th0ca Odesláno Červenec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2013 ja mam dotaz, kolik pawnu musim vyvolat na trofej za velke mnozstvi pawnu? A muzou to byt ti sami dokola, nebo musej byt opravdu pokazdy jiny? Uz sem celkove vyvolal tak pres 70 pawnu a porad trofej nikde o_O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červenec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2013 (upraveno) Pratele mi funguji bezproblemu...Skilly myslis secret anguments? Ty ziskavas z cursed hroznu. Jinak jdou vylepsovat i zbrane a vyzbroj potom co je upgradujes pres wyrm. Tak u toho typa v dlc rafery polozka. Jdou vylepsit jeste 2nasobne. Ja sem s pomoci kuroneko nastavil svoji pawnku na chuvu. Takze uz neutoci, ale uzdravuje atp...kdyz umre sama se ozivi. Takze by nemela prekazet. Ale moc se jí to nelíbí. Když nemůže útočit kouzly tak po nepřátelích hází aspon barely.:) Upraveno Červenec 2, 2013 uživatelem kuroneko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2013 :DD hhhh :) tak ji mam dat aspon jedno utocny kouzlo? Ale zas aby pak nebyla snazivka jen s tim kouzlem :o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červenec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2013 ja mam dotaz, kolik pawnu musim vyvolat na trofej za velke mnozstvi pawnu? A muzou to byt ti sami dokola, nebo musej byt opravdu pokazdy jiny? Uz sem celkove vyvolal tak pres 70 pawnu a porad trofej nikde o_O To já nevím, já to nepočítala. Můžeš ty samí pořád dokola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červenec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2013 (upraveno) :DD hhhh :) tak ji mam dat aspon jedno utocny kouzlo? Ale zas aby pak nebyla snazivka jen s tim kouzlem :o Tak jak je ted je ok. Na útočný kouzla je sorcerer. Léčitel se má starat o ostatní aby nechcípali :) Upraveno Červenec 2, 2013 uživatelem kuroneko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2013 zajmalo by me jestli kouzli i silentinum kdyz jsou kouzelnici kolem, ja to s ni jeste nezkousel, ale snad by mela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červenec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2013 (upraveno) zajmalo by me jestli kouzli i silentinum kdyz jsou kouzelnici kolem, ja to s ni jeste nezkousel, ale snad by mela. Když jsem ji včera zkoušela tak to nepoužila ani jednou. Možná bys to mohl zkusit prohodit s tou holy. Upraveno Červenec 2, 2013 uživatelem kuroneko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2013 to tezko rict jak tohle funguje. Kdyz technicky vzato je silentinum utocne kouzlo, tak to asi pouzivat nebude. Stejne jako sem ji dal dvoji ocarovani zbrane, fire a holy, a zda se mi, ze pouziva jen to fire. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červenec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2013 (upraveno) to tezko rict jak tohle funguje. Kdyz technicky vzato je silentinum utocne kouzlo, tak to asi pouzivat nebude. Stejne jako sem ji dal dvoji ocarovani zbrane, fire a holy, a zda se mi, ze pouziva jen to fire. To ona asi ví na které nepřátelé použít ohen a na které holy. Asi je víc nepřátel kteří nesnáší ohen, tak ti dává víc ohen. Na ur-dragouna platí víc holy takže pokud je chytrá tak by ti tam měla zbran očarovat na holy. Když jsem toho svého měla jako mága tak měl silentinum taky a používal ho hodně. Měla jsem ho ale úplně na začátku. Upraveno Červenec 2, 2013 uživatelem kuroneko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2013 tak ja to cely prehazim, primarni ji dam silentinum, magic book, uzdravovani, a se♥♥♥♥♥rni ji dam fire, holy zbran a ocisteni od kledeb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2013 omg se.kund.arni :D:D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červenec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2013 tak ja to cely prehazim, primarni ji dam silentinum, magic book, uzdravovani, a se♥♥♥♥♥rni ji dam fire, holy zbran a ocisteni od kledeb Takhle to bude myslím lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2013 no, minimalne by to tech pozit chtelo vic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červenec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2013 no, minimalne by to tech pozit chtelo vic :( To máš pravdu. U sorcerera by to chtělo těch pozic víc. Hodně toho tam je nevyužito. