Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jakou teplo vodivou pastu doporučujete?

witaHavr

Otázka

Ahoj.

I když má PS3 80GB CECHL04 běží v pohodě a klidu,tak chci ji vyčistit a dát novou pastu. Už má okolo 3 let a chci aby vydržela tech 5.

A chci se zeptat jakou pastu doporučujete a kolik g.??? A jaký alkohol doporučujete na očištění.

Z me předchozí PS3 40gb CECHJ03 ,mám už s tím zkušenosti,ale zareagoval jsem pozdě a umřela mi na YLOD,pastu jsem dával až v nejhorším případě kdy se přehřivala po 10min hraní. Tet se tomu chci vyhnout. A dát pastu dříve než přijdou horka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

doporučoval bych pastu vyšší třídy třeba arctic cooling 3 nebo něco takovýho, vrstvu musíš odhadnout, hlavně ti to nesmí přetejkat všedu okolo:D a na čištění jednoznačně isopropylalkohol (IPA) 99,9%. Používám ho na čištění PCB desek.

Odkaz ke komentáři

• 0

Na čištění jak říká Baltazar isopropyl a pasta jakákoliv šedá, obyčejná bílá silikonová ne. Používám pastu z číny asi za 50kč a je lepší než u nás prodávané prémiové pasty za 150kč. Superprémiové pasty podle mě nemá cenu používat, protože chladič není schopný přenést tak velké teplo jako je uváděné na takových pastách, prostě stačí nějaká lepší.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu