gamatunga Odesláno Červen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2013 to bude asi tim ze ted momentalne je ranger.kdyz ji zmenim tak se musim vyspat aby se to zmenilo kde vybiras pawny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2013 (upraveno) vite jak rychle vydelat penize? To já prodávám wakestony. Z UR-draka jich mám pokaždé 20. Za 10 - 15 minut jich mám 200 a za ně dostanu několik milionu. Za ty věci co z něj vypadnou se taky slušně platí. Za ty věci z dlcečka dostaneš taky dost peněz, ale mě se do nich nechce vrážet zbytečně rc body, i když jich mám kolem 8 mil. th0ca to kvůli mě ji změnil na sorcerera. Mě se ranger moc nehodí, když mám stridera. Upraveno Červen 30, 2013 uživatelem kuroneko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamatunga Odesláno Červen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2013 vite jak dosta bitterblack weapon lv3 zbran kterou chcete ja kdyz dostanu brneni a nechci ho tak se zabiju a pak mam neco jineho ale u zbrane ne to mam furt tu samou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 To z tech cursed hroznu ovlivnit moc nejde. kuroneko psala, ze to ovlivnuje jen zakladni trida, tzn fighter, ranger nebo mag. Treba ja hral za fightera a dostaval sem veci pro warriora ci pro sorcerera, jak naschval, nikdy ne pro fightera a pro maga :D Nyni sem magic archer, skilly vsechny mam, ale zda se mi ta classa jako neucina proti smrtce (seberu ji vzdy s magickym lukem jen polovinu zivota a pak ani za boha ani o milimetr min) a s kudlama zas na ni nevyskocim, je moc vysoko... Pawni nemaj zadnou sanci ti jen porad chcipaj :D A pak ten magickej luk neubira ani kouzelnikum. Napr pred vsupem do Fallen City. Jak jsou ti 2 velky cyklopove privazany ke stene s magama co tam carujou hurykany. Odstreluju je z balkonu a neubiram jim to ani prd... Na draky, wyrmy, wiermy taky moc ucinej neni... Co delam spatne? :D Luk mam Dragon Quickening, nic extra to neni, coz bude ten problem, ale lepsi sem zatim nikde nevykutal :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 (upraveno) To z tech cursed hroznu ovlivnit moc nejde. kuroneko psala, ze to ovlivnuje jen zakladni trida, tzn fighter, ranger nebo mag. Treba ja hral za fightera a dostaval sem veci pro warriora ci pro sorcerera, jak naschval, nikdy ne pro fightera a pro maga :DNyni sem magic archer, skilly vsechny mam, ale zda se mi ta classa jako neucina proti smrtce (seberu ji vzdy s magickym lukem jen polovinu zivota a pak ani za boha ani o milimetr min) a s kudlama zas na ni nevyskocim, je moc vysoko... Pawni nemaj zadnou sanci ti jen porad chcipaj :D A pak ten magickej luk neubira ani kouzelnikum. Napr pred vsupem do Fallen City. Jak jsou ti 2 velky cyklopove privazany ke stene s magama co tam carujou hurykany. Odstreluju je z balkonu a neubiram jim to ani prd... Na draky, wyrmy, wiermy taky moc ucinej neni... Co delam spatne? :D Luk mam Dragon Quickening, nic extra to neni, coz bude ten problem, ale lepsi sem zatim nikde nevykutal :( Nejlepší změnit i pawna na stejnou třídu. Ale u těch hroznů je to věc náhody. Já třeba luk pro Magic Archera dostala jen jednou a to jsem měla hroznů víc jak 30. To já když jsem se změnila na sorcerera a pawna taky, tak jsem dostala spíš věci pro mága. Magic archer je proti smrtce účinej dost. Já ji s ním dostala 4x. Všechny povolání co používají luk by měli být proti ni účinný. S kudlama na ni přímo vyskočit nejde, ale jde ji zasáhnout. Zkus ji srazit k zemi pomocí těch sloupů světla. Když se do toho chytí tak na chvilku spadne na zem. U tebe to bude asi tím že máš slabej luk a slabou magii. Magic Archer je směs mága a stridera, tak v argumentech bys měl mít zvýšení magie. Na kouzelníky útočím přímo a na ty přivázaný kyklopy střílím z luku. Na draky a jím podobný útočím tak že na ně nejdřív vystřelím z luku, to je srazí k zemi, pak na ně vyskočím a dodělám je. S Magic Archerem jsem dostala jakoukoliv potvoru ve hře. Nemá žádné omezení jako třeba fighter nebo warrior kteří mohou útočit jen na blízko. Upraveno Červenec 1, 2013 