Quicksilver Odesláno Květen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2012 Kolik gramů celkem váží Playstation Vita, 2 hry a paměťová karta. Počítejte i s originálními obaly ? Dekuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mir82 Odesláno Květen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2012 Kolik gramů celkem váží Playstation Vita, 2 hry a paměťová karta. Počítejte i s originálními obaly ?Dekuju :) to chceš natuty vědět kvůli soutěži,,já typnul 505g :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Květen 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2012 Ano kvuli soutezi stejne nic nehraju na tohle mam smulu :_( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pr3dator Odesláno Květen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2012 Tak nepodvádzaj a tipuj. Ach jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Květen 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2012 Stejne to vyhraje nekdo kdo pracuje v elektru a nebo kdo ma ps vitu doma i s hrama a pak to treli na aukru. Aspon tu posledni otazku tam nemuseli davat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mir82 Odesláno Květen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2012 Ano kvuli soutezi stejne nic nehraju na tohle mam smulu :_( to já taky,ale zkusil sem a uvidim no :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Květen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2012 Ale není tam napsáno o jaký typ PSP VITY se jedná s wi-fi a nebo i s 3G? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mir82 Odesláno Květen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2012 Ale není tam napsáno o jaký typ PSP VITY se jedná s wi-fi a nebo i s 3G? to tam právě napsáno není,je pravda že mezi nima je váhový rozdíl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Květen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2012 Tak z přiloženého obrázku jsem zjistil že se jedná o 3G a ten kdo hádal 505g, tak je vedle jak ta jedle:D já si myslím, že je to o hodně více, když započítáte i balení vity s nabíječkou a návody atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Květen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2012 Cca 930g .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FLush Odesláno Květen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2012 938 a obe hry maj manualy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mir82 Odesláno Květen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2012 mě by zajímalo kdo z Vás to vážil.... asi nikdo :-) nebo se pletu ?:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FLush Odesláno Květen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2012 ... ja to vazil s Raymanem a lego harry potterem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 javak810i Odesláno Květen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2012 já jsem vážil svou vitu s dvěma hrama, origo balením i kartou a vyšlo mi cca 780g... zajímavý :D. Edit: já ♥♥♥♥♥ zapoměl do toho balení dát nabíječku s kabelem :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Quicksilver
Kolik gramů celkem váží Playstation Vita, 2 hry a paměťová karta. Počítejte i s originálními obaly ?
Dekuju :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.