scrappy Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 Zdravím, chci se s Vámi podělit o metodu jak rozjéct pálenou XGD3 hru bez iHas mechaniky z HDD. Dosud nám hra při instalovanání a následnému spuštění z HDD házela chybu: Failed to authorize disk... Tomu už ale může být konec, je tu možnost jak zabránit selhání autorizaci disku :-) Stačí dát do konzole hudební CD (nesmí být ve formátu MP3), dáte ho Ripnout na HDD (uložit na HDD). Spustěte hudbu, zvuk si nastavte na minimum a poté můžete spustit hru, kterou máte instalovanou na HDD. Hudbu nemusíte mít zaplou po celou dobu, stačí prvních pár minut, dokud neproběhne autorizace disku. Mám to již vyzkoušené na Prototype 2, UFC undisputed 3, Dakness 2, Skyrim, Forza 4 Zatím je známo že tato metoda nefunguje na 100% u všech her, je potvrzeno že některé rypy ghost reconu future soldier nejdou, to samé dragons dogma. Ale čert vem pár her :-) Jinak zatím platí že na live můžete pouze pokud bude hra vypálená přes iHas, tahle metoda vám jen umožní spustit hru z HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANGEL1468624370 Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 Dík za dobrou radu, všechny nové hry teď chodí s tímto návodem z hdd a to na LT-2 i na LT-3 mám odzkoušeno, Jediná co mě nejde, je DIRT SHOWDOWN, hazí chybu: Failed to authorize disk... i když není nainstalovaná na hdd Nějaká rada by nebyla co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knedl6 Odesláno Červen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2012 Super idu to oskoušet dám echo co jsem rozjel a co ne :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukascradle666 Odesláno Červen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2012 Škoda postupoval jsem podle informací a NEFUNGUJE !!! :blejt: Mám FLASH lt 2.0 xgd2 silent update funguji mi aj xgd3 ale pouze flash update . škoda doufal jsem že to půjde :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knedl6 Odesláno Červen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2012 takže gears of war 3,max payne 3 fungují perfektně. Trik stačí udělat jednou a potom můžete pouštět XGD3 hry úplně normálně dokud nevypnete konzoli :cheesygrin: fakt super návod díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 Nelze to takto delat u vsech her a ani to neni spolehlive obzvlaste bych mel strach z banu atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom84cz Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 super me to maka skvele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marco.t1 Odesláno Červen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2012 Ahoj, mám takouvou hloupou otázku. Musím na to mít RGH nebo stačí LT+2.0? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Červen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2012 Tak když tu píšou že to nají od skoušene na LT2- a LT-3 tak asi RGH není potřeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAdsamP Odesláno Červen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2012 Potvrzuji funkčnost hry NBA 2K12.... Díky moc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luk.parizek Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Ahoj, mám takovou blbou otázku. Jak vypálím xdg2/xdg3 hru bez iHas mechaniky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luk.parizek Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 tak uz jsem to nasel...topic hned vedle :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamantin Odesláno Červenec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2012 Tak jsem to zkusil na Forze 4 a při hraní z HDD a puštěné hubě mi to stejně po cca 10min napíše tu chybu. Tak nevim no, bez hudby to písne teda cca po 2min, takže pokrok, ale škoda no. Už sem myslel, že mám vyhráno. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Červenec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2012 Bez iHAS nefunkcni a problemove, nema smysl to dal zkouset a nicit si media. Ze zacatku vydani XGD3 se to dalo, ale dnes je iHAS nutnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Srpen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2012 Consolero - není nutnost iHas mechaniky, samozřejmě je to lepší, možná se obejdeš bez problému s HDD audio trikem, ale třeba mně stačí vypálit hru v noťasu Sony VAIO co mám rychlostí 2.4x a vše funguje tak jak má, a když chci hrát z HDD použiji audio trik a vše funguje. LT+2.0. Stejně většinu her hraju jenom z DVD a audio trik nepotřebuji vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukbe Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 Mohu se zeptat kde najdu navod jak vypálit XGD3 hru bez ihas ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 Postup vypalování je úplně stejný jako s iHAS mechanikou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukbe Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 Ok, a jaké hry máte takto vyzkoušené že jdou 100% dohrát až do konce ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 Momentálně žádné novinky nevím, jelikož jsem přešel na RGH, ale nikdy jsem s žádnou hrou neměl problém. Páleno na stolním PC, kde je stará vypalovačka ASUS (r. 2004 nebo 2006) nikdy nebyl problém, jenom hry nešli hrát z HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukbe Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 To nak nechápu tu poslední část věty : " jenom hry nešli hrát z HDD." asi z DVD ? jelikož na začátku tematu se píše že hry se hrajou z HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 Ano to se dají hrát za pomocí audio triku, ale ty ses ptal, jak vypalovat bez iHas mechaniky, u některých her funguje tzv. audio trik, takže je spustíš i z HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 To bylo u starsich titulu ne ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 Momentálně nevím, jak to funguje, ale ještě před dvouma měsícema mi vše fungovalo bez problémů, tak soudím, že i teď by to mohl být v pořádku. No momentálně se nejvíce oplatí RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vacik1468625770 Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Ahoj, navod je super. Zatim jsem zkousel Forzu4. Odehral jsem cca hodinu a ani jednou se mi to neseklo. Jen kdyz je hra v menu, tak mechanika porad dokola nacita DVDcko. Kdyz jedu zavod tak je potichu. Dela vam to taky? Je to dost hlucny cvakani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukbe Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 (upraveno) Tak když se spustí ta hudba která je uložená v konzoli tak tam nemusí být žádné DVD nebo tam musí být to dvd se hrou ??? A ještě by mne zajímalo, mam mít v IMG burn zatrhnuto Perform OPC ..... ?? Upraveno Listopad 27, 2012 uživatelem lukbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.