uživatelem kuroneko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 (upraveno) nj vidis, ja v angumentech mam radikalni zvyseni sily, jeste z dob warriora. Nenapadlo me dat tam i zvyseni magie. No je pravda, ze se zmenou tridy sly staty hodne do kytek, HP zustaly, takze mam pres 4300 HP. Ale defence jen kolem 890 a DMG fyzicky kolem 1100 a magicky kolem 700. Ani ty kudly co mam nejsou zadna trida... (nejlepsi co prodava ten obchodnik v Gran Sorenu - chilling razors). Lepsi mi nepadly ani z cursed hroznu. Tam mi ale padl super mec pro warriora, kterej sem pouzival driv, boltbringer na max upg. Jo to bylo pekny pres 2500 DMG s nim. ale predpokladam ze na magic archera budu muset nejlepe odskillovat jak maga tak sorcerera ze? Kvuli angumentum? Upraveno Červenec 1, 2013 uživatelem th0ca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamatunga Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 ja hraju za mystic knighta a vzdycky vezmu smrtce jedno to kolecko a pak zmizi.Da se ta smrtka porad vystopovat na youtube je navod tak jestli to porad funguje.Jsem ted dostal z tech hroznu nejsilnejsi dyky a nejsilnejsi luk pro rangera a hellfire brneni na nohy ale porad dostavam to kladivo pro warriora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 (upraveno) nj vidis, ja v angumentech mam radikalni zvyseni sily, jeste z dob warriora. Nenapadlo me dat tam i zvyseni magie. No je pravda, ze se zmenou tridy sly staty hodne do kytek, HP zustaly, takze mam pres 4300 HP. Ale defence jen kolem 890 a DMG fyzicky kolem 1100 a magicky kolem 700. Ani ty kudly co mam nejsou zadna trida... (nejlepsi co prodava ten obchodnik v Gran Sorenu - chilling razors). Lepsi mi nepadly ani z cursed hroznu. Tam mi ale padl super mec pro warriora, kterej sem pouzival driv, boltbringer na max upg. Jo to bylo pekny pres 2500 DMG s nim.ale predpokladam ze na magic archera budu muset nejlepe odskillovat jak maga tak sorcerera ze? Kvuli angumentum? Já mám v argumentech momentálně toto: Tenacity, Athleticism, Acuity, Vehemence, Clout, Opportumism. HP mám nižší než ty 3678, Defence 1100, Magic defence 1612, síla 2825, síla magická 2856. Dýky - Framae blades, magický luk - Blackwing bow, obojí vylepšeno na max. Ten meč pro warriora mám taky. Když nemáš ty dýky z hroznů, tak si kup v Abyss u obchodníka dračí. Nebo jsou dobré ty z ur- dragouna. Nebo ti je můžu skusit poslat, ale nevím jestli to dojde. Stačí sorcerer. Upraveno Červenec 1, 2013 uživatelem kuroneko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 To posilani brneni/zbrani jde jen tak, ze ho "nasadis" na pawna vid? Takze to bych musel zmenit pawnku na magic archera taky. Ale pro ni uz nemam vybaveni :( Jakej obchodnik v Abyss? Kde to je? Ty jo, ale musim rict, ze me udrzujes porad v bezvadny nalade Dragons Dogma hrat. Jinak bych se na to uz asi vyprdnul :) Preci jen musim rict, ze Dark Souls je v tomhle mnohem chytlavejsi. Alespon co me se zda. Tam je teda hodne chytlava multiplayer cast, ktera spociva jen v PvP hrani. Snad i jedina hra, kde lidi hrajou ferove, resp kde neotravujou zadni lamy, ktery to neumej. Je to dany narocnosti... No, vcera sem hral docela dost a v druhym kole sem dodelal prakticky cely DLC, krom 2 casti, prvni cast tam jak je pridelanej ten samotnej velkej kyklop, tak nyni je tam ismrt. A ja tu mrchu proste nedam :D a pak druha cast tam jak jsou ty kyklopove 2... jinak vsechno docela v pohode. Ale libi se mi, ze v druhym hrani, kdyz clovek nejakou pasaz projde na poprvy, tak ze pri druhym projiti jsou tam zas silnejsi enemies. Libej se mi ty cerveny gargoyli. gamatunga: jinak diky za vcerejsi RC body, jak se ti hraje s moji pawnkou? Ja tvoji mam porad... obcas umre, tak ji znova vyvolam... tak snad taky nosi RCcka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamatunga Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 si pis mam skoro furt a fakt mi pomohli ty rc body kteri mi prinesla pawna jsem nemel zadny jak ocistit ty hrozny.Dostal jsem okolo 200000.Tvuj pawn jako mag umira castot ale vi co ma kdy delat