Millo_CZ Odesláno Květen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2012 Můžu updatovat firmware když se psp nabíjí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Květen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2012 jo můžeš, ale musíš mít nabito minimálně tuším nějak kolem 78%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
don Corleone Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Vždycky jsem radši updatoval na nabíječce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Srpen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2012 To já taky. Byla to samozřejmost když jsem měl špatný kontakt baterie :O trošku jsem s PSP bouchnul a vyplo se. Tohle při updatu tak je to v **** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Siieldyouen Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Dokonce je to jistější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.