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2013 (upraveno) ted mi jeste blesklo hlavou, v DLC sem dostal ukol abych v Everfallu zabil zlateho a stribrneho rytire. Na tyhle 2 sem narazil v DLC, ale v Everfallu, kde sem to vcera az na ur-dragona vysekal, kazdou mistnost, tak sem na ne neprisel o_O ... nevite kde jsou presne nekdo? Upraveno Červenec 2, 2013 uživatelem th0ca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 ted mi jeste blesklo hlavou, v DLC sem dostal ukol abych v Everfallu zabil zlateho a stribrneho rytire. Na tyhle 2 sem narazil v DLC, ale v Everfallu, kde sem to vcera az na ur-dragona vysekal, kazdou mistnost, tak sem na ne neprisel o_O ... nevite kde jsou presne nekdo? To já měla v Everfallu za úkol zabít myslím draka. Takovej úkol jak ty píšeš jsem ani nedostala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 jj, je to tento ukol, http://dragonsdogma.wikia.com/wiki/In_Aid_of_the_Emerald_King_IV ja treba zas nedostal krom zabiti gore kyklopa v Granisu v jedny jeskyni, nedostal ty dalsi ktery konci zabitim fire drakeho v Everfallu ... tak nvm jak to ta hra tridi :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamatunga Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 a uz ses v post game v everfallu?Tam pisou ze tam musis az dokoncic lure of the abyss kdyz se to jeste nerozpadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 jj viz: 02.07.2013, 15:13 ted mi jeste blesklo hlavou, v DLC sem dostal ukol abych v Everfallu zabil zlateho a stribrneho rytire. Na tyhle 2 sem narazil v DLC, ale v Everfallu, kde sem to vcera az na ur-dragona vysekal, kazdou mistnost, tak sem na ne neprisel o_O ... nevite kde jsou presne nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 jj, je to tento ukol, http://dragonsdogma.wikia.com/wiki/In_Aid_of_the_Emerald_King_IVja treba zas nedostal krom zabiti gore kyklopa v Granisu v jedny jeskyni, nedostal ty dalsi ktery konci zabitim fire drakeho v Everfallu ... tak nvm jak to ta hra tridi :( To je možný že jsem to tam někde na nástěnce měla, ale nevyzvedla jsem si to. Pamatuju si že jsem měla zabít nějakého draka v Everfallu, ale už si nevzpomínám co jsem tam měla předtím. Jediný úkoly co si pamatuju jsou z hlavní hry. V tom dlcéčku jsem ani všechny úkoly neplnila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamatunga Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 nechce nekdo hellfire plast? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamatunga Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 jihu kompletni hellfire brneni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamatunga Odesláno Červenec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2013 nechce nekdo sorcerera upravil jsem svyho pawna takze vic utoci a ma silnejsi damage,ted je z ni sexy carodejka XD.a vi nekdo jaky jsou ty 13 kusu brneni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuroneko Odesláno Červenec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2013 (upraveno) nechce nekdo sorcerera upravil jsem svyho pawna takze vic utoci a ma silnejsi damage,ted je z ni sexy carodejka XD.a vi nekdo jaky jsou ty 13 kusu brneni? Jsou to všechny armor lv.3. http://dragonsdogma.wikia.com/wiki/Bitterblack_Armor_Lv.3 Upraveno Červenec 5, 2013 uživatelem kuroneko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamatunga Odesláno Červenec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2013 nechce nekdo nejakou zbran mam hodne bitterbalck weapon lv3 ale nemam rc body Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.