jonny18 Odesláno Květen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 Tedka na appstoru jsem objevil ze hry jako GTA 3, GTA: ChinaTown Wars a treba jeste Real Racing 2 jsou za 0.99 $. Je to podle me dost dobra nabidka. GTA3 - link GTA ChinaTown Wars - link Real Racing 2 - link Mejte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Květen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 Ještě že jsem před týdnem koupil všechny zadarmo, jinak včera jsem tam zahlídl Infinity Blade II za 2,39€ což je super cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonny18 Odesláno Květen 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 Minulej tyden to bylo zadaro jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonny18 Odesláno Květen 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2012 Tady je celej seznam slev - http://jablickar.cz/aktualni-slevy-v-app-store-i-jinde/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.