritahne treba 500 000 RC bodu, kdyz s nim hraje v DLC... pokud s nim hraje v normalni hre, tak tech RC bodu bude mnohem, mnohem mene, protoze v Gransisu RC body nejsou predmetem hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamatunga Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 jo tak.ja si rikal jak muzu pouzivat RC body kdyz jich dostavam tak malo.nechce nekdo pawna XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 jeslti mas ps3, tak si me klidne pridej, id th0ca , na jakym si lvl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamatunga Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 jo mam ps3.Jsem level 132 id gamatunga pawn mozna o jeden dva levely min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 ja sem lvl 116, nebo 119 ted uz nvm... jinak doporucuju sehnat Dark Arisen, to je vyzva jak svina. Sel sem tam na hard obtiznost kolem lvl 60, coz na normal staci na dohrani puvodni hry. A v DLC ani omylem... kolem lvl 90 teprv clovek ma sanci jakztakz ustat zapasy s minibossama a bossama a s bossama jeste jak kteryma. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamatunga Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 ho ho ho se tesim protoze dneska si ho jdu koupit.uz jsem poslal zadost o pratelstvi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 parada, save ti bude fungovat, takze budes moc hrat dal... ok az prijdu domu z prace, tak si te pridam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamatunga Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 to je dobre ze to bude fungovat protoze se svym mystic knightem jsem spokojenej.uz mi zbyva jen ranger a budu mit complet vsechny vocation ale nejak se mi dotoho nechce.jakyho bys rad pawna muzu ho zmenit na vsechny tridy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 me je to uz nejak fuk s kterym hraju, vzdy volim, krom svyho maga, sorcerera a rangera/stridera/ a ja sem warrior. Takze takhle nejak. Co je tvuj pawn za povolani? jinak muj je jmenem Aimee je to chlap, tak ho muzes zkusit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 (upraveno) fiha, hrat to porad za jedno povolani to by me asi uz nebavilo. Preci jen, clovek najde solidni brneni/zbran vyupgraduje ji pres wyrm upgrade a v dlc jeste vic a co potom ? Sam sem prvni hru dojel za mystic knighta, pak sem rozehral novou hru za Fightera a nyni jsme Warrior (ten bez stitu :D). A uz i toho mam takto vyupgradovanyho na totalni masakr (pres 2000 dmg, pres 1000 def, pres 4000 HP na lvl 116), a uz myslim na to, ze zmenim opet povolani, hlavne i proto, ze hra timpadem bude opet tezsi o neco - kdyz clovek nema staty v novy pozici. Predevcirem sem dal DLC na hard, pak sem si sel v gransysu pro srdce draka a nyni v post game sem opet v DLC na druhym kole a zatim je to docela v pohode. Cekal sem, ze trochu stoupne vic narocnost, ale jen se zmenili enemies na silnejsi (ti co byli driv az dale jsou nyni uz zkraje), ale zatim si nemuzu stezovat, az na tu zapeklitou SMRTKU a GORE CYCLOPY - pfffff. Jo a Drake na tom nadvori je tuzsi jak ten v gransisu... No a v gransisu v Everfallu zatim vse bez problemu, i ta hloupa archhydra padla asi behem 3 minut, jsem zvedavej na Ur-Dragona jak to s nim pujde ... (kuroneko budu muset tveho pawna poslat do pryc zas :D - ale to ti vlastne pisu porad a jeste sem byl kolikrat rad za nej :) )Predtim sem koketoval s rangerem, ale blbe se mi miri pri strileni, tak pujdu zkusit asi sorcerera nebo mozna dam sanci assassinovi, ten jeho Thousand Kisses combo je luxusni :) btw nema nekdo link kde najdu nutne ukoly pro trofej The Hero ? (jsou to ty co clovek musi udelat a nejsou z bilboardu). Chci je dojet pred NG+ a pak jeste asi 3 trofeje a platina je doma. Magic Archer ma taky myslím Thousand Kisses, ale k tomu je zapotřebí prsten z těch hroznů. S těmi úkoly ti poradím. Myslím že ti jich chybí 7. Střílení z luku je taky jednodušší. Ten drak na nádvoří ještě není nejhorší, jsou tam mnohem horší. Upraveno Červen 28, 2013 uživatelem kuroneko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamatunga Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 momentalne sorcerer Miu.vypada jak knezka v bilem XD.rozhodne zkusim tvyho pawna uz jsem dohral solo new game Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 http://dragonsdogma.wikia.com/wiki/Category:Sidequests tady by měli být všechni questy.Ten hard mode ten se musí koupit nebo je v dark arisen? Ne, je zdarma ke stáhnutí. Dark Arisen k tomu mít nemusíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 jo tak knezku si urco pujcim :) ja mel puvodne pawna holku taky, se stejnym jmenem, pak kdyz sem zacal hrat znova, sem chtel chlapa udelat, ale nvm proc dal sem mu holcici jmeno :D Sam hraju za zenskou postavu :) a ta ma zas chlapsky jmeno, tak je to asi putna :) kuroneko jak vis kolik ukolu mi chybi o_O ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamatunga Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 zdarma normalne na playstation store?jestli jo tak jsem upne slepej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 jo tak knezku si urco pujcim :)ja mel puvodne pawna holku taky, se stejnym jmenem, pak kdyz sem zacal hrat znova, sem chtel chlapa udelat, ale nvm proc dal sem mu holcici jmeno :D Sam hraju za zenskou postavu :) a ta ma zas chlapsky jmeno, tak je to asi putna :) kuroneko jak vis kolik ukolu mi chybi o_O ? Je to vidět u tvého i mého pawna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 jo, ty studujes i staty jo? Ja akorad svoje...no ale jestli mi chybi 7 ukolu, tak sem asi v riti, protoze dle toho linku s ukolama jich tam je v postgame asi uz jen 4. Takze mi nejakej utekl... :blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 jo tak knezku si urco pujcim :)ja mel puvodne pawna holku taky, se stejnym jmenem, pak kdyz sem zacal hrat znova, sem chtel chlapa udelat, ale nvm proc dal sem mu holcici jmeno :D Sam hraju za zenskou postavu :) a ta ma zas chlapsky jmeno, tak je to asi putna :) kuroneko jak vis kolik ukolu mi chybi o_O ? Měnit pawna od zakladu můžeš i během hry. Já měla nejdřív kluka pak holku a ted už mám nastálo kluka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 kde? Ja nasel akorad holicstvi a tam se meni jen vlasy, barva xichtu a tetovani ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 zdarma normalne na playstation store?jestli jo tak jsem upne slepej. Dřív to tam bylo. Pokud to už není na cz store tak zkus uk, pokud máš na něj přístup. Kdyžtak se kouknu jestli to tam ještě je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamatunga Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 mam zc a jp ale uk nemam.jestli to tam je zadarmo tak si ten ucet udelam okamzite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 jo, ty studujes i staty jo? Ja akorad svoje...no ale jestli mi chybi 7 ukolu, tak sem asi v riti, protoze dle toho linku s ukolama jich tam je v postgame asi uz jen 4. Takze mi nejakej utekl... :blejt: jj, utekl. Musíš jet odzačátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 jo pres store jo? Tak to sem nekoukal, mrknu k typce do DLC zda to nenabizi pres online store... ale mas pravdu, ze to musi porad jit, protoze Shironeko mela pawnku sorcererku a nyni ma pawna sorcerera, takze to jit porad musi. utekl? Kde sakra? Achjo a to jsem se tak snazil abych mel vsechny :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamatunga Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 ja vim ze mi chyby quest jak musis oznamit jednomu cloveku smrt bratra ale nwm kde ho sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.