th0ca Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 to byl jeden z prvnich ukolu hned jeste v Cassandrisu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamatunga Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 kolik je tech questu 50 jestli jo tak mi chyby 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 kde? Ja nasel akorad holicstvi a tam se meni jen vlasy, barva xichtu a tetovani ? Musíš si koupit jednu věc(název ted nevím, pak ti to napíšu) u toho obchodníka co prodává věci jen za rc body. Pak můžeš měnit všechno, i pohlaví. Ale nemění se to přímo ve hře, ale tam jak máš Load game, New game a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 Tak to je dobre vedet kuroneko. Diky doma zkusim. gamatunga tak to ja nvm kolik jich je, kdyz mi bylo ted receno ze mi nejakej utekl :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamatunga Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 Musíš si koupit jednu věc(název ted nevím, pak ti to napíšu) u toho obchodníka co prodává věci jen za rc body. Pak můžeš měnit všechno, i pohlaví. Ale nemění se to přímo ve hře, ale tam jak máš Load game, New game a pod. jmenuje se to nejak art of metamorfosis nebo tak je to tam myslim dvakrat tak kup to drazsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 jo pres store jo? Tak to sem nekoukal, mrknu k typce do DLC zda to nenabizi pres online store... ale mas pravdu, ze to musi porad jit, protoze Shironeko mela pawnku sorcererku a nyni ma pawna sorcerera, takze to jit porad musi.utekl? Kde sakra? Achjo a to jsem se tak snazil abych mel vsechny :( Ta to nenabízí. Musíš přímo na store. Až budeš mít u sebe mého pawna tak se u něj koukni na questy a tam máš napsaný všechny jejich názvy. Pokud tam ten název napsanej nemáš, znamená to že jsi ten quest ještě nedělal. Mělo by jich být celkem 52. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 tak na store nebo ten obchodnik v ty osade za Cassandrisem v boude u riftu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 jmenuje se to nejak art of metamorfosis nebo tak je to tam myslim dvakrat tak kup to drazsi jj, to je ono. Ten levnější je jen na jedno použití. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 tak na store nebo ten obchodnik v ty osade za Cassandrisem v boude u riftu? Ten obchodník blízko Cassadrisu u toho riftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 tak ja se aspon zmenim zpet na chlapa a pawna udelam zpet zenskou :D btw nevis kuroneko kde shironeko sehnala ten peknej kabat na jejiho sorcerera? Ja ted sehnal na svyho pawna takovej cervenej, taky peknej, ale ten jeji je jak od Marese ze skrine :D musim se ji zeptat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 mam zc a jp ale uk nemam.jestli to tam je zadarmo tak si ten ucet udelam okamzite Tak už to není ani na tom uk. storu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 tak ja se aspon zmenim zpet na chlapa a pawna udelam zpet zenskou :Dbtw nevis kuroneko kde shironeko sehnala ten peknej kabat na jejiho sorcerera? Ja ted sehnal na svyho pawna takovej cervenej, taky peknej, ale ten jeji je jak od Marese ze skrine :D musim se ji zeptat Já ho mám taky. Musíš si koupit to dlc u ty ženský na tom ostrově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamatunga Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 dark arisen je doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 (upraveno) btw nema nekdo link kde najdu nutne ukoly pro trofej The Hero ? (jsou to ty co clovek musi udelat a nejsou z bilboardu). Chci je dojet pred NG+ a pak jeste asi 3 trofeje a platina je doma. Tak jsem koukala a chybí ti už jen dva úkoly. 1) Thick as Thieves - jde plnit po Luire of the Abyss, zadává Betiah, Lokace - Ruiny hradu Heavenspeak , Důležité- musíš být holka a tvůj pawn taky, jinak ten úkol nedostaneš. Ona totiž chlapy nenávidí a nebaví se s nima. Nebo můžeš chlapy navlíct do ženských šatů, které koupíš v Black Cat. Budeš mít za úkol nakrmit mazlíčka šéfky zlodějů Orphis. Celej tenhle úkol jsem nahrála na FB, tak kdyby sis nevěděl rady tak se koukni. Tenhle úkol se mi líbil. 2) Supply and Demands - Lokace - na tom hradě jak jsi chtěl oživit toho chlapa. Zadává Ser Daerio, úkol je přístupný po návštěvě vévody. Tak snad ti to pomůže :) Upraveno Červen 28, 2013 uživatelem kuroneko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamatunga Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 hele ty bitterblack gear lv.1 ty levely jsou dany nebo se daji zvysit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2013 hele ty bitterblack gear lv.1 ty levely jsou dany nebo se daji zvysit? K nalezení jsou Bitterblack Geary, weapon, armor a novelty Lv. 1, lv. 2 a lv. 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamatunga Odesláno Červen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2013 dark arisen je fakt bomba o dost tezsi nebyt wakestonu a th0ca pawna bych to furt opakoval akorat uz nemam skoro zadny RC body jenom 19000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2013 dark arisen je fakt bomba o dost tezsi nebyt wakestonu a th0ca pawna bych to furt opakoval akorat uz nemam skoro zadny RC body jenom 19000 Dneska si možná chvíli zahraju Dark Arisena tak bych mohla přibrat i toho tvýho. Beru sebou pawna th0ca aby dostal nějaké ty rc body. Jaké je tvůj pawn povolání? Já mám Stridera a th0ca zas mága. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamatunga Odesláno Červen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2013 ranger holka modry vlasy takhle vypada protoze th0ca mel uz miho pawna a byla za sorcerera ale th0ca ji mel jako rangera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2013 ranger holka modry vlasy takhle vypada protoze th0ca mel uz miho pawna a byla za sorcerera ale th0ca ji mel jako rangera. A nemohl by si z ní udělat sorcerera? Můj pawn je totiž Strider. Jaké máš id? Jak se tvůj pawn jmenuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamatunga Odesláno Červen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2013 no mohl ale jako sorcerer mam pocit ze skoro nic nedela id gamatunga pawn se jmenuje miyu nebo miu ted nwm co tam bude za jmeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2013 no mohl ale jako sorcerer mam pocit ze skoro nic nedela id gamatunga pawn se jmenuje miyu nebo miu ted nwm co tam bude za jmeno Tak ji změn chování aby byla bojovnější. Záleží jak to tam máš nastavený. Jestli budeš dnes na ps3 tak se domluvíme tam. Ja už na pc dnes nepůjdu. Raději bych toho Sorcerera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamatunga Odesláno Červen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2013 no prave ze jsem to zmeni primarni je scather a secondarni je challenger.Zmenit to nebude problem.mi napis a ja ji pak hned zmenim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamatunga Odesláno Červen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2013 vite jak rychle vydelat penize? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2013 (upraveno) Ja mam asi 8 milionu, takze sem to nikdy neresil, ale nejlepsi je prodavat veci z dlccka, kolikrat za neco nabizej i milion a vic... jinak s tvoji pawnkou hraju. Divny je,ze je sorcererka, vcera sem ji mel jako rangerku a dneska ji v infu vidim porad jako rangerku ale je to sorcererka :) Upraveno Červen 29, 2013 uživatelem th0ca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.