Mušák Odesláno Květen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2012 Ahoj, když si chci něco koupit v zahraničí a zaplatit přes pay pal, tak mi to napíše tohle : You cannot complete this action on the card you have selected. Please select another card. Nevíte co s tím ? Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Květen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2012 mas v bance povolene platby na internetu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2012 jj, platím z toho přes 3 měsíce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2012 1. Mít na kartě povolený internetový platby 2. Mít povolený mezinárodní platby (včtně mezinárodních internetovách plateb) 3. Mít kartu správně registrovanou a aktivovanou na PP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2012 Všecko šlo, pak si chci něco koupit a udělá to tohle. Mám ještě jednu kreditku, tak si to udělám na druhou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Květen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2012 a taky zaleží ještě jaký tam máš nastavený limit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2012 Na účtě nebo paypal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Květen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2012 Na účtě nebo paypal ? na kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2012 to mám bez limitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.