a to je dulezity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 (upraveno) no to bude tim, ze ses uz asi o 30 lvl vys, tak tam chudak nestaci... ale i kuroneko si stezuje, ze umira, asi mu fakt vymenim tu hul na samooziveni... ale to zas bude hodne slabej dmg davat, ale jako support by to mohlo jit... jen se bojim slabeho hodnoceni ze stran jinych hracu co si ji vyvolaji, kdyz bude davat slabe dmg, preci jen, jak je to zenska, tak je o ni uz zajem... nj upirka :D Ty jsou v mode :D:DD Upraveno Červenec 1, 2013 uživatelem th0ca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamatunga Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 ja si stejne vzdycky beru maga kvuli leceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 To posilani brneni/zbrani jde jen tak, ze ho "nasadis" na pawna vid? Takze to bych musel zmenit pawnku na magic archera taky. Ale pro ni uz nemam vybaveni :(Jakej obchodnik v Abyss? Kde to je? Ty jo, ale musim rict, ze me udrzujes porad v bezvadny nalade Dragons Dogma hrat. Jinak bych se na to uz asi vyprdnul :) Preci jen musim rict, ze Dark Souls je v tomhle mnohem chytlavejsi. Alespon co me se zda. Tam je teda hodne chytlava multiplayer cast, ktera spociva jen v PvP hrani. Snad i jedina hra, kde lidi hrajou ferove, resp kde neotravujou zadni lamy, ktery to neumej. Je to dany narocnosti... No, vcera sem hral docela dost a v druhym kole sem dodelal prakticky cely DLC, krom 2 casti, prvni cast tam jak je pridelanej ten samotnej velkej kyklop, tak nyni je tam ismrt. A ja tu mrchu proste nedam :D a pak druha cast tam jak jsou ty kyklopove 2... jinak vsechno docela v pohode. Ale libi se mi, ze v druhym hrani, kdyz clovek nejakou pasaz projde na poprvy, tak ze pri druhym projiti jsou tam zas silnejsi enemies. Libej se mi ty cerveny gargoyli. gamatunga: jinak diky za vcerejsi RC body, jak se ti hraje s moji pawnkou? Ja tvoji mam porad... obcas umre, tak ji znova vyvolam... tak snad taky nosi RCcka. Musel bys změnit pawnku na stridera nebo rangera, abych ji mohla nasadit ty dýky. Ten luk pro magic archera bych ti poslat nemohla, zaprvé mám jen jeden a zadruhé věci z těch hroznů se dají posílat jen dokud jsou z nich ještě hrozny. Jakmile je očistíš už posílat nejdou. No někde v tý propasti v Grancisu. Název tý místnosti si už nepamatuju. Jsou tam celkem 2, ale jen jeden má ty dýky. Tak to jsem ráda, no mě už DD moc nebaví ale kvůli tobě si to ještě obcas zahraju. Fakt mě štve že odemně nedostáváš tolik bodů když já od tebe dostala víc jak milion. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 Tak ja to ale necham zatim tak, me se libi bojovat co sily stacej, aby se pak clovek konecne dokodrcal k lepsi vybave. To ma ten spravnej naboj pak. Takhle by to bylo moc easy, uz jen tvoje rady, ktery jsou k nezaplaceni, beru trochu jak cheatovani :D Jo Everfall ... aha, no tam jsou NPC hned nazacatku co se maj dat wakestony a pak jeste jedno patro. Tak tam mrknu. Ty body sem vzdy myslel, ze se delej nejak celkove. Ale asi opravdu ne, asi pawn dostava body za porazeni enemies vlastnima silama. A to ten muj vozembouch tezko dozene :D ale treba od gamatungy mi za vikend prislo vic jak 200 000. Ale ja taky mel jednoho znamyho pawna, hodne silnej, a prislo mu jen 80 000. Takze nvm :(. Nastesti uz mam RCcek kolem 500 000 takze v pohode :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 (upraveno) no to bude tim, ze ses uz asi o 30 lvl vys, tak tam chudak nestaci... ale i kuroneko si stezuje, ze umira, asi mu fakt vymenim tu hul na samooziveni... ale to zas bude hodne slabej dmg davat, ale jako support by to mohlo jit... jen se bojim slabeho hodnoceni ze stran jinych hracu co si ji vyvolaji, kdyz bude davat slabe dmg, preci jen, jak je to zenska, tak je o ni uz zajem... nj upirka :D Ty jsou v mode :D:DD jj, umírá. Snažím se ji křísit, ale ne vždy to stihnu. S tou holí by to bylo lepší. Mě stačí když bude rychle léčit, ani nemusí útočit. Stačí když bude očarovávat zbraně a může používat něco na oslabení nepřátel. Tak jak si ji měl nastavenou předtím