Luke-Hardy Odesláno Květen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2012 Čau chci si koupit psp z aukra ale není tam k tomu moc informací a slyšel jsem že všechny psp 3000 nejdou flashnout je to pravda nebo se to všechno dá nějak flashnout. Dik za odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BALOJ Odesláno Květen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2012 Ano, všechno jde. To, co jsi slyšel jsou informace platné před lety. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Květen 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2012 Není ani jedna vyjímka kdy by psp 3000 nešlo flashnout ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Květen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2012 Ne, momentálně jde CFW nahodit na zcela všechny modely... a zřejmě to tak bude už napořád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Květen 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2012 To jsem rád a mockrát děkuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Luke-Hardy
Čau chci si koupit psp z aukra ale není tam k tomu moc informací a slyšel jsem že všechny psp 3000 nejdou flashnout je to pravda nebo se to všechno dá nějak flashnout. Dik za odpovědi :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.