123vos123 Odesláno Květen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2012 mam taky problem že mi nechce čitať cedečka napise mi toto "): this umd could not be read .... čo mam robit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mochstan Odesláno Květen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2012 Píše ti to u všech umd disků? Jestly seš zkušenější mrkni se do psp jestly tam nemáš vytaženou pásku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 123vos123 Odesláno Květen 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 mam len jednu hru ... nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mochstan Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 To by chtělo vyzkoušet i nějakou jinou..muže být vada na umd disku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taxik Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 Pravděpodobně rozbitá UMD mechanika- já to vyřešil reklamací nebo vypnutí mechaniky pomocí pluginu a využívání pouze karty která je stejně o 100% rychlejší než UMD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
123vos123
mam taky problem že mi nechce čitať cedečka napise mi toto "): this umd could not be read .... čo mam robit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.