narliza Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 http://www.edisk.cz/stahni/32014/remotejoy.rar_17.43MB.html zatim je tu jen video záznam ale ještě ho doplním, je to na rychlo kvůli soutěži ve sportsclubu Jak na to pro firmware 3.52 m33 Jak na to pro firmware 3.71 m33 Instalace: 1. stáhněte si soubor Custom_Firmware_Extender_1.8.1 který najdete na této stránce dole 2. překopírujte obsah adresáře "/ seplugins /" na MS do ROOTu karty x:/ seplugins předtim než to uděláte tak si svoje pluginy co momentálně máte dejte na chvíly někam pryč 3. restartujte PSP a v Recovery aktivujte pluginy cfe_vsh.prx a cfe_game.prx 4. nastavte CPU Speed na DEFAULT Obrazovka v PC 1. na PC v adresáři Custom_Firmware_Extender_1.8.1\windows\remotejoy_gui" spusťte "start.bat" 2. na PSP spusťte hru, 3. aktivujte funkci pro záznam videa, kombinací tlačítek NOTA + trojúhelník a) může se vám že vám v PC naskočí hláška s tím, že byl nalezen nový hardware tak se řidte těmito pokyny b) když se vám na ploše neoběví žádná hláška s přidáním nového hardwaru tak by vám mněl běžet obraz z PSP na vašem PC :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 Supr job ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 počki mám v tom chaos...něco jsem tam četl..a tedka newim...jde to i na slimu??:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Říjen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 počki mám v tom chaos...něco jsem tam četl..a tedka newim...jde to i na slimu??:dozey: ano jde omluvte ten strohej návod ale já to ještě předělám , ta verze 1.81 je pro slim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 ^^ "1.81 pro firmware 3.71 m33" takze jo ;) jde... potom to prekonvertujte do JPEG kedze BMP ma dost cudnu kompresiu... ked tak to hodte to Gifka :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Říjen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 ^^"1.81 pro firmware 3.71 m33" takze jo ;) jde... potom to prekonvertujte do JPEG kedze BMP ma dost cudnu kompresiu... ked tak to hodte to Gifka :P nemusi stačí na to jeden prográmek kterej nahrává z obrazovky, hned ho sem upnu :) a natáčí rovnou do avi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 ano jde omluvte ten strohej návod ale já to ještě předělám , ta verze 1.81 je pro slim :) super...a byl by potom eště nějakej navod for slim?:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Říjen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 super...a byl by potom eště nějakej navod for slim?:cheesygrin: je to to samé :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 je to to samé :) jo? já to nějak nepochopil:roll: a to jsem zkoušel na fatu:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 mam fat s 3.71 m33 pujde to i na nej jestli se teda muzu zeptat...takze ale v tom 1.81 nebo jak to je tam tech slozek je vic tak udelalej i nejakej navod tenhle jo predem diky ale jinak na 3.52 m33 je fakt good navod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Říjen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 ano pujde to i na slim i na fat a pochopte že jde oten samej návod pro oba ale abyste se nezlobili tak v týdnu udělám i pro 3,71 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 co znamena aktivujte klavesami nota+vol+nahravani??? cim to mam aktivovat!!nechapu to!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Říjen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 co znamena aktivujte klavesami nota+vol+nahravani??? cim to mam aktivovat!!nechapu to!!! nota je 1 talčítko v levo od selectu :) zmáčkneš + a to tlačítk nota kapišto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 jjj diiik:D:D ale beztak mi to nejde....mam spatne pripojeni pres USB.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 Takze funguje i na TA-78? Myslim ze v1 nefungovala.....aspon me ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 kde je navod... a wtf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 cus hle narliza prosimte hod sem aspon pisemnej navod na cfw 3.71 m33 protoze nakopiruju veci z release/seplugins/tam nejaky slozky a je tam jeste jedna slozka cfe co s ni?? pls odpovez predem dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Říjen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 kde je navod... a wtf že by video navod v tom odkazu myšáku :) cus hle narliza prosimte hod sem aspon pisemnej navod na cfw 3.71 m33 protoze nakopiruju veci z release/seplugins/tam nejaky slozky a je tam jeste jedna slozka cfe co s ni?? pls odpovez predem dik zítra pozítří dnes mám nabitej program Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 jen mi napis pls jak tam dat ty slozky do seplugins pls moc pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Říjen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 jen mi napis pls jak tam dat ty slozky do seplugins pls moc pls Custom_Firmware_Extender_1.8.1\release složku seplugins překopíruj do PSP před ti m si ale svoje pluginy dej pryč v PSP aktivuješ pluginy pak spustíš v Custom_Firmware_Extender_1.8.1\windows\remotejoy_gui soubor start.bat zapneš psp a spsutíš si nějakou hru :) ale až jí budeš skutečně hrát ne při loadovaní jinak zamrzne spojíš PC a PSP USB kabelem :) aktivuješ plugin kombinací nota a trojuhelník naskočí ti přidat hardware tam zadáš cestu k Custom_Firmware_Extender_1.8.1\windows\driver a ovladač libusb0.dll to nainstaluješ až naisntaluješ tak vypni start.bat a zapni znova ve hře znova aktivuj a mněla by ti běhat obrazovka V PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 jak se jmenuje ten program na zachycovani te obrazovky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Říjen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 fraps, camtasia studio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazza Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 proste to nefacha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Říjen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 proste to nefacha funguje to proboha :lol:, já zejtra až příjdu tak sesmolim podrobnej návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 lidicky a jakym zpusobem muzu spojit ty obrazky ve formatu .bmp? hlavne aby se to nesekalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.