Womik Odesláno Květen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2012 Zdarte potřebuju poradit jak sa mám připojit na internet všechno dělám jak mám zapnu wifi dám internet search a není tam žádně scan ale historie tak pls poradte.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Květen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2012 Ale to dáváš špatně, to je na vyhledávání na internetu jako třeba na googlu. To vyhledání WI-FI je v Settings - > internet setting nebo tak nějak, tam dáš infrastructure a pak tam budeš mít to scat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Womik Odesláno Květen 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2012 Ale to dáváš špatně, to je na vyhledávání na internetu jako třeba na googlu. To vyhledání WI-FI je v Settings - > internet setting nebo tak nějak, tam dáš infrastructure a pak tam budeš mít to scat jo už jsem to zistil ale všechno mám zadané jak mám ale když napíšu třeba facebook tak mě to napíše The access point was not detected. The signal of the acces point may be weak or the SSID you entered may not be correctcosi a nejde sa připojit... :( kod sem dal dobrý vše ok ale nejde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Květen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2012 No to je, že to nenašlo ten přístupový bod (nenašlo to tu wifinu), mimochodem, jaký máš zabezpečení té wifi? A dal jsi scan, vybral jsi tu svou wifi a dal zjednodušené nastavení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Womik
Zdarte potřebuju poradit jak sa mám připojit na internet všechno dělám jak mám zapnu wifi dám internet search a není tam žádně scan ale historie tak pls poradte..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.