na léčitele a strážce bylo lepší. No já měla holku i kluka a zájem byl o oba. Záleží asi na vzhledu. Upraveno Červenec 1, 2013 uživatelem kuroneko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamatunga Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 v chamber of remorse a chamber of esteagement jsou obchodnici kteri prodavaji zbrane.jo to ja jsem ted s rc bodama zase blbe jakmile zacnu cistit ty hrozny tak jsem zas nadne ted mam momentalne kolem 100000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 tak ja ji trochu potunim. Dam ji tu hul, blbi je, ze ji nevyupgraduju na wyrm :( Pozmenim ji chovani a snad bude spokojenost.. jaky chovani ji mam nastavit aby vyhovovala? gamatunga, diky za typ. Mrknu tam pro ty kudly. Zkusim ti dneska vratit pawnku, treba zas neco pritahne :) Pak ji zas capnu. jinak kuroneko je to mozny i tim, ze ja treba v DLC jdu 3x prvni cast, 3x druhou cast... porad po sobe, tak pak proto treba pawn pritahne tolik bodu. Nevim, jestli ty to treba projdes jen jednou, tak proto jich je malo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 tak ja ji trochu potunim. Dam ji tu hul, blbi je, ze ji nevyupgraduju na wyrm :( Pozmenim ji chovani a snad bude spokojenost.. jaky chovani ji mam nastavit aby vyhovovala?gamatunga, diky za typ. Mrknu tam pro ty kudly. Zkusim ti dneska vratit pawnku, treba zas neco pritahne :) Pak ji zas capnu. jinak kuroneko je to mozny i tim, ze ja treba v DLC jdu 3x prvni cast, 3x druhou cast... porad po sobe, tak pak proto treba pawn pritahne tolik bodu. Nevim, jestli ty to treba projdes jen jednou, tak proto jich je malo? To já to projdu jen jednou a na konci ji většinou zabije ten drak. V té třetí části s ní nedojdu ani do Fallen city, to ji taky vždycky něco dostane. Pár mágů co měli tu samooživovací hůl tak vydrželi dost dlouho. Zabít je mohla jen smrtka nebo vcucnout hl. boss a nebo někam spadly. Jinak nezemřeli. Měla jsem 1 který mi vydržel celý to dlc. Byl nastaven na léčitele a utiliatora, takže se často vyhnul nebezpečí a rychle léčil. Ale útočná kouzla nepoužíval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamatunga Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 muzete se kounout jestli mate ps v pratelich ja tam nikoho nemam mi vsichni zmizeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamatunga Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 dark arisen se daji skilly jeste vylepsit jak se to dela? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 Pratele mi funguji bezproblemu... Skilly myslis secret anguments? Ty ziskavas z cursed hroznu. Jinak jdou vylepsovat i zbrane a vyzbroj potom co je upgradujes pres wyrm. Tak u toho typa v dlc rafery polozka. Jdou vylepsit jeste 2nasobne. Ja sem s pomoci kuroneko nastavil svoji pawnku na chuvu. Takze uz neutoci, ale uzdravuje atp...kdyz umre sama se ozivi. Takze by nemela prekazet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamatunga Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 o tom upgradu a secret anguments taky ale treba u magic archer slo vylepsit sixbolt na ninebolt vsechny skilly o stupen lepsi myslim ze to ma tia3327 pawn vylepseny u dyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2013 Pomoci prstenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červenec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2013 (upraveno) o tom upgradu a secret anguments taky ale treba u magic archer slo vylepsit sixbolt na ninebolt vsechny skilly o stupen lepsi myslim ze to ma tia3327 pawn vylepseny u dyk Ani nevím že bych to sem psala co kde mám vylepšený. Musíš mít prsten nejlépe Bitterblack Gear Lv.3 , ale jde to i s lv.1. U dýk mám vylepšený immolation na flameshroud a hundred kisses na thousand kisses. Upraveno Červenec 2, 2013 uživatelem kuroneko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červenec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2013 muzete se kounout jestli mate ps v pratelich ja tam nikoho nemam mi vsichni zmizeli U mě je to v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.